2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Simdi gordum cok sevindim canım coraspin kullanarak bebegini vaktinde saglikla kucagina alan cok kisi okudum ona da hic kafani takma ♥️ Güzel haberlerle, sağlıkla bebegini kucagina alacaksin insallah 😘
Teşekkür ederim canım amin ☘️🙏🏼❤️🧿

İyiyim canım benim teşekkür ederim tekrar başladım bakalım transfer hazırlığına🥰 sen nasılsın cinsiyet belli mi bebişin😍

Her şeyin yolunda olmasına sevindim, minik kızın sağlıkla gelsin inşallah🥰
İyiyim ben de toparlandım devam
@caksy ayy çok sevindimmm hayırlısı olsun herşeyin ☘️🧿🙏❤️ rahat geçirmeni diliyorum stressiz üzüntüsüz inşallah. Sanırım sonraki muayenede öğrenicem gibi duruyor cinsiyet😍

Şükür canım ☘️🧿 Dün konuştum tepem attı her kafadan ses çıktı zaten bıraktım şimdilik 🙏🏼 midemi allak bullak ediyordu zaten mayıstan beri içim dışım ilaç iğne 🤢 bir ben mi böyle hissetim kendimi onlarda extra midemi bulandırıyordu sanki..
Tabi canim bi saatten sonra midede kaldirmiyor artik yaa hele o progestan mahvediyo insanı biraktiysan rahatlarsin iyi oluyo ohh miss boşver 😂 benimde bittiydi baya gecenki kontrolumde demirle omegaya baslatti doktor

Tabi canim bi saatten sonra midede kaldirmiyor artik yaa hele o progestan mahvediyo insanı biraktiysan rahatlarsin iyi oluyo ohh miss boşver 😂 benimde bittiydi baya gecenki kontrolumde demirle omegaya baslatti doktor
Ayy evett dimiii bencede ilaçlad da mahvediyor insanı , bana da demir felan kullan dediler bir sürü yazmışlar merkezden ama yurtdışında muadilini bulmam lazım şimdi saçma sapan işler 🤪 Türkiyenin takviyeleri burda yok zorlanıyorum her türlü ya..

Bende fetali salı gunu verdim canlarim. Kilolu oldugumdan ve kan sulandiricidan dolayı gec verirsem daha net ve dogru sonuc cikacagini soylediler o yüzden ben 14. Haftada verdim banada dua edin guzel sonuclar alalim insallah 🙏🏻♥️
Güzel gelicek inşallah ☘️🙏🏼 kaç kilosun desem kızarmısın 🥹 bende kiloluyum ayy doğuma kadar böyle kalsam iyi

Ayy evett dimiii bencede ilaçlad da mahvediyor insanı , bana da demir felan kullan dediler bir sürü yazmışlar merkezden ama yurtdışında muadilini bulmam lazım şimdi saçma sapan işler 🤪 Türkiyenin takviyeleri burda yok zorlanıyorum her türlü ya..
Hadi yaa zor olur öyle olmadi ordaki doktoruna yazdir muadilini canım öyle daha kolay olur belki

Güzel gelicek inşallah ☘️🙏🏼 kaç kilosun desem kızarmısın 🥹 bende kiloluyum ayy doğuma kadar böyle kalsam iyi
Insallah 🤲🏻 yok kizmam canim boyum 1.77 102 kiloyum banada doktorum en fazla 5-7 kilo almalisin dedi. Diyebetim oldugu icin sıkı diyet uyguluyorum transfer zamani 107 ydim 5 kilo verdim sonra rahat almak için 😂😂

Olsun oradakiler daha iyi canım ben burda bi ton vitamin kullandim degerlerim yukselmiyordu seyahatte ingiltereden takviyeler aldim 1 ayda degerlerim yükseldi. Bence senin icin daha iyi olur

Aynen benimde cikardida bu kadar değil tabi😂 gobuslendik iyice rahat biseyler bakıyorum kendime bide ev tasicam yaa 😟

Ben de dün almak zorunda kaldım canım💕
Pantolonlarımın düğmesi fermuarı kapanmıyordu.
Lcw comfort kısmı varmış, beli lastikli gibi düğmeli siyah keten pantolon, ince kumaş beli bağcıklı pantolon falan aldım.
Ne zaman taşınma canım
Şimdiden sağlıkla, mutlulukla oturun yeni evinizde inşallah bitanem 😍

Güzel güzel hanımlar ☺️ kizlar yaa ben sabah bakiyorum göbeğim yok gibi ama aksama bi çıkıyor maşallah 😂 sizinde böyle mi ?
Benimde göbüş tam olarak böyle sabah işe gittiğim kıyafetler öğleden sonra sıkıyor sanki 🥹 bir de soğuk algınlıgı ile uğraşıyorum bebişimiz kesin kız bu arada cuma günü öğrendim 🙃🌸🐣

Ben de dün almak zorunda kaldım canım💕
Pantolonlarımın düğmesi fermuarı kapanmıyordu.
Lcw comfort kısmı varmış, beli lastikli gibi düğmeli siyah keten pantolon, ince kumaş beli bağcıklı pantolon falan aldım.
Ne zaman taşınma canım
Şimdiden sağlıkla, mutlulukla oturun yeni evinizde inşallah bitanem 😍
Aynen benimde öyle kotlarim olmuyor bol bi kac biseu almistim ama onlardan da sıkıldım bi kac baharlik elbise ile hamile pantolonları aliyim diyorum bakalım. Sagol canim🥰 hafta sonu tasincaz nasip olursa bu hafta icide ablamla yegenim tasincam evi temizlicekler sagolsunlar 😂 kendim temizleyesim varda korkuyorum mecbur sakince beklicem😂

Benimde göbüş tam olarak böyle sabah işe gittiğim kıyafetler öğleden sonra sıkıyor sanki 🥹 bir de soğuk algınlıgı ile uğraşıyorum bebişimiz kesin kız bu arada cuma günü öğrendim 🙃🌸🐣
Aman dikkat et kendine canim mecbur kalabaliga giriyorsun birde cocuklar hastalaniyo sanada gecer dogal olarak bogazina iyi bak bol bol c vitaminli seyler yuketmeye çalış bagisikligin kuvvetlensin Allah bütün çalışan bayanlarin yardimcisi olsun zor gercekten 🥰 yaaa cok sevindim ayy gelsin pembisss kiyafetler bende demin instada karsima cikti nasil guzel bir sayfa takımlar elbiseler icim gidiyor zor tutuyorum kendimi vallahi almamak için 😂❤️

Back
X