2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Biz transferden 10 gün önce Sma tarama testi yaptırdık eşime tüp bebek doktorum istedi. Hatta o zaman dedim ki sonuç 1 aydan önce çıkmaz diyorlar sorun olmasın dedim hayır rutin istediğim bir test dedi. Aradan 3 ay geçti benim sağlık ocağı arayıp çağırdı eşim taşıyıcı çıkmış. Bizi acil araştırmaya gönderdiler genetik uzmanıyla görüştük banada test yapılması gerekiyormuş. Ama ellerinde kit yokmuş… bende özelde yaptırdım neyseki bende çıkmadı tek tarafta olması sorun değilmiş. Ama o sıra o kadar gergindim ki. Bazı konularda bilgi sahibi olmamak daha iyi kızım 4 yaşında onda öyle güzel bir hamilelik geçirdim ki Fetal bile yaptırmamıştım. Kafam rahattı.
Aynen canim tek tarafli tasiyici olunca sorun teskil etmiyormis sağlık ocagi bizden de istemisti bu testi şükür ikimizde de sorun çıkmadı sizde de sorun olmaz korkma ama dedigin gibi insan ister istemez strese giriyor desmeden etmeden birakin rahatca hamileligimizi yasayalim demi ama🥰

Aynen canim tek tarafli tasiyici olunca sorun teskil etmiyormis sağlık ocagi bizden de istemisti bu testi şükür ikimizde de sorun çıkmadı sizde de sorun olmaz korkma ama dedigin gibi insan ister istemez strese giriyor desmeden etmeden birakin rahatca hamileligimizi yasayalim demi ama🥰
Gerçekten öyle eskiden ultrason bile yokmuş millet kaçar tane doğurmuş hepside sağlıklı 😂

bende kızımda hiç bişey yaptırmamıştım.. benmde tüp bebek... şimdi dondurulmuşla tekrar hamileyim ama fetal istemişti yaptırmıştım bunda..
bazen bilmemek dahamı iyi oluyor ne :KK70:
detaylı ultrason bence işin en can alıcı kısmı.. ilk hamileliğimde de bunda da onu merakla bekliyorum
Bu kez yaşımdan dolayı bende yaptırdım Fetal çok şükür iyi o, evet sırada ayrıntılı var 22-24 hafta arası istiyorum dedi doktorum. Senden yada eşinden de istenmişmiydi daha önce bu Sma tarama testi

Bu kez yaşımdan dolayı bende yaptırdım Fetal çok şükür iyi o, evet sırada ayrıntılı var 22-24 hafta arası istiyorum dedi doktorum. Senden yada eşinden de istenmişmiydi daha önce bu Sma tarama testi
Yahya hocaya mı devam ediyorsun hala?
Bu sma testini bikaç senedir nikah işlemleri için sağlık raporu alırken yapıyorlar artık bu arada. Bir de fetali kaçıncı haftada yaptırdın sonucu ne kadar zamanda geldi

Yahya hocaya mı devam ediyorsun hala?
Bu sma testini bikaç senedir nikah işlemleri için sağlık raporu alırken yapıyorlar artık bu arada. Bir de fetali kaçıncı haftada yaptırdın sonucu ne kadar zamanda geldi
Evet canım Yahya beye gidiyorum çok güveniyorum ona, 12. Haftada yaptırdım 5 günde falan çıktı. Sen şuan hangi aşamadasın ?

