• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Kızlar şeker yüklemesinde şekeri çıkablar yazabilirmi kaç cıktı doktorunuz nasıl ilerliyo neler yapıcaksınız ? Hiç kilo aldınız mı? benimde biraz yüksek cıktı insülin seviyesinde değil ama endokrinw yönlendirildim 2 hafta şeker ölcümü yapıp takip edicez birde diyet uyguluyorum . Birde ben henüz hiç kilo almadım 1 haftadır diyet uyguluyorum 3 kilo vermişim

Kizlarr benim bebis büyümüs ve ben de epey büyümüsüm🙈 bilerek en hafif spor ayakkabimi da giymistim oysa ki tartida az gelmek icin ama ise yaramadi🥲 26+4 1.100 gr yaa detaylidan beri görmüyodum bebisimi cok iyi geldi görmek💕 seker icin sadece kan alindi sonucuna göre bana haber vereceklermis yüklemeye gerek olup olmadigini. Asimi da oldum insallah agri yapmaz

Kızlar oğluşumun cicileri gidip gelip dolabın kapağını açıyorum ben bir kaç tane daha takım alıp tamamlıcam inşallah 🤲🥹🩵
Çok tatlılar maşallah. Ben de isme karar versek kapı süsümüzü yapıcam kızımla. Hastane çekimi için isimli Müslin set yaptırıcamm. Ama benm koca halaaaaa isim de hemfikir olamıyor benımle 🥲😀😀

Nefes darlığı miniklerin sıkıştırmasından değil belii ki kan değerlerinden canım sabret ilaçlar her gün biraz daha iyiye götürecek. Aslında ara ara kan vermemiz gerek birden hızlıca değerlerimiz düşebiliyor ya da yükselebiliyor. Çok geçmiş olsun, pekmez et vs tüketmeye çalış bir yandan. Süt ürünü tükettiysen 2 saat en az demirini içme sonra iç. Doktorun verdiği ilaçları en doğru şekilde kullanarak en hızlı rahatlarsın inşallah. :KK200:
İnşallah canımm 💜

Kızlar selammm
Bugün sabahtan bir şeyim yoktu hafif kahvaltı ettim sonra 2 saat sonra demir ilacı aldım normalde bi etki yapmıyor ama aşırı derece de bi mide ağrı oldu belki üşüttüm de ama mide ağrısı yaşayan var mı normal mi. Ağrı girip girip çıkıyor.

Kızlar fetal dna için Ataşehir genetik firmasını düşünüyorum araştıran var mı ? Kapsamlı bakıyorlar ama Türkiye de yapıldığı için tam emin olamıyorum. Diğer iyi firmada panorama sizce hangisi?
merhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.

merhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.
Ben de ayni yerden doktorumun onerisiyle test yaptirdim ama bir sorun yasamadim. Detayli ultrason icin gittigim yerdeki doktorda testin gayet iyi oldugunu soylemisti. Detaylida da bisey cikmadi bebegimde cok sukur.

Ben de ayni yerden doktorumun onerisiyle test yaptirdim ama bir sorun yasamadim. Detayli ultrason icin gittigim yerdeki doktorda testin gayet iyi oldugunu soylemisti. Detaylida da bisey cikmadi bebegimde cok sukur.
kaç gün de geldi sonucunuz şanslıymışsınız benim 11 gün geçti hala beklememi istiyorlar en azından yeniden numune kan alsaydılar bende güvenirdim ellerindeki kanla testi tekrar başlatmışlar

kaç gün de geldi sonucunuz şanslıymışsınız benim 11 gün geçti hala beklememi istiyorlar en azından yeniden numune kan alsaydılar bende güvenirdim ellerindeki kanla testi tekrar başlatmışlar
5 eylulde vermisim 15 eylulde cikmis, benden alinan kan dogruluk orani da cok iyi cikti demistihatta detaylidaki doktor. Tuh sizin icin cok uzuldum. Tekrar kan almalari gerekirdi bence de

Bende o firmaya yaptırmamışım zaten en iyisi panorama dediler oraya yaptırdım. Dediğiniz gibi yeniden kan almaları gerekiyordu aslında umarım bir an önce çıkar sonuç.

