- Konu Sahibi washingtonxy
Sizinki vajinal kontrol edileceğinden erken cagirilmissinizdir 6 binlere kdr vajinal muayene olur ondan sonra karından görünürAnladım. Niyeyse bana erken demişler. Gidelim bakalım yarın artık nasip kısmet![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinki vajinal kontrol edileceğinden erken cagirilmissinizdir 6 binlere kdr vajinal muayene olur ondan sonra karından görünürAnladım. Niyeyse bana erken demişler. Gidelim bakalım yarın artık nasip kısmet![]()
Benim cumartesi 3200 du . Pazartesi 6500 olsa yarın en kotu 12000 olur heraldeSizinki vajinal kontrol edileceğinden erken cagirilmissinizdir 6 binlere kdr vajinal muayene olur ondan sonra karından görünür
Benden de baska istemediler. Bende vermedim.Kızlar kese randevusundan önce betayı kendiniz mi veriyorsunuz doktor mu istiyor? Benden sadece 2 defa istediler başta, sonra istemediler
İnşallah hayirlisi olsunBenim cumartesi 3200 du . Pazartesi 6500 olsa yarın en kotu 12000 olur heraldeinşallah sağlıklı bir gebelik ise.
13 ekim filan gibi normalde gitmeniz gerekiyor daha erken olunca alttan bakiyorlar ben olsam gitmem eger bi rahatsizlik filan yoksaAnladım. Niyeyse bana erken demişler. Gidelim bakalım yarın artık nasip kısmet![]()
Ölçüleri neler biri daha küçük oluyor diğerine göreBugun keseyi gormeye gittim ikiz arkadaşlar karindaki ultrasonda goründü
Olcuyu nerden biliyoz onu bilmiyorumÖlçüleri neler biri daha küçük oluyor diğerine göre
Kalp atimini duymadik daha sadece keseOlcuyu nerden biliyoz onu bilmiyorum
Siz bugun gittiniz mi doktoraMerhaba
Benden bir sefer istedi ben kendim bu bekleme surelerinde duramadim gidip gidip baktirdim saglik ocagindaKızlar kese randevusundan önce betayı kendiniz mi veriyorsunuz doktor mu istiyor? Benden sadece 2 defa istediler başta, sonra istemediler
Dış gebelikse diye gecikmekten korktum bende .13 ekim filan gibi normalde gitmeniz gerekiyor daha erken olunca alttan bakiyorlar ben olsam gitmem eger bi rahatsizlik filan yoksa
Anladim canim insallah degildirDış gebelikse diye gecikmekten korktum bende .