• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 klomen kullananlar toplansın

Çatlatma iğnesi hakkında bilmediğim çok konu var yardımcı olabilir misiniz bana bir kere kimyasal gebelik yaşadım bundan 5 ay önce ama normal gebe kaldım orada tedavisiz 7 yılın sonunda bu akşam da çatlatma iğnesi oldum klomen fertinol falan kullandım bende pcos da var yumurtam 2 tane büyümüş sağ 19 ml sol 16 ml çatlatma iğnesi yaptım fakat bundan sonra nasıl hareket etmem gerektiğini tam anlamıyla bilmiyorum yardımcı olur musunuz bana

Çatlatma iğnesi hakkında bilmediğim çok konu var yardımcı olabilir misiniz bana bir kere kimyasal gebelik yaşadım bundan 5 ay önce ama normal gebe kaldım orada tedavisiz 7 yılın sonunda bu akşam da çatlatma iğnesi oldum klomen fertinol falan kullandım bende pcos da var yumurtam 2 tane büyümüş sağ 19 ml sol 16 ml çatlatma iğnesi yaptım fakat bundan sonra nasıl hareket etmem gerektiğini tam anlamıyla bilmiyorum yardımcı olur musunuz bana
Stress yapma, iğneden 36-40 saat sonra çatlama olacak, ilk 36 saatı değerlendirin, sonraki günü de, sonra gün aşırı olur. Sonra bekleyecez.

Zaten stres yapmıyorum ama ağrılarım çok var normal mi belim çok ağrıyor

İnşallah hayırlı haberler alırsın bizle de paylaşırsın sevincini ben zaten test yapmicam hiç doktorum Salı günü gel dedi bana direk

Ben akıntı var mı yok mu bilemiyorum progestan fitil kullandığım için, sürekli fitilin kalıntıları geliyor ayırt edilmiyor. Kasıktaki kramp gibi sancı devam ediyor . İnşallah hepsi tutunma işaretidir
Merhaba fitil ne için kullanıyorsunjz

Merhaba, progestan var kapsül,suyla içilerek de kullanılıyor ama genelde doktorlar fitil olarak kullandırtıyor.
Evet anladım doktor ne için verdi onu merak ettim tutunma sürecine destek olması için mi genelde hamilelikte veriyorlar diye duyuyordum hep hamile kalmka için de mi kullanılıyor onu merak ettim

Evet anladım doktor ne için verdi onu merak ettim tutunma sürecine destek olması için mi genelde hamilelikte veriyorlar diye duyuyordum hep hamile kalmka için de mi kullanılıyor onu merak ettim
Pardon ben sorduğunuzu yanlış okumuşum,evet tutunmaya destek için

Arkadaşlar, herkese selam.
aralık 25i klomene başladım, yarın yani ocak 2 si sabah çatlama iğnesi olacam. 3 sene evliyim. bir düşük yaşadım 2 sene önce ama kesede görmeden düşük oldu. sonra işte doktorlar dedi çikolata kistin oluşmuş, tüplerimi kontrol ettirdim, çok doktora gittim herkes dedi çikolata kisti. sonra o kadar yoruldum ki son 6-7 ay hiç düşünmedim, eşimle dedik 2026 direk tüp bebek, öyle tavsiye üzeri bi doktora gittik ve doktor da dedi ki bu çikolata kisti değil ki, dermoid kist, hamileliği engellemiyor, klomen deneyelim dedi. işte çok umutlandım, bugün de doktor 3 yumurtan büyümüş dedi. benim gibi durumda olanlar yazsın, destek olalım bir birimize
Merhaba benim de aynı şekilde sağ yumurtalığımda var doktor bu ay Klomen başlattı ayın 2 sinde başladım beklemedeyim

İyi axşamlar.Ben bu ayın 17 si ovitell kullandım.Sabırsızlkla bekliyorum .Bugün 4 cü günüm.Bugün karnımım şişdiyini fark etdim.Sağ yumurtalıkda 19mm ve 18 mm follekülüm var.İnşallahki tutar

İyi axşamlar.Ben bu ayın 17 si ovitell kullandım.Sabırsızlkla bekliyorum .Bugün 4 cü günüm.Bugün karnımım şişdiyini fark etdim.Sağ yumurtalıkda 19mm ve 18 mm follekülüm var.İnşallahki tutar
İnşallah canm benim le senin yumurtalar aynı büyümüş o zaman benimki de sağ 19 sol 18 di benim bugün 9 ncu günüm inşallah hayırlı haberler alırız 🙏

İnşallah canm benim le senin yumurtalar aynı büyümüş o zaman benimki de sağ 19 sol 18 di benim bugün 9 ncu günüm inşallah hayırlı haberler alırız 🙏
İnşallah .Ben yarım saat önce sağ tarafımda bir hərəkətlilik hiss etdim.Sanki yeni partlama olmuş gibi

Ben her günümü yazıram buraya.Yeni çatlatma iynesi olanlar varsa yazın ,birlikdə bekleyelim

İnşallah .Ben yarım saat önce sağ tarafımda bir hərəkətlilik hiss etdim.Sanki yeni partlama olmuş gibi
Evet ağrılar çok olucak benimde Sabahtandır göğsümün ucu karıncalanıyor ve dik duruyor ağrıyor sence normal mi baktım hafif damarları da belirgin olmuş

Evet ağrılar çok olucak benimde Sabahtandır göğsümün ucu karıncalanıyor ve dik duruyor ağrıyor sence normal mi baktım hafif damarları da belirgin olmuş
Aslında ben iyne vurduğum ilk günden hep aynı konuda yazılanları okuyorum .Bir çok bayan ağrı olduğunu yazmışdı.Fakat benim sadece pıt pıt gibi hareketlilik ve iyne saplanmış gibi hissim oluyor. Sanki ,balin varmış gibi.O da sadece yumurtam yetişmiş tarafda oluyor.Sağda.Patlarmı ve ya patladımı bilmem.İnşallah olmuşdur.Bu arada ben Azerbeycandan yazıyorum size.🫠

Back
X