- 15 Haziran 2023
- 353
- 167
- 33
- 36
- Konu Sahibi washingtonxy
Bir gun oncesinde 3300 civariydiBeta hcg kaç iken görüdünüz keseyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gun oncesinde 3300 civariydiBeta hcg kaç iken görüdünüz keseyi
Henüz duymadık önümüzdeki hafta cuma günü tekrar gideceğizHayirli olsun kalp atimini duydunuz mu
Transferin kaçıncı günü verdiniz?T+8 değerim bu. Sizce nasıl arkadaşlar?
Hos geldin canim bugun 7 +4 gorunuyorsun sende yarin 7+5oluyorsun insallah bebis gayet iyidir benide 7+6 da cagirdi doktorumMerhaba anneler:) Benim de 8 eylül 5. Gün embriuosu transfer oldu. 2 hafta ömce kesw gördüm. Yarın inş kalp atışını duyacağım. Bende son 1 haftadır inanılma bir kusma var, ( günde 14,15 kezfalab) o yüzden biraz psikokolojim bozuldu. Batmalar ve göğüs acılarım da oluyor. Umarım herşey çok güzel olur.
Bence iyi bir değer, hayırlı uğurlu olsun hamilesinT+8 değerim bu. Sizce nasıl arkadaşlar?
Senin ikiz mi tek mi bebis canimMerhaba anneler:) Benim de 8 eylül 5. Gün embriuosu transfer oldu. 2 hafta ömce kesw gördüm. Yarın inş kalp atışını duyacağım. Bende son 1 haftadır inanılma bir kusma var, ( günde 14,15 kezfalab) o yüzden biraz psikokolojim bozuldu. Batmalar ve göğüs acılarım da oluyor. Umarım herşey çok güzel olur.
Canim imza eklemek icin tıklayın yaziyor gebe resminin altindaki yazida oraya bebegin dogacagi tarihi yaziyorsun kaydediyorsun oluyorKızlar şu altta gebelik gösteren kısmı nasıl yaptınız?
Saglik sihhatle insallah kucagina alirsinBenim tek kese kuzum:) çift embriyo transfer edildi ama 1 kese görmüştük. 10.hün beta 218 12. Gün 619 du.
Senin yüksek cıkmış maşallah benım 11.gün 136 cıktı cıft embrıyo daha tekrarlamadım yarın artık artışı görurumm kısmetseBenim tek kese kuzum:) çift embriyo transfer edildi ama 1 kese görmüştük. 10.hün beta 218 12. Gün 619 du.
Bebeginiz kac gaftalik ve ne zaman dogacak hesaplamasini konuyu actigimdaki ilk yorumda gorebilirsiniz sayfanin basina gidinCanim imza eklemek icin tıklayın yaziyor gebe resminin altindaki yazida oraya bebegin dogacagi tarihi yaziyorsun kaydediyorsun oluyor
İNş sağlıkla kucağınıza alırsınız :)Senin yüksek cıkmış maşallah benım 11.gün 136 cıktı cıft embrıyo daha tekrarlamadım yarın artık artışı görurumm kısmetse
İnşallah 2 olumsuz gebelikten sonra bı ucuncuyu kaldırabılırmıyım bılmıyorumİNş sağlıkla kucağınıza alırsınız :)