- 31 Mart 2025
- 280
- 138
- 18
- 28
- Konu Sahibi washingtonxy
15 eyülde 3. Gün senin peki ?Senin transfer ne zaman olmustu kacinci gün embriyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 eyülde 3. Gün senin peki ?Senin transfer ne zaman olmustu kacinci gün embriyosu
Ya duramamak değil de hep korku oluyor içimde kalp atışını duysam çok rahatlayacağım sende belirti var mıCanim cumaya kadar duramiyorsan saglik ocaginda yarin gidip beta ver ben arada sabirsizlaninca yaptryorum
GOgus de hassasiyet,sabah uyaninca hatta geceleri mide agrisi ,kabızlik,gaz problemi,karinda garip kramp gibi batma gibi şeylerYa duramamak değil de hep korku oluyor içimde kalp atışını duysam çok rahatlayacağım sende belirti var mı
DUramamak derken aslinda bunu kastetmiştimYa duramamak değil de hep korku oluyor içimde kalp atışını duysam çok rahatlayacağım sende belirti var mı
17 eylul 5.gun embriyosu bugun 6+2 yim kalp atimina 7+6da çagirdi doktorum15 eyülde 3. Gün senin peki ?
Sende 6+2 sin aynıyiz15 eyülde 3. Gün senin peki ?
Aa evet canım aynıyız bende 6+2 iyim bugün doğru. Ben cuma gideceğim tam 7 haftalık oluyor bence duyulur keseyi göreli 15 gün olmuş olacakSende 6+2 sin aynıyiz
Hellooo bende 24 eylülde transfer oldum. Keseyi gördük şükürMerhaba güzel anneler, bende inşallah haziran annesiyimbende 24 eylülde transfer oldum 3 ekim cuma test günümdü idrarda gördüm şok geçirdim aynı gün kan verdim 416 çıktı, pazar günü 1170 çıktı, yarın tekrar vereceğimm
benle aynı gün olanlar var mı ,
![]()
Duphalac alıp yemekten yarım saat önce da ah akşam içKabızlik sorunu yaşayan var mi ekmeği tam bugday sadece sabah ceyrek yiyorum pilav makarna hamur isi yemiyorum.hic bir hazir icecek sarkuteri yok en az 2 lite su iciyorum arada kefir ve probiyotik takviyede kullaniyorum ama yine ayniyim gunde sadece 2 ana ögün yiyorum ve 2 ara (1 porsiyon meyve 1 avuç kuruyemis )daha ne yapabilirim bilmiyorum ki bugun ciktim yavas yavas 1 saat yurudum geldim daha ne yapiyim yani bilemiyorum
Korku bende de var ya hep bişeyler düşünüp burda okuyup modumu düşürüyorum aslında Herşey olması gerektiği gibi ama insan hep bi tedirgin oluyorYa duramamak değil de hep korku oluyor içimde kalp atışını duysam çok rahatlayacağım sende belirti var mı
Geceleri uykum kacıyor kasıklarımdada agrı vardı dun gece uyuyamadım 3yıl once dusugum oldu tekrarlar dıye korkuyorumKorku bende de var ya hep bişeyler düşünüp burda okuyup modumu düşürüyorum aslında Herşey olması gerektiği gibi ama insan hep bi tedirgin oluyor![]()
Yaptım, teşekkür ederimCanim imza eklemek icin tıklayın yaziyor gebe resminin altindaki yazida oraya bebegin dogacagi tarihi yaziyorsun kaydediyorsun oluyor
Çok sevindim hayırlı olsunHellooo bende 24 eylülde transfer oldum. Keseyi gördük şükür![]()
Yok hiçbi şey söylemediKist gebelikte kayboluyormus kendiliginden bende oyle bisey duymustum kese boyutunu soyledi mi yolk sac olusmus mi
EvetYaptım, teşekkür ederimoldu mu acaba gözüküyor mu?
Teşekkür ederim
Kanaman mı olduMeraba aranizda kanama yaşayaniniz var mi
Canim tuvatte peceteye bulasti doktorumla konustum ama yinede burdada bi sorayim sizlere dedimKanaman mı oldu
Ee ne dedi doktorun pek kan mıydı yoksa kahverengi akıntı mı benim de geçen gece iç çamaşırımda kahverengi akıntı olmuştu şükür devamı gelmediCanim tuvatte peceteye bulasti doktorumla konustum ama yinede burdada bi sorayim sizlere dedim