2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Sonucu vermemek ne demek yaa ne sacma bisey doktorum banada ikili sonucun orta riskli geldi dedi istersen fetal yapalim öneririm dedi ama yastan kaynaklıda olabilir dedi ben istemiyorum hocam dedim kafami bulandirmak istemiyorum ucluye de gerek yok detayliya girecekmissin zaten dedi kasimda detaylı ultrasonum var bu sonuçlar kesin sonuçlar degil canını sıkma tahmin sadece asla tanı değil yani ben aslinda hicbirini yaptirmayi istemedimde doktorum ikiliyi bari yaptiralim deyince yaptırdım biz bi evlat istedik sağlıklı sihhatli istedik Rabbim dr kabul etti duamizi benim icimde valla gram kusku yoj saglicakla kavusucaz insallah yavrularimiza❤️
Almanya da böyle sacma salak seylerle karsilasabiliyoruz malesef. Neyse gittim konustum hersey yolunda sükür🙏🏼 sadece gebelik zehirlenme orani yüksek cikmis artik coraspini aksam kullan dedi. Tesekkür ederim motive edici sözlerin icin insan biliyor bazen hersey yolunda ama yine de kaygilaniyor bide böyle olunca acabalar kafada dolanip duruyor .. her evresi ayri kaygilandirici. Daha tüp bebegin stressini bile atamadim inanki halaaa verdikleri ilaclari kullaniyorum midem icim disina cikti cikacak oda ayri konu 🤦🏻‍♀️😆

Bundan sonrası su gibi kolaylıkla akıp geçsin inşallah canım benim 😍🥰💜
@caksy nasilsin canim iyimisin ? Üzmemek icin bisey sormadim son durumlardan dolayi tedaviye devam ediyormusun 🥹🙏🏼❤️☘️ Hersey gönlünce olsun insallah

Canımmmm, gözün aydın çok sevindim 🙏🏻☺️ sağlıkla kucağına aldığın günler de gelsin inşallah 🥰 bir prenses daha geliyor aramıza 💕🧿🫠

Selam canım, inan konu hakkında hiç bilgim yok ilk kez duydum ama eğer böyle bir şey varsa kan almadan önce seni bilgilendirmeleri gerekmez miydi. Yani sen ben bilemeyiz ki bunu. Yaşadığın moral bozukluğu için üzgünüm, yerden göğe kadar haklısın 😕 bugün mü görüşeceksin doktorla? Güzel haberler alacaksın inşallah yüreğini ferah tut 🙏🏻 @Mehrii34
Tesekkür ederim canim , kalitesini bozduguna dair kan sulandiricinin duyumlar almistim. Benim doktor izindeydi baska biri bakti sonuc temiz şükür hersey yolunda 🙏🏼 kan sulandirici kullanmami istedi ben zaten kullaniyorum pihtilasma var genetik olarak. Gebelik zehirlenmesine karsi önlem al dedi biraz risk varmis bende okadar allah hepimize yardimci olsun her evresi ayri stress insan zehir ediyo kendine😢☘️🧿

heeeeeeeeee sen yurtdışındaydınnnnnnnnnnnnnnn
amannnnnnnnn oralar hep öyle yaaaaa bebeğim yaaaa
ne takıosun keyfine bak :halay::halay:
Sorma hayatım walla delirttiler beni kız hepiniz kan vermiştiniz transfer sonrası ben 14. Gün vermiştim benim herşeyim bi ilginç ilerliyor haha 🤣🙏🏼❤️☘️🧿

@gs0303 kızzz sen nereye kayboldun 😂
İyiyim valla yeni yeni kendime geldim bulantılarım ve tiksinmelerim çok fenaydı bir dönem telefondan bile tiksindim. Sıcaklarda bir yandan 🤦🏻‍♀️ Biraz da bazı testlerden dolayı canımı çıkan şeyler oldu moralim bozuktu açıkçası pek girmedim buralara, neyseki herşey yolundaymış çok şükür. Sen nasılsın ?

Tesekkür ederim canim , kalitesini bozduguna dair kan sulandiricinin duyumlar almistim. Benim doktor izindeydi baska biri bakti sonuc temiz şükür hersey yolunda 🙏🏼 kan sulandirici kullanmami istedi ben zaten kullaniyorum pihtilasma var genetik olarak. Gebelik zehirlenmesine karsi önlem al dedi biraz risk varmis bende okadar allah hepimize yardimci olsun her evresi ayri stress insan zehir ediyo kendine😢☘️🧿
Ohh çok şükür canım, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim 🙏🏻🥹 gözün aydın canım, sağlıkla doğsun miniş 🥰 gebelik zehirlenmesiyle ilgili de bir şey çıkmasın inşallah canım ama tedbirli olmak iyidir 💕 cinsiyetle ilgili bir yorumda bulundular mı 🥰

