- Konu Sahibi perfectbaby
-
Benim ilk gebelikte daha ileri haftalarda öyle toplanırdı kenara sertleşirdi. Ama geçen hafta daha 13 lerdeyken o toplanmayı yaşadım hatta kahverengi lekelenme oldu, sonra farkettim normal regl zamanıma denk geldiCanım peki bu haftalarda mı oluyordu 16 dayım ben
Benim oğlum da kız olsun çok istiyordu, kız duyunca en çok o sevindi galibaBenim oğlum da erkek kardeş istiyordu baya yıkım yaşadı çok ağladıhayırlı olsun canım sağlikli sihatli olsun da gerisi mühim değil ❤
Canım doktorun bugün 3 tane sezaryanı barmış bir konuşamadım hemşirresi çok normal dedi artık böyle şeyler zaman zaman olacak bir de zayıfsın diye daha çok hissedersin böyle şeyleri dedi. Uzun süre yan yatmışsındır ondan olmuştur dedi. Chat cpt de aynı şeyi söyledi sık tekrar edip uzun süre sertleşmedikçe ve kanama eşlik etmedikçe korkma dedi. Ama tabi endişelendim aslında böyle toplanmalar olacak tabiki ama daha haftam erken diye biraz telaşlandım.Benim ilk gebelikte daha ileri haftalarda öyle toplanırdı kenara sertleşirdi. Ama geçen hafta daha 13 lerdeyken o toplanmayı yaşadım hatta kahverengi lekelenme oldu, sonra farkettim normal regl zamanıma denk geldi
İnsan korkuyor ben de lekelenme de olunca tedirgin oldum da doktorum hiç o kadar gerilmediCanım doktorun bugün 3 tane sezaryanı barmış bir konuşamadım hemşirresi çok normal dedi artık böyle şeyler zaman zaman olacak bir de zayıfsın diye daha çok hissedersin böyle şeyleri dedi. Uzun süre yan yatmışsındır ondan olmuştur dedi. Chat cpt de aynı şeyi söyledi sık tekrar edip uzun süre sertleşmedikçe ve kanama eşlik etmedikçe korkma dedi. Ama tabi endişelendim aslında böyle toplanmalar olacak tabiki ama daha haftam erken diye biraz telaşlandım.
Bence bi sıkıntı yoktur ara sıra ben de bi gerginlik hissediyorum canım ama için rahat edecekse devlete git bi kontrol olP perfectbaby T Tkgzramses09 kızlar özellikle sizi etiketledim ikinci hamileligimiz olduğu için. Dün geve uyandım karnımın sol tarafı toplanmış semsert ödüm koptu kaldım birkaç adım attım sonrageçti 5 6 dakika içinde. Agrı veya kanamam yok ama çok korktum ve suan canım sıkkın doktorum sezeryandaymış aradım ama. Siz de olur muydu ? Hiç aşınıza geldi mi belkide çok normal ama beni o şişlik ve sertlik çok korkuttu
Ahahah kıyamam yaaBenim oğlum da erkek kardeş istiyordu baya yıkım yaşadı çok ağladıhayırlı olsun canım sağlikli sihatli olsun da gerisi mühim değil ❤
Ben de özele gidcm mecbur iyi birini buldum geçen bi aradım 7bin dedi muayenesine yaa bazen önemli şeyler olabiliyor dediğim gibi gitmek lazımEşim hiç istemiyor bilemiyorum kararsızım oğlum da da gitmemiştim detaylıya. Zaten devletten sıra bulmak çok çok zor. Aylar sonraya sıra veriyorlar. Mecbur özele gidicem ve maddi olarak zorlandığım bir dönemdeyim. Doktor ille de git derse gideceğim mecbur. Cumartesi randevum var bakalım ne diyecek
Canım en son lekelenme yaşadığımda sanırım fitilin sonlarında oldu onu attım bazen o da yapıyor 13te tam bitirdim ondan beri yok şükürİnsan korkuyor ben de lekelenme de olunca tedirgin oldum da doktorum hiç o kadar gerilmedi
Sağol canım benim de bir oğlum var, ikinci kız olunca büyük sürpriz olduHayırlı olsun canım gözün aydın, benim bir oğlum var şükürler olsun bu sefer kız oldu
Hoşbuldum canımhayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hayırlı olsun canım prenseslermizben ilk oğlumu 19.hafta da hissetmiştim. Doktor ikinci çocuk daha erken hissediliyor anneler deneyimli oluyor dedi. Eğer ilk bebişse erken. Kişiden kişiye de değişiyor tabi. Ama hissedince ayakların yerde kesiliyor muhteşem bir duygu
Canım bende de oluyor sertlik şeklinde sağ tarafta gece sırt üstü yatınca hissediyorum normal olduğunu düşünüyorum.P perfectbaby T Tkgzramses09 kızlar özellikle sizi etiketledim ikinci hamileligimiz olduğu için. Dün geve uyandım karnımın sol tarafı toplanmış semsert ödüm koptu kaldım birkaç adım attım sonrageçti 5 6 dakika içinde. Agrı veya kanamam yok ama çok korktum ve suan canım sıkkın doktorum sezeryandaymış aradım ama. Siz de olur muydu ? Hiç aşınıza geldi mi belkide çok normal ama beni o şişlik ve sertlik çok korkuttu
Normal diyor herkes ben anormalim sanırım canımCanım bende de oluyor sertlik şeklinde sağ tarafta gece sırt üstü yatınca hissediyorum normal olduğunu düşünüyorum.
Evet evevt benim de kuzenime pev teşisi kondu mesela ayrıntılı ultrasanda iyiki konmuş önceden çünkü dogunca ayağını öyle görseydik yıkılırdık ve ne yapacağımızı bilemezdik ama böyle önceden araştırdık ne olduğunu ögremdik başına gelen annelerle sohbet ettik ve bu konuda uzman olan doktorun hastanesinde başka bir şehir de doğum yaptı doğar doğmaz alçıya alınması gerektiğinden. Bunları planlamasaydık gerçekten çok zor olurdu yine iyileşirdi tabiki. O yüzden yaptırmak lazım inşallah güzel haberlerle çıkmak nasip olur detaylıdan da aminnnnnBen de özele gidcm mecbur iyi birini buldum geçen bi aradım 7bin dedi muayenesine yaa bazen önemli şeyler olabiliyor dediğim gibi gitmek lazım
Amin canım aynen katılıyorum sanaEvet evevt benim de kuzenime pev teşisi kondu mesela ayrıntılı ultrasanda iyiki konmuş önceden çünkü dogunca ayağını öyle görseydik yıkılırdık ve ne yapacağımızı bilemezdik ama böyle önceden araştırdık ne olduğunu ögremdik başına gelen annelerle sohbet ettik ve bu konuda uzman olan doktorun hastanesinde başka bir şehir de doğum yaptı doğar doğmaz alçıya alınması gerektiğinden. Bunları planlamasaydık gerçekten çok zor olurdu yine iyileşirdi tabiki. O yüzden yaptırmak lazım inşallah güzel haberlerle çıkmak nasip olur detaylıdan da aminnnnn
Ay amin canım çok aminBen de işte ondan detaylı önemli diye düşünüyorum madem böyle bir imkan var baktırmak lazım. Allah korusun inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz o aşamayı da sağlıklıdır dilerim bebişler
Valla canım geçmiş zaman hatırlamıyorum ki oğlum 9 yaşında şuan. Ama daha ileri haftalardı bana kalırsaCanım peki bu haftalarda mı oluyordu 16 dayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?