Bende o firmaya yaptırmamışım zaten en iyisi panorama dediler oraya yaptırdım. Dediğiniz gibi yeniden kan almaları gerekiyordu aslında umarım bir an önce çıkar sonuç.
bende panorama ya yaptrıcam tekrar ama türkiye iletişim bilgilerine ulaşamadım siz nasıl iletşim sağladınız

Eder eder zaten büyük olmazsa iyi değil nefes darlığımmbaşlıyor bile bazen 😑 Allah bağışlasın canm 2. Cinsiyeti erkek sanırım senin fe
Evett erkek, Alparslan🥰 Karın dışarıdan çok büyümemiş de olsa içeride büyüyen bir bebek var iç karnı geniş muhabbeti hani 🥲 evde çocukta olunca ben sürekli nefes nefeseyim evimde 5. Kat asansör yok hele binaya inip çıkışımı görmen lazım evlere şenlik😄 mide yanması, kramplar, aşırı ilerleyen varislerden yürüyememe artık göbek üzeri yatamama uyku kalitesinde bozukluk, nefes darlığı ne ararsan var belki saymadıklarımda dahil ama en çok zorlayan varis ağrısı en en.. Vitaminlerimi düzenli alsamda demir depom asla dolmuyor kansızlık ve vitamin eksikligi nefes alımını zorlaştırıyor sadece bunlar değil stres uykusuzluk vs bunların kökü bile demire dayanıyor aslında çok önemli.

Aklıma bebekle ilgili ne geldi 🥲 aspirin kullanıyorum aynı zamanda ve bu bilgiyi arkadaşıma da doktoru söylemişti detaylı günü bana da söyledi, bebeğin iyi besleniyor bunda aspirinin bile çok büyük faydası olabilir demişti.
Arkadaşıma da kordondaki akışı rahatlattıgını söylemişti galiba, bütün hamileligi boyunca malesef sürekli kusup kilo verdi ama 3 küsür kiloda doğdu bebişi birkaç gün evvel çok şükür 🤍 Acaba diyorum bir sakıncası yoksa kilosunun geriden geldiğini düşünen anneler doktordan talep mi etse 😄 mesela kızımda kiloda hep geriden geliyordu ama ben bilmiyordum bunun fayda sağlama ihtimalini..

Ben şeker yüklemesi için devlet hastanesinden randevu alacağım, direk geceden aç mı gitsem acaba yoksa önce bi gitsem de bana şu gün gel diye gün mü verseler ne yapsam bilemedim.

Evett erkek, Alparslan🥰 Karın dışarıdan çok büyümemiş de olsa içeride büyüyen bir bebek var iç karnı geniş muhabbeti hani 🥲 evde çocukta olunca ben sürekli nefes nefeseyim evimde 5. Kat asansör yok hele binaya inip çıkışımı görmen lazım evlere şenlik😄 mide yanması, kramplar, aşırı ilerleyen varislerden yürüyememe artık göbek üzeri yatamama uyku kalitesinde bozukluk, nefes darlığı ne ararsan var belki saymadıklarımda dahil ama en çok zorlayan varis ağrısı en en.. Vitaminlerimi düzenli alsamda demir depom asla dolmuyor kansızlık ve vitamin eksikligi nefes alımını zorlaştırıyor sadece bunlar değil stres uykusuzluk vs bunların kökü bile demire dayanıyor aslında çok önemli.

Aklıma bebekle ilgili ne geldi 🥲 aspirin kullanıyorum aynı zamanda ve bu bilgiyi arkadaşıma da doktoru söylemişti detaylı günü bana da söyledi, bebeğin iyi besleniyor bunda aspirinin bile çok büyük faydası olabilir demişti.
Arkadaşıma da kordondaki akışı rahatlattıgını söylemişti galiba, bütün hamileligi boyunca malesef sürekli kusup kilo verdi ama 3 küsür kiloda doğdu bebişi birkaç gün evvel çok şükür 🤍 Acaba diyorum bir sakıncası yoksa kilosunun geriden geldiğini düşünen anneler doktordan talep mi etse 😄 mesela kızımda kiloda hep geriden geliyordu ama ben bilmiyordum bunun fayda sağlama ihtimalini..
Ay Allah yardımcın olsun 5 katı asansör ne demek yok. çok zor. Neden yapmamışlar aşırı şaşırdım yani çok eski bir bina falan mı. Canım ben Aspirin ismini duyunca bile ürperiyorum Bu arada çok şükür kilo alamamaktan yakınıyorum ama bebeğimin kilosu çok iyi gidiyor hatta internetteki bilgilere göre önde gidiyordu 2 hafta önce 2. hamilelik rahatlıgı bilirsin hiç takılmıyorum bebek bir şekilde sağlıklı olacak inşallah Rabbim izin verdikçe kilosu da yerinde olur 😍 yani Aspirin kullanımı normalde bile sakıncalı sanırım ben bebek kilo almasa da buna yeltenemezdim herhalde çok da anlamıyorum aspirinden ama illaki faydası vardır 🥰 isim konusunda ne güzel karar vermişsiniz ya ben Tuna istiyorum Ama eşime hiçbir ismi beğendiremiyorum kapı süsü yapacağım isimli hastane çıkışı sipariş edeceğim çok az zaman kaldı daha hiçbir şeye başlamadık 😍🤣 isminiz çok güzel ismiyle büyüsün 🥰

Son düzenleme:
Back
X