- Konu Sahibi washingtonxy
4+3müşümm teşekkür ederim
17-18ekimde ultrasona çağrıldığıma göre kese o zaman görünür heralde 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen insallah gorunur bazilarin ki sonraki haftalara sarkabiliyormus4+3müşümm teşekkür ederim17-18ekimde ultrasona çağrıldığıma göre kese o zaman görünür heralde
![]()
Yarin gidicem insallah gorunur canim benim transfer dahil 9.gun 234 transfer dahil 10.gun 530 civari transfer dahil 14 gunde 3230 ciktiİnşallah siz görebildiniz mi? Tüp bebek transferinden 3 hafta sonra görünüyomuş diye bi bilgi gördüm internette. Benmki haftaya oluyor. Sizin beta hcgniz hangi günler ne çıktı acaba?
AminMaşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Iki hafta sonra kalp atimina gideceğimBugun keseyi gormeye gittim ikiz arkadaşlar karindaki ultrasonda goründü
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahBugun keseyi gormeye gittim ikiz arkadaşlar karindaki ultrasonda goründü
Bugun keseyi gormeye gittim ikiz arkadaşlar karindaki ultrasonda goründü
Canım hangi gün transfer olmuştu acaba.
17 eylulCanım hangi gün transfer olmuştu acaba.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah. Ben de yarın gideceğim kese gormeye. Çok heyecanlıyım ikiz mi diye . Benim transfer sonrası 10. Gün 1395 ti. Doktor ikiz olabilir demişti ama kesin değil demişti. Sanırım betayla çok alakalı değil. Çünkü sizin beta degerlerinize göre tek gebelik olan evet
Sizinde ikiz olma ihtimali var dun de baktirmistim 24 bin cikmis betaHayırlı olsun Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah. Ben de yarın gideceğim kese gormeye. Çok heyecanlıyım ikiz mi diye . Benim transfer sonrası 10. Gün 1395 ti. Doktor ikiz olabilir demişti ama kesin değil demişti. Sanırım betayla çok alakalı değil. Çünkü sizin beta degerlerinize göre tek gebelik olan çok gördüm.
Sizede iki embroyumu transfer edilmistiCanım hangi gün transfer olmuştu acaba.
Sagolun insallah isteyen herkese nasip olsun sagliklaÇok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Ben 17 sinde transfer oldum transferin 10.gunu 26 eylulde beta istediler sonra 10 gun sonra gelin kese gorecez dediler yani bugun 2 ekimde gordukBenimde iki embriyo . Ama ben 22 Eylül'de transfer oldum. Doktorum bana yarın için kese gormeye gidebilirsin dedi. Erken mi oluyor acaba. Burada hep daha geç gitmişler kese gormeye. Randevu aldığım doktorun sekreteri 3200 beta deyince görünür dedi bana ama size göre baya erken benimki şuan .beş gün var aradaumarım görünürler. Vajinal ultrason istemiyorum aslında ama doktor öyle bakarsa da bişey diyemiyorum. Sonuçta doktor olan o zararı da yok diyorlar bilemedim.
Simdide 2 hafta sonra kalp atimiBen 17 sinde transfer oldum transferin 10.gunu 26 eylulde beta istediler sonra 10 gun sonra gelin kese gorecez dediler yani bugun 2 ekimde gorduk