• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

🤭 Hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah. Ben de yarın gideceğim kese gormeye. Çok heyecanlıyım ikiz mi diye . Benim transfer sonrası 10. Gün 1395 ti. Doktor ikiz olabilir demişti ama kesin değil demişti. Sanırım betayla çok alakalı değil. Çünkü sizin beta degerlerinize göre tek gebelik olan çok gördüm.
Benimde 9. Gün 416, 11.gün 1170, 13. Gün 2827 çıktı ama bana ikiz demediler tek transfer olmuştum🤔

Benimde iki embriyo . Ama ben 22 Eylül'de transfer oldum. Doktorum bana yarın için kese gormeye gidebilirsin dedi. Erken mi oluyor acaba. Burada hep daha geç gitmişler kese gormeye. Randevu aldığım doktorun sekreteri 3200 beta deyince görünür dedi bana ama size göre baya erken benimki şuan .beş gün var arada 🤔 umarım görünürler. Vajinal ultrason istemiyorum aslında ama doktor öyle bakarsa da bişey diyemiyorum. Sonuçta doktor olan o zararı da yok diyorlar bilemedim.
Bende 24 eylülde transfer oldum tüp bebek doktorum bana 17 ekimde gel yada 1-2 gün önce dedi ultrason için🤔 transferden 3 hafta sonra ultrasona gidilir diyolar tüp bebekte.

Kızlar birde size bi şey sorcam ben ilk ultrasonuma tüp bebek doktoruma gitcem ama sonra sigortamız olduğu için özel hastaneye geçeceğim böyle yapacak olanlar var mı aranızda 🤔

Bende 24 eylülde transfer oldum tüp bebek doktorum bana 17 ekimde gel yada 1-2 gün önce dedi ultrason için🤔 transferden 3 hafta sonra ultrasona gidilir diyolar tüp bebekte.

Kızlar birde size bi şey sorcam ben ilk ultrasonuma tüp bebek doktoruma gitcem ama sonra sigortamız olduğu için özel hastaneye geçeceğim böyle yapacak olanlar var mı aranızda 🤔
Bugün transfer sonrası 16. Gün . Kese göründü . Yani dört artı besteyim bugun. On gün sonrası kalp atımı için gideceğiz. İki tane kese gorundu. 😊 Allah herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah amin.☺️

Benim tup bebek doktorum beta gorundukten sonra ücretli bakıyormuş. Muayene ücreti çok olduğu için ben başka doktora gittim bugün. Onda devam edeceğim. Katından ultrasonla göründü bu arada keseler. Birde bugün öğrendim ki ikiz gebelik takibi ücreti tek gebeliğe göre iki katiymis .

Bugün transfer sonrası 16. Gün . Kese göründü . Yani dört artı besteyim bugun. On gün sonrası kalp atımı için gideceğiz. İki tane kese gorundu. 😊 Allah herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah amin.☺️
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤍 çok tatlı ikizz 😍😍 çift transfer mi olmadınız değil mi siz 😊 heralde sizde 23 eylülde transfer oldunuz bende 24 eylülde tek transfer oldum😊
bende başka bi doktora sordum cmt günü gözükebileceğini söyledi kesenin 7 ekimde 2827 çıktı beta çünkü😊 cmt günü gideceğim bakalım çok heycanlı 😍😍💐🤍

Benim tup bebek doktorum beta gorundukten sonra ücretli bakıyormuş. Muayene ücreti çok olduğu için ben başka doktora gittim bugün. Onda devam edeceğim. Katından ultrasonla göründü bu arada keseler. Birde bugün öğrendim ki ikiz gebelik takibi ücreti tek gebeliğe göre iki katiymis .
Aaa çok şaşırdım ikiz gebeliğin öyle olmasına 😳
Benim doktorumda aynı şekilde ilk gebelik muayenesinde para alıyor ama ben ilkinde onada gideyim diye düşündüm sonra bırakacağım bi şey olmaz heralde. İğne filan kullanıyoruz ya ben o yüzden tedirgin oldum aynı doktora devam etsem mi acaba diye. Ama bi şey olmaz heralde 😊

Ben ilk çocuğumda üç ay tüp Bebek doktoruma devam etmiştim. Sizin tercihiniz tabi . Benim iki tane embriyo transfer edilmişti. İkiz olma oranı düşük demişti doktor tutunma şansını artiralim diye iki tane koymak doğru olandır dedi bizde ona bıraktık açıkçası. Çok şükür ikisi de tutunmuş. Bakalım nasip inşallah kalp atimlarini duymakta nasip olur. Ben ilk transferimde çok ısrar etmiştim iki embriyo konulsun diye ama doktorum yapmamisti 35 yaş altı olduğum için. Bu transferde kendisi iki tane koymanın doğru olduğunu söyledi. Hem mutluyum hem endişeliyim. Herşeyin hayırlısı 😊😊

Burada ikiz kese gorunen iki arkadaşım daha vardı sanırım. Ne durumdasınız ne hissediyorsunuz . Ben çok karmaşık duygular içerisindeyim. İkiz Bebek büyütmek çok zor olsa gerek. Allah hepimize şimdiden kolaylık nasip etsin 😁

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤍 çok tatlı ikizz 😍😍 çift transfer mi olmadınız değil mi siz 😊 heralde sizde 23 eylülde transfer oldunuz bende 24 eylülde tek transfer oldum😊
bende başka bi doktora sordum cmt günü gözükebileceğini söyledi kesenin 7 ekimde 2827 çıktı beta çünkü😊 cmt günü gideceğim bakalım çok heycanlı 😍😍💐🤍
Beta 3000 üstü olması gerekiyor sanırım. Benim zaten geçen cumartesi 3200 dü. Bı daha da baktirmamistim.

Burada ikiz kese gorunen iki arkadaşım daha vardı sanırım. Ne durumdasınız ne hissediyorsunuz . Ben çok karmaşık duygular içerisindeyim. İkiz Bebek büyütmek çok zor olsa gerek. Allah hepimize şimdiden kolaylık nasip etsin 😁
Zor tabiki ben simdiden odasini dusunuyorum ve bizim asonsor dar ayrica asonserden inince 5 6 tane merdiven basamagi var sonra disari cikabiliyorsun nasil yapicam hepsini dusunuyorum

Back
X