2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Kizlar nasilsiniz? Tekrar ikili tarama nipt test icin bisey sormak istiyorum, kan sulandirici igne bu testin kalitesini etkiliyormus herhalde öyle duyum aldim. Sonuc cikmis bana sonucu vermediler asiri moralim bozuldu. Böyle biseyle karsilasan oldumu? Yeniden nipt icin kan vermek zorunda kalanlar varmi?

Kizlar nasilsiniz? Tekrar ikili tarama nipt test icin bisey sormak istiyorum, kan sulandirici igne bu testin kalitesini etkiliyormus herhalde öyle duyum aldim. Sonuc cikmis bana sonucu vermediler asiri moralim bozuldu. Böyle biseyle karsilasan oldumu? Yeniden nipt icin kan vermek zorunda kalanlar varmi?
Bende yeni verdim canim ama kan sulandiricimi vurmadan hemen once yani bi onceki dozdan 24 saat gecti kani aldilar sonrasinda hemen vuruldum. Ikili taramada oyle birsey yapmadim bi sorun olmadı.

Dediğin şey Fetal mi canım? Ona da fetal nipt diyenler var o yüzden soruyorum,
Eğer oysa bana öncesinde böyle bir uyarı yapmadılar, oksapar kullandıktan 12 saat sonra vermiş gibi olmuşum Fetal için

Bana hic öyle bisey demediler canim ikili yaptirirken aksam ignemi vurdum sabah kanimi verdim valla sonucu ne kadar etkiledi bilmiyorum bi bilgi vermediler

böyle bişeyi bi yerde okumuştum ve saçma bulmuştum, yinede aklım kalmasın diye dr sormuştum.. gülmüştü :) rahat ol demişti

böyle bişeyi bi yerde okumuştum ve saçma bulmuştum, yinede aklım kalmasın diye dr sormuştum.. gülmüştü :) rahat ol demişti
Asiri moralim bozuk sonucu söylemediler vermediler de doktor görüsmek istemis sabaha kadar yatamadim ya. 😢

Dediğin şey Fetal mi canım? Ona da fetal nipt diyenler var o yüzden soruyorum,
Eğer oysa bana öncesinde böyle bir uyarı yapmadılar, oksapar kullandıktan 12 saat sonra vermiş gibi olmuşum Fetal için
Evet canim ama sonucu vermediler ve doktor görüsmek istemis kan sulandirciyla alakali da kafasi karismis dedi asistan sacma sapan seyler canimi skti sabaha kadar uyumadim sayelerinde.

Asiri moralim bozuk sonucu söylemediler vermediler de doktor görüsmek istemis sabaha kadar yatamadim ya. 😢
sonuc sana msj olarak gelmedimi? bana gönderilen şirket pdf şeklinde attı tüm sonuçları
şubat annesiyim.. şubat anneleri topiğinde herkese öyle oldu
belkide sistem farklıdır, şöyle kendi söyleyecektir.. kötü düşünme

Bende yeni verdim canim ama kan sulandiricimi vurmadan hemen once yani bi onceki dozdan 24 saat gecti kani aldilar sonrasinda hemen vuruldum. Ikili taramada oyle birsey yapmadim bi sorun olmadı.
Kafam allak bullak oldu hayirlisiyla sonucu alayimda ..😔🙏🏼🧿☘️

sonuc sana msj olarak gelmedimi? bana gönderilen şirket pdf şeklinde attı tüm sonuçları
şubat annesiyim.. şubat anneleri topiğinde herkese öyle oldu
belkide sistem farklıdır, şöyle kendi söyleyecektir.. kötü düşünme
Hayatim söyledim dedim bilgi gelsin mail ile ama doktor görüsme karari almis delirdim ya. Alman iste pimpirik olcak illa insani süpheye düsürcekler tutup sacini basini yolcan 😀

Hayatim söyledim dedim bilgi gelsin mail ile ama doktor görüsme karari almis delirdim ya. Alman iste pimpirik olcak illa insani süpheye düsürcekler tutup sacini basini yolcan 😀
heeeeeeeeee sen yurtdışındaydınnnnnnnnnnnnnnn
amannnnnnnnn oralar hep öyle yaaaaa bebeğim yaaaa
ne takıosun keyfine bak :halay::halay:

Canım kızlar iyi akşamlar 😍🤍💜
Bugün Fetal sonucu çıktı,
Çok şükür sağlıklı ve pembe dediler 🫠🫠🥹🥹🥹🩷🩷🩷
Rabbim sağlıkla, kolaylıkla tamamına erdirsin hepimizin inşallah 💖
Canımmmm, gözün aydın çok sevindim 🙏🏻☺️ sağlıkla kucağına aldığın günler de gelsin inşallah 🥰 bir prenses daha geliyor aramıza 💕🧿🫠
Selam canım, inan konu hakkında hiç bilgim yok ilk kez duydum ama eğer böyle bir şey varsa kan almadan önce seni bilgilendirmeleri gerekmez miydi. Yani sen ben bilemeyiz ki bunu. Yaşadığın moral bozukluğu için üzgünüm, yerden göğe kadar haklısın 😕 bugün mü görüşeceksin doktorla? Güzel haberler alacaksın inşallah yüreğini ferah tut 🙏🏻 @Mehrii34

Evet canim ama sonucu vermediler ve doktor görüsmek istemis kan sulandirciyla alakali da kafasi karismis dedi asistan sacma sapan seyler canimi skti sabaha kadar uyumadim sayelerinde.

Çok haklısın canım ben de takardım ister istemez, görüşme için ne zamana çağırdı? O bari hemen olsun inşallah 🩷
Ben de çok heyecanlıyım ama daha cok var yaa zaman gecmiyo😂🥹 neyse ilaclara başladım en azından🙈

Bundan sonrası su gibi kolaylıkla akıp geçsin inşallah canım benim 😍🥰💜

Canımmmm, gözün aydın çok sevindim 🙏🏻☺️ sağlıkla kucağına aldığın günler de gelsin inşallah 🥰 bir prenses daha geliyor aramıza 💕🧿🫠

Çoook teşekkür ederim bitanemm 😍😍
Aminn, hepimizin mutluluğu tamamına ersin inşallah balım 💜💕😍

Sonucu vermemek ne demek yaa ne sacma bisey doktorum banada ikili sonucun orta riskli geldi dedi istersen fetal yapalim öneririm dedi ama yastan kaynaklıda olabilir dedi ben istemiyorum hocam dedim kafami bulandirmak istemiyorum ucluye de gerek yok detayliya girecekmissin zaten dedi kasimda detaylı ultrasonum var bu sonuçlar kesin sonuçlar degil canını sıkma tahmin sadece asla tanı değil yani ben aslinda hicbirini yaptirmayi istemedimde doktorum ikiliyi bari yaptiralim deyince yaptırdım biz bi evlat istedik sağlıklı sihhatli istedik Rabbim dr kabul etti duamizi benim icimde valla gram kusku yoj saglicakla kavusucaz insallah yavrularimiza❤️

Back
X