- Konu Sahibi AynurOnder
Ben test yapdım,negatifİyi akşamlar yok bir sonuç yok şimdilik adetin geçmesini bekliyorum kan testi için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben test yapdım,negatifİyi akşamlar yok bir sonuç yok şimdilik adetin geçmesini bekliyorum kan testi için
Kan testi miBen test yapdım,negatif
Hayır idrar testi.Yarın acaba kontrolemi gitsemKan testi mi
Yaaa idrar testi yanıltabiliyor bende yaptım 2 gün önce negatifti bide doktorum bana dedi en son idrarda çıkıyor yanıltabiliyor en iyisi kan dedi o yüzden bence sende acele etme ne kadar var adetineHayır idrar testi.Yarın acaba kontrolemi gitsem
Bende de oluyordu fakat şual hiç bir belirti yokkızlar benim bugün iğne günü haricinde 8. günüm, kasığımda iğne batması gibi batma oluyor acaba kiste mi yoksa döllenmeye mi işaret
8 günYaaa idrar testi yanıltabiliyor bende yaptım 2 gün önce negatifti bide doktorum bana dedi en son idrarda çıkıyor yanıltabiliyor en iyisi kan dedi o yüzden bence sende acele etme ne kadar var adetine
Yaaa idrar testi yanıltabiliyor bende yaptım 2 gün önce negatifti bide doktorum bana dedi en son idrarda çıkıyor yanıltabiliyor en iyisi kan dedi o yüzden bence sende acele etme ne kadar var adətinə
Bu biraz rahatlatdıYaaa idrar testi yanıltabiliyor bende yaptım 2 gün önce negatifti bide doktorum bana dedi en son idrarda çıkıyor yanıltabiliyor en iyisi kan dedi o yüzden bence sende acele etme ne kadar var adetine
Evet canm daha erken zaten ondan çıkmamıştır adetin gecikmesini bekleyelim inşallah güzel haberler alırızBu biraz rahatlatdı
Ben yarın USM kontrole gitmek istiyorumEvet canm daha erken zaten ondan çıkmamıştır adetin gecikmesini bekleyelim inşallah güzel haberler alırız![]()
Git canm ne diyim bende test aldım şimdi tekrar yapcamBen yarın USM kontrole gitmek istiyorum
Dayanamıyoruz yaBen yarın USM kontrole gitmek istiyorum
Ne zaman yapacaksın,sonucunu mutlaka yazınGit canm ne diyim bende test aldım şimdi tekrar yapcam![]()
Tamam eve geçince yapıp söylerimNe zaman yapacaksın,sonucunu mutlaka yazın
Ben bugün testde negatif gördüm yıkılmışdımDayanamıyoruz ya![]()
İnşallah iyi bişey çıkarTamam eve geçince yapıp söylerim
Yok canm ya seninki daha erken belki geç döllenme olmuştur iğne yapalı kaçıncı gün ki seninBen bugün testde negatif gördüm yıkılmışdım
İnşallah yaİnşallah iyi bişey çıkar
11 ci günYok canm ya seninki daha erken belki geç döllenme olmuştur iğne yapalı kaçıncı gün ki senin
Ee daha erken canm belirtilerin neler oldu peki ?11 ci gün