Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim zıbınsız kalacak diye ödüm kopmuşKızlar zıbın konusunda çok kararsızım daha almalı mıyım ya yenidoğan tamam ondan sonra 0-3 ay var ondan ne kadar aldınız 1-3 ay olan var bide az mı aldım emin olamadım hiç. 3-6 aylık bunlardan kaçar tane aldınız ?
Nebülizatör aldım onda da geçerli kupon, çok teşekkür ediyorum bekletiyordum benÜrünün altında 900e 100 tl kupon var. Ekstra son200 koduyla toplam 300 tl düşüyor. Almayı düşünen varsa kaçırmasın. Ben de 1 dk önce aldım hala aktiftireklam değil öneri
![]()
İyi bir indirim yakalayınca heyecanlanıp buraya da atıyorumNebülizatör aldım onda da geçerli kupon, çok teşekkür ediyorum bekletiyordum ben![]()
Gayet güzel duruyo güle güle kullanınMerhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdiremzirme yastığı konusunda kararsiz olanlar için yazayım dedim. Juniperustan aldım. Büyüklüğü ve dolgunluğu gayet iyidi fakat renk olarak görsel ile aynı değil. Aslında görselde rengi belli değil diğer ürünler için de aynı yorum yapılmış. Neyseki benim aldığım somon, pudra rengi gibi
genel olarak beğendim. Havlumuz ise kocaman bu kadar büyük beklemiyordum
yumos yumos kirazkidisten almıştım. Daha karar vermediyseniz aklınızda bulunsun ben beğendim
![]()
Kız ne yaptın öyle maşallah 0-3 için fazla almışsın sanki çok hızlı büyüyormuş 0-3 ü çok azzz giyiyor diye duydum hepBenim zıbınsız kalacak diye ödüm kopmuş20 tane 0-3 ay zıbın almışım, 3-6 daha insani 14 tane bence alma yolda alırsın azmış dersen, babası yıkasın ütülesin artık biz doğurduktan sonra müsait değiliz
![]()
Bende tam 31. Hafta dolunca gidecegim bakalim minis kac kilo cikacakBenimde 31.haftada 1550 doktor haftasıyla uyumlu dedi
Kız 56 cm doğsun da varsın olmasın kıyafetlerEkim annelerinden 56 cm doğuran olmuş aldığım kıyafetlerin olmama fobisi yüklendi![]()
Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla kullanırızGayet güzel duruyo güle güle kullanınbenim aldığım yastık eksik gramaj gelince tekrar dillendirmedim annemle içine elyaf koyduk ekstra
ama sonradan ikeanın yastığını da inceleme fırsatım oldu oranınki de çok güzel
Havluyu ben de aynı yerden aldım uzuuun süre kullanılacak gibi hoşturkirazkids mi neydi zaten denizli markası havlusu falan iyidir diye düşünüp aldıydım
![]()
Doğumdan sonra herkes üşüdük diyordu. Bize sıcaklık bastıran hormonlar bir an da yok olduğu içinKızlar ikisini bu fiyata aldım kupon gelmiş 500 tl baya indirimli oldu ikisi bine geldi. Elbiseli de alayım diyordum ama üşümem değil mi tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilir mi kullanışlı oluyor mu![]()
Valla hiç çıkma zaten dışarda 3-4k dan aşağı değil bunlar. Mesela suwende 3 al 2 öde vardı adet başı 2bine denk geliyor. Ama ty da sadece 1 parçasını 1700-1800e alabiliyorsun yani 3e tamamlamak zorunda değilsin. Bunlar da gayet güzel benceKızlar ya sizce bunlar hastene için fazla değil mi sonuçta kanamamiz olacak vs. daha koyu renkler gider sanki ama ben çok beğendim bunlarıbir de yeşili kuponla bu fiyata geliyor @Serennay sanki sen mağazada falan gezmistin nasıl sence ? Dışarıya daha çıkmadım ben
![]()
Benim kesin bacaklarım üşür gibi geldi iptal mi etsem bilemedim alt üst pijamalı versiyonu da var onu alsam daha iyi olacakDoğumdan sonra herkes üşüdük diyordu. Bize sıcaklık bastıran hormonlar bir an da yok olduğu içino yüzden sanki Kasım ayına uygun gelmedi gibi bana. Hırka yelek vs alacam b ne yanıma. Pamuklu ürünler daha uygun gibi
![]()
Ben bir tane gul kurusu aldim en koyu o var bir tane bembeyaz var. Ilk o beyazi giymem zaten lohusa kilodu var pedi var neden giyemeyesin ertesi gunde ustunu degistirince giyersin begendiysen.Kızlar ya sizce bunlar hastene için fazla değil mi sonuçta kanamamiz olacak vs. daha koyu renkler gider sanki ama ben çok beğendim bunlarıbir de yeşili kuponla bu fiyata geliyor @Serennay sanki sen mağazada falan gezmistin nasıl sence ? Dışarıya daha çıkmadım ben
![]()
MerhabaMerhaba, siz Ataköy Medicana'da mı takiplisiniz, Benim de doktor/hastane arayışım var 7 haftalık gebelik ile, doktorunuz ve hastane için genel görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirimm :)))
Sanırım karnım aşağıda olduğu için çok şükür mideme baskı denk gelmiyorKızlar mide yanmalarınız ne durumda? su içsem bile mide yanmalarım fena durumdagaviscon bile fayda etmiyor
Pembe rengi çok tatlışmışKızlar ya sizce bunlar hastene için fazla değil mi sonuçta kanamamiz olacak vs. daha koyu renkler gider sanki ama ben çok beğendim bunlarıbir de yeşili kuponla bu fiyata geliyor @Serennay sanki sen mağazada falan gezmistin nasıl sence ? Dışarıya daha çıkmadım ben
![]()