• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Haziran Ayı Transfer Olacaklar ✨

Manifestliyelim valla...
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸🌸

Demekki bacı.. uzun sürüosa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hadi bakalımm aldık kabul ettikk🧲🙏🏼☘️😍

@caksy bitanem bizim dolunayımız bitmez sen bitirdin biz kaldık ama😂✌ darısı başımızaaa

T+6 da 23.8 ile öğrendim. Ama iki günüm zehir oldu kimyasal mı değil mi diye. İnşaallah güzel bir değerle öğrenirsiniz siz de💕
Ayy hayırlı olsunn normalmiymiş o günlerde düşük çıkması?🥹🙏🏼☘️ inşallahh güzel haberler alırım bendee

Ayy hayırlı olsunn normalmiymiş o günlerde düşük çıkması?🥹🙏🏼☘️ inşallahh güzel haberler alırım bendee
Doktorumla konuştuğumda 6.gün için gayet güzel dedi. Benim doktorum T+12de test yapmamı istedi o zaman 432 çıktı.

Ya hatta oradaki hemsilere sizi arıyordu sanırım odada bulamamışlar di arıyorlardı sizmiydiniz o🙈
Ya haahhaha sormayın zaten heyecanlı ve stresliyim hanımefendi bana dediki odaya geçin odada su var su içmeye devam edin, bende ordaki odayı bilmediğim için yukardaki odaya çıktım ordaki sudan içiyordum. İçeri geçin deseydi anlardım😂 Evet embriyo çözünmüş olduğu için korkmuşlar gider ayak bi macera yaşadık🙈

Arkadaşım punki senin test erken cikmistiya hani maşallah bayada erkendi🫣 transfer öncesi çatlatma iğnesi vurmusmuydun sen bende yoicmda etkisi gecmismidir diye düşünüyorum 11 gün oldu ben ovitrelle vurulali
Yok canım çatlatma iğnesi yoktu bende

Back
X