• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 klomen kullananlar toplansın

AynurOnder

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
18
Arkadaşlar, herkese selam.
aralık 25i klomene başladım, yarın yani ocak 2 si sabah çatlama iğnesi olacam. 3 sene evliyim. bir düşük yaşadım 2 sene önce ama kesede görmeden düşük oldu. sonra işte doktorlar dedi çikolata kistin oluşmuş, tüplerimi kontrol ettirdim, çok doktora gittim herkes dedi çikolata kisti. sonra o kadar yoruldum ki son 6-7 ay hiç düşünmedim, eşimle dedik 2026 direk tüp bebek, öyle tavsiye üzeri bi doktora gittik ve doktor da dedi ki bu çikolata kisti değil ki, dermoid kist, hamileliği engellemiyor, klomen deneyelim dedi. işte çok umutlandım, bugün de doktor 3 yumurtan büyümüş dedi. benim gibi durumda olanlar yazsın, destek olalım bir birimize

Bennnim şuan 2. Klomen kullanısım 19 aralıkda çatlatma oldum , 21
Gibi çatladı sanırım yumurtalarım olgunlaşıyo diğer ay olmadı eşimde
Varikosel varmıs ama az miktar
Dediler ameliyata gerek yok dediler
Sperm sayısı fazla ileri
Hareket çok düşük ama ondan mi olmuyor nedir bugün de
Sabah test yaptım önce göremedim sonra silik var gibiydi kuruma olmuştur diye testi açtım yıkayınca geçmezse çizgi pozitif olabiliyormuş diye duydum öyle ise hamile olabilirim ama hiçbir şey hissetmiyorum

Sperm sayısı fazla ileri
Sabah test yaptım önce göremedim sonra silik var gibiydi kuruma olmuştur diye testi açtım yıkayınca geçmezse çizgi pozitif olabiliyormuş diye duydum öyle ise hamile olabilirim ama hiçbir şey hissetmiyorum
Klomenden test pozitiv veriyor diye duydum, ama umarım hamilesindir. Sabah bi daha yap eğer koyulaşıyorsa gözün aydın, yada kan ver.

Klomenden test pozitiv veriyor diye duydum, ama umarım hamilesindir. Sabah bi daha yap eğer koyulaşıyorsa gözün aydın, yada kan ver.
İnşallah canim sana da 3 yıl olmuş insalllah pozitif olur bu tedavi 💓

Ya bu arada klomen değilde çatlatma iğnesi için dediler
Bu süreçte meraktan test yapmıştım iğne olduktan 2-3 gün sonra bende hcg yapmıyor olabilir mi negatif çıkmıştı 😂

Ya bu arada klomen değilde çatlatma iğnesi için dediler
Bu süreçte meraktan test yapmıştım iğne olduktan 2-3 gün sonra bende hcg yapmıyor olabilir mi negatif çıkmıştı 😂
canım, çok zor süreç, doktorlar 1,5 sene çikolata kisti dedi, deliriyordum o da yalan çıktı. senin yaşın kaç?
inş hamilesindir

ben de 29, benim de yok ) hangi şehirdesin canım? ben antalyada. sabah çatlama iğnesi oldum çok heyecanlıyım

Selam kızlar, ben de bugün çatlama iğnesini yaptım. Pozitif sonuçlar yazmayı diliyorum hepimiz için 🍀

Canım hadi bu ay olsun, ben de dün oldum. 36 saat sonra çatlar diyorlar, bu günleri değerlendir. İkimizin günler tutuyor
İnşallah güzel sonuçlar olsun. Evet 1 gün arayla yapmışız iğneyi, 3 gün değerlendir. Sperm daha uzun yaşıyor, o yüzden dünü de değerlendirdim. Bugün,yarın ve sonraki gün artık biri tutar inşallah 😊 kaç yumurta olgunlaşmış ?

İnşallah güzel sonuçlar olsun. Evet 1 gün arayla yapmışız iğneyi, 3 gün değerlendir. Sperm daha uzun yaşıyor, o yüzden dünü de değerlendirdim. Bugün,yarın ve sonraki gün artık biri tutar inşallah 😊 kaç yumurta olgunlaşmış ?
3 dedi, biz de 29 undan itibaren çok güzel değerlendiriyoruz. Ay tutsun artık. Sende kaç yumurta gelişmiş?

Sperm sayısı fazla ileri
Test yaptın mı tekrardan: Var mı bir haber?

İğnenin içindeki beta etkisi galiba uyku yaptı birkaç gündür ya da psikolojik bilmiyorum. Psikolojik olarak çok kez hamilelik belirtileri yaşadım. Mümkün olduğunca kafa dağıtmaya çalışıyorum. Benim bugün 5,senin 6. günün dimi

Back
X