Evet canım Yahya beye gidiyorum çok güveniyorum ona, 12. Haftada yaptırdım 5 günde falan çıktı. Sen şuan hangi aşamadasın ?
Yahya hoca candır🩷Türk firması mı yabancı firma mıydı kuzum? Olur da tutarsa fikir olsun diye soruyorum 😂 ben ilaçlara başladım 8 ekim transfer inşallah

Yahya hoca candır🩷Türk firması mı yabancı firma mıydı kuzum? Olur da tutarsa fikir olsun diye soruyorum 😂 ben ilaçlara başladım 8 ekim transfer inşallah
Bana genoxu önerdi Yahya bey orda yaptırdım. Burda anlaşmalı olduğu klinikler var orda kan veriyorsun Ankara’ya gönderiyorlar. Hadi inşallah yine gün sayıcaz desene bak bu sefer biraz sabret öyle hemen test yapmak yok 😂

Bana genoxu önerdi Yahya bey orda yaptırdım. Burda anlaşmalı olduğu klinikler var orda kan veriyorsun Ankara’ya gönderiyorlar. Hadi inşallah yine gün sayıcaz desene bak bu sefer biraz sabret öyle hemen test yapmak yok 😂
Türk firmasıydı o zaman
Ben ve sabır kelimesini yan yana düşünemiyorum 5.gün başlarım test yapmaya 🤣🤣

Bende fetali salı gunu verdim canlarim. Kilolu oldugumdan ve kan sulandiricidan dolayı gec verirsem daha net ve dogru sonuc cikacagini soylediler o yüzden ben 14. Haftada verdim banada dua edin guzel sonuclar alalim insallah 🙏🏻♥️

Bende fetali salı gunu verdim canlarim. Kilolu oldugumdan ve kan sulandiricidan dolayı gec verirsem daha net ve dogru sonuc cikacagini soylediler o yüzden ben 14. Haftada verdim banada dua edin guzel sonuclar alalim insallah 🙏🏻♥️

Canımm inşallah sağlıklı, güzel sonuçlar olsun 🤲🏻😍 Bizi de haberdar et minnoştan🫶🏻💖🥰

Türk firmasıydı o zaman
Ben ve sabır kelimesini yan yana düşünemiyorum 5.gün başlarım test yapmaya 🤣🤣

Senin gibiyim🤣
2. Denemeden sonra hatırlamak için eşime sormuştum, ben ilk transferden sonra ne zaman test yapmaya başlamıştım diye,
1. Gün demişti 🤣🤣🤣
O an sinirlenip bunda yapmayayım da gör dedim ama tabi ki gizli gizli yapıyordum 🤣🤣

İnşallah sağlıklı güzel haberler ver bize canım benim 🩷🌸💜
Senin gibiyim🤣
2. Denemeden sonra hatırlamak için eşime sormuştum, ben ilk transferden sonra ne zaman test yapmaya başlamıştım diye,
1. Gün demişti 🤣🤣🤣
O an sinirlenip bunda yapmayayım da gör dedim ama tabi ki gizli gizli yapıyordum 🤣🤣
Hahhah napalım ya beklemek zor insan dayanamıyor🤣

Hayr ben hiç yaptırmadm sma
Tüpe başladğm zamanda acıkcası bilmiodm, şimdiki aklım olsa yaptırırdım
Keşkede yaptırsaymışum söyleselermiş

Likoşummmm🎈🎈🎈
dualarımız seninle... sağlıkla inşallah cnm 🫶

Merhaba nasıl bi doktor ümit bey bende hataydayım bana da önerdilerde
Mükemmel bir doktor 6-7 senedir tanıyorum, herkese öneriyorum
Yine olsa yine ona giderim

Ohh çok şükür canim dikkat et kendine gececl gidecek bu günlerde seneye bu zaman yavrularımizi sevecez inşallah 🥰 yaa sana hala ilaclari niye kullandiriyolar ki benim tedaviden sadece oksapar ignem kaldi onun disinda hepsini bıraktım
Şükür canım ☘️🧿 Dün konuştum tepem attı her kafadan ses çıktı zaten bıraktım şimdilik 🙏🏼 midemi allak bullak ediyordu zaten mayıstan beri içim dışım ilaç iğne 🤢 bir ben mi böyle hissetim kendimi onlarda extra midemi bulandırıyordu sanki..

Back
X