Anne Grupları 2026 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Ürünün altında 900e 100 tl kupon var. Ekstra son200 koduyla toplam 300 tl düşüyor. Almayı düşünen varsa kaçırmasın. Ben de 1 dk önce aldım hala aktifti 🫢 reklam değil öneri 🌸

Eklentiler

• IMG_7665.webp
    IMG_7665.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar zıbın konusunda çok kararsızım daha almalı mıyım ya yenidoğan tamam ondan sonra 0-3 ay var ondan ne kadar aldınız 1-3 ay olan var bide az mı aldım emin olamadım hiç. 3-6 aylık bunlardan kaçar tane aldınız ?
Benim zıbınsız kalacak diye ödüm kopmuş 😁 20 tane 0-3 ay zıbın almışım, 3-6 daha insani 14 tane bence alma yolda alırsın azmış dersen, babası yıkasın ütülesin artık biz doğurduktan sonra müsait değiliz 😁

Ürünün altında 900e 100 tl kupon var. Ekstra son200 koduyla toplam 300 tl düşüyor. Almayı düşünen varsa kaçırmasın. Ben de 1 dk önce aldım hala aktifti 🫢 reklam değil öneri 🌸
Nebülizatör aldım onda da geçerli kupon, çok teşekkür ediyorum bekletiyordum ben 🙏

Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir❤️❤️ emzirme yastığı konusunda kararsiz olanlar için yazayım dedim. Juniperustan aldım. Büyüklüğü ve dolgunluğu gayet iyidi fakat renk olarak görsel ile aynı değil. Aslında görselde rengi belli değil diğer ürünler için de aynı yorum yapılmış. Neyseki benim aldığım somon, pudra rengi gibi 😅 genel olarak beğendim. Havlumuz ise kocaman bu kadar büyük beklemiyordum 😅 yumos yumos kirazkidisten almıştım. Daha karar vermediyseniz aklınızda bulunsun ben beğendim 🫂
Gayet güzel duruyo güle güle kullanın ☺️ benim aldığım yastık eksik gramaj gelince tekrar dillendirmedim annemle içine elyaf koyduk ekstra 🤣 ama sonradan ikeanın yastığını da inceleme fırsatım oldu oranınki de çok güzel 🤌🏻
Havluyu ben de aynı yerden aldım uzuuun süre kullanılacak gibi hoştur 🤪☺️ kirazkids mi neydi zaten denizli markası havlusu falan iyidir diye düşünüp aldıydım😂

Benim zıbınsız kalacak diye ödüm kopmuş 😁 20 tane 0-3 ay zıbın almışım, 3-6 daha insani 14 tane bence alma yolda alırsın azmış dersen, babası yıkasın ütülesin artık biz doğurduktan sonra müsait değiliz 😁
Kız ne yaptın öyle maşallah 0-3 için fazla almışsın sanki çok hızlı büyüyormuş 0-3 ü çok azzz giyiyor diye duydum hep😂

Daha önce attım mı hatırlamıyorum ama bizim kıyafet sayımı böyleydi; hastane çıkışları 10lu olduğu için yeter diye düşünüyorum 😬 bi de yıkayıp ütüleyince bakıcam duruma göre ama çok büyük ihtimalle almam 😅 aklımda sadece hm’den 0-6 ay merinos yünlü bere almak var

Eklentiler

• IMG_7668.webp
    IMG_7668.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar ikisini bu fiyata aldım kupon gelmiş 500 tl baya indirimli oldu ikisi bine geldi. Elbiseli de alayım diyordum ama üşümem değil mi tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilir mi kullanışlı oluyor mu🥹

Eklentiler

• IMG_7794.webp
    IMG_7794.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_7794.webp
    IMG_7794.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar ya sizce bunlar hastene için fazla değil mi sonuçta kanamamiz olacak vs. daha koyu renkler gider sanki ama ben çok beğendim bunları 🥹 bir de yeşili kuponla bu fiyata geliyor @Serennay sanki sen mağazada falan gezmistin nasıl sence ? Dışarıya daha çıkmadım ben 😅😅

Eklentiler

• 1000248203.webp
    1000248203.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 82
  • 1000248202.webp
    1000248202.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 1000248204.webp
    1000248204.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 83
Gayet güzel duruyo güle güle kullanın ☺️ benim aldığım yastık eksik gramaj gelince tekrar dillendirmedim annemle içine elyaf koyduk ekstra 🤣 ama sonradan ikeanın yastığını da inceleme fırsatım oldu oranınki de çok güzel 🤌🏻
Havluyu ben de aynı yerden aldım uzuuun süre kullanılacak gibi hoştur 🤪☺️ kirazkids mi neydi zaten denizli markası havlusu falan iyidir diye düşünüp aldıydım😂
Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla kullanırız ❤️🫂 evet evet arkadaşim Denizlili hep der havlu bizim ordan alınır diye, ordan aklımda kalmıştı 😅 bu büyüklükle ben de uzun yıllar kullanacağımızi düşünüyorum inşallah 🥹❤️

