• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 klomen kullananlar toplansın

Hayır idrar testi.Yarın acaba kontrolemi gitsem
Yaaa idrar testi yanıltabiliyor bende yaptım 2 gün önce negatifti bide doktorum bana dedi en son idrarda çıkıyor yanıltabiliyor en iyisi kan dedi o yüzden bence sende acele etme ne kadar var adetine

kızlar benim bugün iğne günü haricinde 8. günüm, kasığımda iğne batması gibi batma oluyor acaba kiste mi yoksa döllenmeye mi işaret

Yaaa idrar testi yanıltabiliyor bende yaptım 2 gün önce negatifti bide doktorum bana dedi en son idrarda çıkıyor yanıltabiliyor en iyisi kan dedi o yüzden bence sende acele etme ne kadar var adetine
8 gün

Yaaa idrar testi yanıltabiliyor bende yaptım 2 gün önce negatifti bide doktorum bana dedi en son idrarda çıkıyor yanıltabiliyor en iyisi kan dedi o yüzden bence sende acele etme ne kadar var adətinə

Bu biraz rahatlatdı

Back
X