2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Günaydınnnn yol arkadaşlarımmmmm

Aradım dr kızlar bugün, yarın 3. Günüm sabah gidecem bakalım süreç başlıyor:halay::halay::halay:

Günaydın bugün ben de regl oldum ama normalden daha sancılı ve tam olarak sökülmüyor. Dün geceden beri ağrım var normal mi? Toplamadan sonra bu şekilde yaşayanınız var mı?

Günaydın bugün ben de regl oldum ama normalden daha sancılı ve tam olarak sökülmüyor. Dün geceden beri ağrım var normal mi? Toplamadan sonra bu şekilde yaşayanınız var mı?
Evet 2 güne ancak sökülüyor benim normal reglimden daha kanamalı geçmişti

Günaydınnnn yol arkadaşlarımmmmm

Aradım dr kızlar bugün, yarın 3. Günüm sabah gidecem bakalım süreç başlıyor:halay::halay::halay:
Hadi hakkinda hayırlısı olsun canım sen acilisi yaptın bizde arkandan geliriz artik 😂

Çok ama çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏Antakya'da mısınız?
evet :)

evet cok normal hormonlar oynuyor cnm

Günaydın bende bugün gittim ayin 9 veya 10 gibi transfer gözüküyor
dondurulmuş transfermi :)

Günaydınn hadi hayırlıısı inşallahhhhh 😍🙏🏻🥳
inşallah cnm cok saol

Bu estrofemi reçetesiz vermiyorlarmış ya sağlık ocağı yazar mı acaba bilen var mı kızlar
Yoo recetesizde veriyolar canım ama aile hekimide yaziyor yalnız işte gunde 3 tane falan iciyorsan eczane elinde daha var diye vermeyebilir çünkü günlük 1 tane içiliyor diye yaziyo onlar o yuzden eczeci elinizde var daha diyor ucretli verir ben onu bildigim icin onceden aile hekimime yazdirdum yazdirdim aldim 5-6 kutu var şuan elimde stokladim yani

Yoo recetesizde veriyolar canım ama aile hekimide yaziyor yalnız işte gunde 3 tane falan iciyorsan eczane elinde daha var diye vermeyebilir çünkü günlük 1 tane içiliyor diye yaziyo onlar o yuzden eczeci elinizde var daha diyor ucretli verir ben onu bildigim icin onceden aile hekimime yazdirdum yazdirdim aldim 5-6 kutu var şuan elimde stokladim yani
Elimde hiç yok cuma günü başlıcam. Eczaneye gittim reçetesiz veremiyoruz dedi tanıdık eczane bir de. Sağlık ocağına geldim şimdi bekliyorum yazdırıcam iyi ki cuma gününe bırakmadım uğraşacaktım

Back
X