• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

T+8 değerim bu. Sizce nasıl arkadaşlar?

Eklentiler

• 1000043288.webp
    1000043288.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba anneler:) Benim de 8 eylül 5. Gün embriuosu transfer oldu. 2 hafta ömce kesw gördüm. Yarın inş kalp atışını duyacağım. Bende son 1 haftadır inanılma bir kusma var, ( günde 14,15 kezfalab) o yüzden biraz psikokolojim bozuldu. Batmalar ve göğüs acılarım da oluyor. Umarım herşey çok güzel olur.

Merhaba anneler:) Benim de 8 eylül 5. Gün embriuosu transfer oldu. 2 hafta ömce kesw gördüm. Yarın inş kalp atışını duyacağım. Bende son 1 haftadır inanılma bir kusma var, ( günde 14,15 kezfalab) o yüzden biraz psikokolojim bozuldu. Batmalar ve göğüs acılarım da oluyor. Umarım herşey çok güzel olur.
Hos geldin canim bugun 7 +4 gorunuyorsun sende yarin 7+5oluyorsun insallah bebis gayet iyidir benide 7+6 da cagirdi doktorum

T+8 değerim bu. Sizce nasıl arkadaşlar?
Bence iyi bir değer, hayırlı uğurlu olsun hamilesin 😀doktorun net olarak söyleyecektir zaten:) bir de genelde beta HCG ile beraber progesteron da istiyorlar, sağlıklı yerleşmiş mi diye, özel bir lab da ya da özel hastanede yaptırdıysanız bir de progesteron bakmasını isteyebilirsiniz, devlet hastanesi acilde bakıldıysa zaten progesteron acilde bakmıyorlar

Senin ikiz mi tek mi bebis canim

Back
X