@caksy nasilsin canim iyimisin ? Üzmemek icin bisey sormadim son durumlardan dolayi tedaviye devam ediyormusun 🥹🙏🏼❤️☘️ Hersey gönlünce olsun insallah
İyiyim canım benim teşekkür ederim tekrar başladım bakalım transfer hazırlığına🥰 sen nasılsın cinsiyet belli mi bebişin😍
İyiyim valla yeni yeni kendime geldim bulantılarım ve tiksinmelerim çok fenaydı bir dönem telefondan bile tiksindim. Sıcaklarda bir yandan 🤦🏻‍♀️ Biraz da bazı testlerden dolayı canımı çıkan şeyler oldu moralim bozuktu açıkçası pek girmedim buralara, neyseki herşey yolundaymış çok şükür. Sen nasılsın ?
Her şeyin yolunda olmasına sevindim, minik kızın sağlıkla gelsin inşallah🥰
İyiyim ben de toparlandım devam

Kafam allak bullak oldu hayirlisiyla sonucu alayimda ..😔🙏🏼🧿☘️
Insallah bence hic kendini üzme bana doktlrum degil testi yapacak kurum bu bilgiyi verdi bende orada hemsireye sordum 24 saatle gecer mi aylardir hem igne hem aspirin kullaniyorum dedim. Tedbir amacli boyle yapiyoruz dedi. Icini ferah tut kotu bir sonuc oldugunu sanmiyorum bazen sulandiricidan sonuc cikmiyormus yeniden tekrarliyorlarmis o olabilir kotu birsey oldugundan degildir.

Hangi testlerden canını sıkan şeyler oldu

Almanya da böyle sacma salak seylerle karsilasabiliyoruz malesef. Neyse gittim konustum hersey yolunda sükür🙏🏼 sadece gebelik zehirlenme orani yüksek cikmis artik coraspini aksam kullan dedi. Tesekkür ederim motive edici sözlerin icin insan biliyor bazen hersey yolunda ama yine de kaygilaniyor bide böyle olunca acabalar kafada dolanip duruyor .. her evresi ayri kaygilandirici. Daha tüp bebegin stressini bile atamadim inanki halaaa verdikleri ilaclari kullaniyorum midem icim disina cikti cikacak oda ayri konu 🤦🏻‍♀️😆
Simdi gordum cok sevindim canım coraspin kullanarak bebegini vaktinde saglikla kucagina alan cok kisi okudum ona da hic kafani takma ♥️ Güzel haberlerle, sağlıkla bebegini kucagina alacaksin insallah 😘

Ohh çok şükür canim dikkat et kendine gececl gidecek bu günlerde seneye bu zaman yavrularımizi sevecez inşallah 🥰 yaa sana hala ilaclari niye kullandiriyolar ki benim tedaviden sadece oksapar ignem kaldi onun disinda hepsini bıraktım

İyiyim canım benim teşekkür ederim tekrar başladım bakalım transfer hazırlığına🥰 sen nasılsın cinsiyet belli mi bebişin😍

Her şeyin yolunda olmasına sevindim, minik kızın sağlıkla gelsin inşallah🥰
İyiyim ben de toparlandım devam
Teşekkür ederim 🙏 çok sevindim canım senin adına Dondurulmuş embriyomu yoksa yeniden mi başladın? İnşallah süreç istediğin gibi ilerler ❤️

Biz transferden 10 gün önce Sma tarama testi yaptırdık eşime tüp bebek doktorum istedi. Hatta o zaman dedim ki sonuç 1 aydan önce çıkmaz diyorlar sorun olmasın dedim hayır rutin istediğim bir test dedi. Aradan 3 ay geçti benim sağlık ocağı arayıp çağırdı eşim taşıyıcı çıkmış. Bizi acil araştırmaya gönderdiler genetik uzmanıyla görüştük banada test yapılması gerekiyormuş. Ama ellerinde kit yokmuş… bende özelde yaptırdım neyseki bende çıkmadı tek tarafta olması sorun değilmiş. Ama o sıra o kadar gergindim ki. Bazı konularda bilgi sahibi olmamak daha iyi kızım 4 yaşında onda öyle güzel bir hamilelik geçirdim ki Fetal bile yaptırmamıştım. Kafam rahattı.

beybi nolduki ?

ony:KK60:

Biz transferden 10 gün önce Sma tarama testi yaptırdık eşime tüp bebek doktorum istedi. Hatta o zaman dedim ki sonuç 1 aydan önce çıkmaz diyorlar sorun olmasın dedim hayır rutin istediğim bir test dedi. Aradan 3 ay geçti benim sağlık ocağı arayıp çağırdı eşim taşıyıcı çıkmış. Bizi acil araştırmaya gönderdiler genetik uzmanıyla görüştük banada test yapılması gerekiyormuş. Ama ellerinde kit yokmuş… bende özelde yaptırdım neyseki bende çıkmadı tek tarafta olması sorun değilmiş. Ama o sıra o kadar gergindim ki. Bazı konularda bilgi sahibi olmamak daha iyi kızım 4 yaşında onda öyle güzel bir hamilelik geçirdim ki Fetal bile yaptırmamıştım. Kafam rahattı.
İyi bari çok şükür. Şimdi keyfini çıkar hamileliğinin💕

bende kızımda hiç bişey yaptırmamıştım.. benmde tüp bebek... şimdi dondurulmuşla tekrar hamileyim ama fetal istemişti yaptırmıştım bunda..
bazen bilmemek dahamı iyi oluyor ne :KK70:
detaylı ultrason bence işin en can alıcı kısmı.. ilk hamileliğimde de bunda da onu merakla bekliyorum

Back
X