Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cok sevindimmmmo zaman @caksy haberi üstüne bide ben size bi haber vereyim...
bir arkadaşımız daha vardı Ysima hatırlayanız varmı bilmiyorum.. oda baya aktifti.. biliyorsunuz aynı şehirdeyiz biz.. birbirimize yoldaş olduk...
oda caksy gibi.. tekrar denemeye karar verdiefsaneler sahaya dönüyor
inşallah ikisinden de cok güzel haberler alacaz
darısı aramızda olup giden tüm arkadaşlarımızdan aynı mücadeleyi duymak.. herkesi bekliyoruz![]()
Eskisine göre daha sakin kemik kadro kalmış ama hiçç bırakmadınız teşekkür ederim@caksy senin yokluğunda topiğine sahip çıkabildikmi![]()
anacım hamile olmayanda kaçtıEskisine göre daha sakin kemik kadro kalmış ama hiçç bırakmadınız teşekkür ederim![]()
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBu arada transfer tarihim belli olduuuu
8 Ekim’de inşallahyarın ilaçlarıma başlıyorum

Amin canim amin inşallahAmin aminn canım benimm
Aynı, dolu dolu 8 sene benim de..
Seni çok iyi anlıyorum..
İnşallah bizlerin sağlıkla tamamına erer
Dileyen herkese de Rabbim en kısa zamanda ve en hayırlı şekilde nasip eder![]()
Hee kiz sorma bela gostermedi kendini keyfi yerindeydi galibaBağdaş kurması
Maşallah annesii![]()
Cok guzel canim gelsinler tabi yaa birakmak yok öyle bende ilk grubumu birakmamistim halada takiplesiyoz kizlarla valla ben onlardan 4 sene sonra kavuştum ama olsuno zaman @caksy haberi üstüne bide ben size bi haber vereyim...
bir arkadaşımız daha vardı Ysima hatırlayanız varmı bilmiyorum.. oda baya aktifti.. biliyorsunuz aynı şehirdeyiz biz.. birbirimize yoldaş olduk...
oda caksy gibi.. tekrar denemeye karar verdiefsaneler sahaya dönüyor
inşallah ikisinden de cok güzel haberler alacaz
darısı aramızda olup giden tüm arkadaşlarımızdan aynı mücadeleyi duymak.. herkesi bekliyoruz![]()
senin şu mücadelen herkese örnek olsun zaten beybim benimCok guzel canim gelsinler tabi yaa birakmak yok öyle bende ilk grubumu birakmamistim halada takiplesiyoz kizlarla valla ben onlardan 4 sene sonra kavuştum ama olsun![]()
Sağol kuzum benim valla bi hayalin varsa pesinden kosmayinca olmuyor canim dustuk yinede kalktık geldik buralara eminimki hayali peşinde koşan herkes bir gun buralara gelecek umut varsa her zaman gucte var savaşta varsenin şu mücadelen herkese örnek olsun zaten beybim benim
evlatların seninle gurur duyacak ilerde
Hee kiz sorma bela gostermedi kendini keyfi yerindeydi galiba![]()
Sağol kuzum benim valla bi hayalin varsa pesinden kosmayinca olmuyor canim dustuk yinede kalktık geldik buralara eminimki hayali peşinde koşan herkes bir gun buralara gelecek umut varsa her zaman gucte var savaşta varkolay şeyler yaşamadım ama şükür sonu güzel bitti iki asilama iki rahim filmi uc kez histereskopi prp kac farkli doktor 7 kez transfer hic kolay değildi ama yeminle umudum hic kırılmadi uzuldum bikac gun sonra yeniden istedim toparladim hemen bunda da hazirdim negatife valla esime hemen yine deneyelim diyodum hic beklemeyelim esim guluyodu senin su azmine hayranim diye sonucta tup bebek dahi deneyemeyen o kadar insan varli biz cok sansliyiz o yüzden savasmaya devam düşmek yok niz güçlü kadinlariz anneleriz
![]()
Sağol canım benimÇoook yerindedir inşallah canım benim![]()
O kadar güzel bir yerden bakmışsın ki.. hiç öyle düşünmemiştim tebrik ediyorum seni bitanem..
![]()
Gel dinazorum benim gelKafamın içinde sürekli annesiniiiin annesiniiiin diye geziyorumoğlan annesi olmak hiç aklımda yoktu ama birden bana erkek bebek düşkünlüğü yüklendii
ooh ooh grubumuz eskiye dönüyor
Benim doktorum 3 bin, o da 2 ayda mı 3 ayda mı 1 kere veriyorsun, 11 ne allah aşkınaKızlar ya bir şey merak ediyorum şuan tüp bebek doktorlarinda muayene ücreti ne kadar? Benimki en son 11 bin olmuştu
3 bin miii kizz ben Haziran'da tedavi olurken bile 8.500 dü. Püü yazıklar olsun bu kadar fark olur mu ya. Benim tüp bebek icin verdiğim paradan sonra iki kere ilaçlar ne zaman bitecek diye sormaya gittim 22 bin verdim yazık yaBenim doktorum 3 bin, o da 2 ayda mı 3 ayda mı 1 kere veriyorsun, 11 ne allah aşkına![]()