2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

kızlar hepimiz pozitif olursak inşallah

şubat annesi olacaz...

2027 şubat anneleri topiğinde toplanırız o günleri görürüz inşallah :dua::dua::dua::dua::dua::dua:

kızlar hepimiz pozitif olursak inşallah

şubat annesi olacaz...

2027 şubat anneleri topiğinde toplanırız o günleri görürüz inşallah :dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Aynen şubat-mart arası olacak, ben hamile kalırsam daha burayı kullanmam heralde😂

Kızlar transferde embriyo glue yaptıracak mısınız? Daha önce yaptıran oldu mu? Sizce istemeli miyim? İlk transferim

Merhaba kizlar :KK76:
Bugün Doktor kontrolüm vardı, herşey yolunda. Rahim kalınlığı 10.1 mm dedi 3 cizgiyi gördük. Haftaya Cuma 29.05 Transfer kesinleşti:halay:

Bugün Doktor kontrolüm vardı, herşey yolunda. Rahim kalınlığı 10.1 mm dedi 3 cizgiyi gördük. Haftaya Cuma 29.05 Transfer kesinleşti:halay:
Süperr😍 haziran ekibinden sayılırsın artık😂 inşallah sorunsuz geçer🌸🙏🏻🥰

Siteyi canım, zaten bebekle nasıl vakit bulup kullanıyorlar😂
ben bırakmamıştım hamilelik sürecinde cok güzel arkadaşlıklar kurduk aynı ay doğum yapanlar
birçok bilgiyede sahip olmuştum
depremde mecbur giremedim
sonra yine kendimi burda buldum :KK37:

Kızlar transferde embriyo glue yaptıracak mısınız? Daha önce yaptıran oldu mu? Sizce istemeli miyim? İlk transferim

ben ilkinde yaptırmamıştım.. bundada düşünmüyorum ama dr önerirse sebebini sorarak belki düşünebilirim

merhaba cnm

hadi bakalım ilk transferimiz geliyor şükür.. güzel haberlerle inşallah :dua::dua::dua:

Merhaba benim 4. Transferim olacak bugün adetin ilk günü itibariyle estrofem başlıyorum yaklaşık 12-13 gün sonra transferim olacak :)
hoşgeldin aramıza cnm.. transferlerimiz hepimizinki cok yakın
inşallah bu güzel tesadüfün sonuda hepimizin pozitif alması olur :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Günaydınnn
Olsun canım sağlığın için mecbur, maddi manevi zor valla çok.
Ben de regl olucam sanırım ağrısını çekiyorum. Şimdi estrofeme başladım gün gün ama ben sabah akşam içicem tekrar yazdırdıgımda sistem vericek mi bi b*k anlamadım bu işten😂
Canım regl olmadan estrofeme baslamani doktormu söyledi

Canım regl olmadan estrofeme baslamani doktormu söyledi
Evet canım zaten opudan sonra drosetil kullandığım için reglimin ortalama hangi gün olacağını biliyorlardı. Yapay siklus oldugu için. Bugün regl oldum yarın estrofem baslıyor

Ya Birşey sorucam benim normaldede rahim duvarım gayet güzel kalınlaşıyor neden acaba estrofem kullanmamı istiyorlar hatta geçen sefer fazla kalınlaştı bencr

Ya Birşey sorucam benim normaldede rahim duvarım gayet güzel kalınlaşıyor neden acaba estrofem kullanmamı istiyorlar hatta geçen sefer fazla kalınlaştı bencr
Herkesin tedavisi farklı canım bilemedim doktoruna sormadın mı
  • Rahim duvarı yeterince kalın olsa da görüntüsü ideal olmayabilir.
  • Kanlanmayı desteklemek isteyebilirler.
  • Değerin düşmesini engellemek için “destek dozu” verebilirler.
  • Doğal hormon dalgalanmalarını stabilize etmek isteyebilirler.
  • Yapay siklus protokolünde standart olarak kullanıyor olabilirler.
  • Önceki transfer/kimyasal gebelik öyküsü varsa ekstra güvence amaçlı verebilirler.

Ayy sağol kuzum korktum bir an😂 valla benim ful ilaçlı yapay siklus mu diyolar😂 regl olacağım güne kadar doktor verdiği ilaçlarla ayarlıyor o yüzden transfer tarihim opudan sonra verildi direkt. Ay valla kabadan yazmışlar ama göbekten yapsak olmuyo mu acaba bi sorucam onu doktoruma🙈 bütün çileyi kadın çekiyor anasını satayım😂
Hic sorma valla gobekten yapilanida var galiba o ignenin canim o daha iyi kalcaya göre diyorlar hep

Back
X