Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uyumamistim öyle hiç ne olur ne olmaz diyeKızlar transferden sonra yüzüstü uyunabilir mi? Yoksa hep cenin pozisyonunda mı yatmak zorundayız
Ben uyumadm cnm hatta ilk 3 gn ayaklarımın altına yastkla hafif kalkık tutmuştmKızlar transferden sonra yüzüstü uyunabilir mi? Yoksa hep cenin pozisyonunda mı yatmak zorundayız
Hadi hayırlı olsunMerhaba kızlar bugn dr gittim
estrofeme başladım... ilk 10 gün 2 sonra 3er tane
Haziranın 3ünde kontrolün var
8ide transfer inşallah
Tahlil sonuçlarım cıkmadı bekliyorum aramalarını hadi Bismillah
hadi yetiş bize :)Hakkınızda hayırlısı kızlar Allah yardimciniz olsun bende hala regl beklemeye devam bayramdan sonra başlarım yüksek ihtimal bende![]()
Hadi hayırlı olsunben de yarın başlıyorum estrofeme ilk 10 gün 2 , 4 gün 4er tane, sonra 3 er tane, 5 haziran kontrol 11 haziran transfer
3 gün olacak aramızda
Ne vitamini verdi canımhadi yetiş bize :)
yaaaaaaaaa arka arkaya
hepimiz güzel haberler alalım... dr daha önce verdiği vitaminlere devam dedi bende kızlar
biri gebe kalana kadar
biride gebeliğin sonuna kadar
üstüne 3. ekledi oda gebeliğin sonuna kadar dedi
Ne vitamini verdi canım
Ben şuan decavit sadece ağustosa kadar devam gebelik olursa
Haydi hayırla inşalalh güzel heberleri alirnisnizMerhaba kızlar bugn dr gittim
8ide transfer inşallah
Bana hemşireler yüzüstü yatma dedi progestan igne yapan hemsirede söyledi yan uzan dedi ve estrofem ile sakın greyfurt felan tüketmeyin ilacın etkisini azaltıyormusKızlar transferden sonra yüzüstü uyunabilir mi? Yoksa hep cenin pozisyonunda mı yatmak zorundayız
Ben ecoprin 1 adet, santefer Demir ilacı1 adet, apikopal 1 adet , zfol folik asit 1 adet , estrofemde 4 adet sabah 2 aksam 2stiolart ve ostella kullanıyordum zaten devam..
bide decavit ekledi banada
decavit ve ostella doğuma kadar dedi
Emriyolarin kaliteleri nasıl ?Merhaba kızlar bugn dr gittim
8ide transfer inşallah
Canim nasilsin? Insallah hersey gönlünce olur..Ben transferi bilmediğim bir tarihe kadar iptal ettiricem kızlar. Psikolojik olarak hazır hissetmiyorum. Size bol şans.
Teşekkürler bilgi için canımBana hemşireler yüzüstü yatma dedi progestan igne yapan hemsirede söyledi yan uzan dedi ve estrofem ile sakın greyfurt felan tüketmeyin ilacın etkisini azaltıyormus
İyiyim canım benim toparladım mentali transfer günümü bekliyorumCanim nasilsin? Insallah hersey gönlünce olur..![]()
çok şükür iyi cnm.. 5. gün hepsi 2020 embriyolarıEmriyolarin kaliteleri nasıl ?
Baya eski embriyolarmışçok şükür iyi cnm.. 5. gün hepsi 2020 embriyoları![]()
evet cnm hatayda deprem olunca bidaha başlayamadım öylece kaldılarBaya eski embriyolarmış![]()