Kızlar ikisini bu fiyata aldım kupon gelmiş 500 tl baya indirimli oldu ikisi bine geldi. Elbiseli de alayım diyordum ama üşümem değil mi tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilir mi kullanışlı oluyor mu🥹
Doğumdan sonra herkes üşüdük diyordu. Bize sıcaklık bastıran hormonlar bir an da yok olduğu için 😅😅 o yüzden sanki Kasım ayına uygun gelmedi gibi bana. Hırka yelek vs alacam b ne yanıma. Pamuklu ürünler daha uygun gibi 🫂❤️

Kızlar ya sizce bunlar hastene için fazla değil mi sonuçta kanamamiz olacak vs. daha koyu renkler gider sanki ama ben çok beğendim bunları 🥹 bir de yeşili kuponla bu fiyata geliyor @Serennay sanki sen mağazada falan gezmistin nasıl sence ? Dışarıya daha çıkmadım ben 😅😅
Valla hiç çıkma zaten dışarda 3-4k dan aşağı değil bunlar. Mesela suwende 3 al 2 öde vardı adet başı 2bine denk geliyor. Ama ty da sadece 1 parçasını 1700-1800e alabiliyorsun yani 3e tamamlamak zorunda değilsin. Bunlar da gayet güzel bence 💕🌸

Doğumdan sonra herkes üşüdük diyordu. Bize sıcaklık bastıran hormonlar bir an da yok olduğu için 😅😅 o yüzden sanki Kasım ayına uygun gelmedi gibi bana. Hırka yelek vs alacam b ne yanıma. Pamuklu ürünler daha uygun gibi 🫂❤️
Benim kesin bacaklarım üşür gibi geldi iptal mi etsem bilemedim alt üst pijamalı versiyonu da var onu alsam daha iyi olacak 🤭

Ben bir tane gul kurusu aldim en koyu o var bir tane bembeyaz var. Ilk o beyazi giymem zaten lohusa kilodu var pedi var neden giyemeyesin ertesi gunde ustunu degistirince giyersin begendiysen.

Merhaba, siz Ataköy Medicana'da mı takiplisiniz, Benim de doktor/hastane arayışım var 7 haftalık gebelik ile, doktorunuz ve hastane için genel görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirimm :)))
Merhaba 🤍 Ben doktorumdan çok çok memnunum Mehmet Ali Mungan. Zaten çok araştırarak gitmiştim kendisi pamuk gibi bir insan yani odasından 1 saatten önce çıkamıyorsunuz istesenizde çünkü o kadar çok sohbet ediyor 😅 Her soruma geçte olsa mutlaka cevap verir. Uzun uzun ses kayıtlarıyla açıklar. Ve çok pozitiftir hep motive edici konuşur. Tam bir aile babası gibi aslında 😊 Tek olumsuz yanı inanılmaz hastası olan bir doktor. Yani randevuları 3 hafta önceden almanız lazım neredeyse. Ve hep randevu saatimize 1 saat rötarlı girebiliyoruz. Herkese geniş vakit ayırdığı için aksamalar oluyor sürekli saatlerde. Açıkçası Medicana grubunu sadece doktorum için tercih etmiş oldum hastane hakkında pek yorum yapamayacağım o yüzden. Ama doğum hizmeti vs güzel diyorlar. Odalar aşırı temiz , ferah. İşleyiş genelde hızlı tahliller yarım saatte sonuçlanıyor mesaj geliyor. Bir eleştiri de şöyle yapabilirim. Koca hastanenin online bile olsa gebe okulu vs programı yok. Yani o konuda biraz eksikler , siz ebenin odasına girip görüşme yapabiliyorsunuz. Öyle medipoldeki vs gibi güzel bir takip göremedim açıkçası ebelik hizmetleri konusunda

Kızlar mide yanmalarınız ne durumda? su içsem bile mide yanmalarım fena durumda 🥲 gaviscon bile fayda etmiyor
Sanırım karnım aşağıda olduğu için çok şükür mideme baskı denk gelmiyor🤣 İlk trimesterdaki korkunç mide bulantılarının ve reflünün özürünü diliyor sanki bebeğim sağolsun 😅🥰

Pembe rengi çok tatlışmış🌸

Back
X