• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart Anneleri

B bimini P perfectbaby T Tkgz kızlar benim en başından beri arada su gibi akıntım oluyordu bir süredir olmuyorsu bugün yine sabah su gibi akıntım vardı. Sizde de oluyor mu ? Öyle aşırı değil ama sıvı ve şeffaf
Normal canım benim de aynı dediğin tarzda bazen oluyor bazen olmuyor dünden beri de sarımsı yeşilimsi ama koku veya yanma filan yok idrarda o yüzden enfeksiyondan şüphe etmedim geçen hafta idrar tahlilinde de enfeksiyon çıkmadı bu da normal bence

Normal canım benim de aynı dediğin tarzda bazen oluyor bazen olmuyor dünden beri de sarımsı yeşilimsi ama koku veya yanma filan yok idrarda o yüzden enfeksiyondan şüphe etmedim geçen hafta idrar tahlilinde de enfeksiyon çıkmadı bu da normal bence
Vallahi bacım İnsalalh doğurana kadar aklımız yerinde kalır, yemin ederim artık bir şey olunca etrafıma söyleyemiyorum bana deli muamelesi yapacaklar diye. Akıntı olmadığında da hatırlıyorsan niye akıntım yok siye yazıyordum size 🥲 neyse ki iyiki siz varsınız

Back
X