• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Kızlar bende de çok fazla halsizlik var, midemde de bulantı değil ama bi yanma ekşime gibi bi durum var özellikle su içtikten sonra ağzıma geri geliyor sanki su. Kendimi hasta gibi hissediyorum ama ateşim yok acaba bi hastalık mı yoksa gebelikten midir

Bendede 2gun oncesıne kadar kasıgımdan bacagıma atan agrım vardı 2gundur gectı daha ultrasonada gırmedım inşaAllah hersey yolundadır agrım vardı ama hıssedıyordum enazından sımdı agrıda gıdınce kotu seyler gelıyor aklıma

Kızlar bende de çok fazla halsizlik var, midemde de bulantı değil ama bi yanma ekşime gibi bi durum var özellikle su içtikten sonra ağzıma geri geliyor sanki su. Kendimi hasta gibi hissediyorum ama ateşim yok acaba bi hastalık mı yoksa gebelikten midir
Bende var sürekli uykum varmış gibi bulantı oluyor bazen ama daha çok yanma var bence normal ya siz kaçıncı haftadasınız ne zaman transfer olmuştunuzzz

Bende var sürekli uykum varmış gibi bulantı oluyor bazen ama daha çok yanma var bence normal ya siz kaçıncı haftadasınız ne zaman transfer olmuştunuzzz
18 eylülde transfer oldum sat 28 ağustos, tam bulantı gibi olmayınca hasta mıyım acaba diye endişelendim. Siz kaçıncı haftadasınız

Kese ve kalp atışını gördüm ama sesini henüz dinlemedik, 8. Haftada kontrol olacak inşallah hala atıyordur ve sesini duyarız🤲🏻🥹 siz gitttiniz mi?
Bende keseyi dün gördüm önümüzdeki hafta da kalp atışı için çağırdı kalp atışını ne zaman görmüştünüz inşallah inşallah bebeklerimiz bizimle ben inanıyorum 🥹

Bende keseyi dün gördüm önümüzdeki hafta da kalp atışı için çağırdı kalp atışını ne zaman görmüştünüz inşallah inşallah bebeklerimiz bizimle ben inanıyorum 🥹
6. Haftanın ilk günü gördüm, inşallah🤲🏻 daha önceden kaybım var o yüzden çok korkuyorum. İnşallah sağlıklıdırlar sağlıkla kucağımıza alırız🤲🏻

Back
X