2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Kesinlikle yaşamayan bilmez bu süreç bana 14 kilo verdirtti… bazen çok üzülüyorum ama hemen topluyorum kendimi yeter ki bebeğimi kucağıma alayım hepsine değer inşallah buradan birbirimize müjdeli haberlerimizi veririz

Kilo verme açısından iyi olmuş üzülmeyin temmuza alacağız güzel haberleri inşallah

Ben de 30 martta opu oldum. 2. Adetten sonra transfer olacak dedi doktorum 2. Adeti bekliyorum
Aynı tarihte opu olmuşuz benimde 2 adet sonrası transfer planlanıyor

Aynı tarihte opu olmuşuz benimde 2 adet sonrası transfer planlanıyor
Sen daha yeni olmamış mıydın kuzum opuyu sanki benden sonra oldun diye hatırlıyorum

Merhaba kizlar bende 18 Nisan'da toplattim yumurtalari 12 gun sonra regl oldum bu ay histereskopi olucam cizik atilacak nasip olursa haziranda da transfer var bu benim 4.tedavim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Merhaba kizlar bende 18 Nisan'da toplattim yumurtalari 12 gun sonra regl oldum bu ay histereskopi olucam cizik atilacak nasip olursa haziranda da transfer var bu benim 4.tedavim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Aynı günde Opu olmuşuz canım ama ben 5 gün sonra regl oldum, ilk tedavim, inşallah haziran sonu temmuz başı güzel haberler alalım kaç embriyonuz oldu nerede tedavi görüyorsunuz

Aynı günde Opu olmuşuz canım ama ben 5 gün sonra regl oldum, ilk tedavim, inşallah haziran sonu temmuz başı güzel haberler alalım kaç embriyonuz oldu nerede tedavi görüyorsunuz
Yaa ne güzel güzel haberlerinide alırız inşallah pes peşe canım ben kayseri acibademde tedavi görüyorum canim daha oncekiler devletteydi ilk defa özelde başladım tedaviye 11 yumurtam topladi 6 tanesi 5 gune gitti dondurduk bu cuma histereskopi olucam bir sonraki reglim bayrama denk geliyor nasil yapicaz bilmiyorum bende haziranin 15-20 si arasi transfer olurum diye düşünüyorum bakalım

Siz nerede tedavi goruyorsunuz

Devletin tedavilerine hiç güvenmiyorum ben, sizin bu sefer kesin olur bence doktorun ayarlar onu merak etme bayramda da bakarlar. 11 den 6 embriyo çok iyi maşallah benim 34 yumurtadan 3 tanesi 5.güne gitti. Bir aksilik çıkmazsa 11 haziranda transfer

Bitanem walla yine konu açtım güncellemeleri de yazdım göz at istersen senin fikrinde benim için kıymetli hep motive ettin yanımdaydın embryo kaliteleriyle alakalı
Kalitelere takilma canım biliyorum illaki hepimiz takiyoruz sayilara rakamlara ama inanki ben burda cok okudum en iyi kalitelerin tutmayipta hic ümitlerinin olmadigi kalitelerin tutulduğunu saglicakla kucaklarina aldıklarını vakti zamani gelmisse hic bisey bahane olmuyor inanki öyle de Güzel tutunuyolar ki sen duani et Allah'tan iste ben daha once 3 tedavi 6 transfer oldum sebepsiz infertilite ile mucadele ediyorum hepsi negatif hepside cok iyi embriyolar ama tutunma yok ama denemeye devam elbet bir gun bizde kavusucaz yavrularimiza

Vallahi bende guvenmiyorum bu saatten sonra aci tecrubelerle pcossunuz anladigim kadariyla hadi inşallah o 3 embriyonun bitanesi evlat size yada 2 tanesi benimde o aralikta olur büyük ihtimal canım sonuçlari da beraber bekleriz insallah

Çok cefa cekmişsin allahım tez vakitte sefasını sürmeyi nasip etsin sana hiç ama hiç kolay değilmiş yani opunun 6. Günümdeyim göbeğimde iğne yapıcak yer kalmadı mosmor oldu hala iğne kullanıyorum ağrım var psikolojikmen çöktüm.. sabahı zor ettik eşimle bugün 5. gün embryonun diye gelişimleri yavaştı çünkü inşallah dediğin gibi güzel gelişmelerimiz olur bizimde..

İnşallaahh çift mi koyduracaksın tek mi

Amin canim inşallah yaa kolay olur mu hic aslinda tedavide bisey yok zaten psikolojik olarak cok yoruluyor insan ilk tedavimde gayet guzel kendim vurmustum ignelerimi mesela artik vuramiyorum esim vurdu hep elim gitmiyor asla korku mu deyim bikmislik ki deyim bilmiyorum ama elim gitmiyor kendim vurdugum zaman mosmor ediyorum gobegimi sok cikar yaparak gercekten psikolojik olarak çok ağır şeyler yasadiklarimiz ama sonucuna degecek bizde bu günleri unutucaz insallah dualarim seninle Rabbim tez vakitte mucezene kavuştursun

`