- Konu Sahibi perfectbaby
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalımAyy muhteşemAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalımAyy muhteşemAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım
![]()
Biraz hafifledi o his çok şükür kanama ağrı olursa haberleşelim dedi zaten doktorum, iğneler geri döndü, bitti diye sevinmiştimYine geçmezse yarın bi git canım
İyi bari canım evet öyle oluyor yaa bir sorun olmasın da dediğin gibi geçer inşallahBiraz hafifledi o his çok şükür kanama ağrı olursa haberleşelim dedi zaten doktorum, iğneler geri döndü, bitti diye sevinmiştimBir sorun olmasın da iğneye ilaca razıyım gerçi
![]()
yaaaaAyyyy tebrikler maşallah![]()
Olmayınca bi şey arıyorum ara ara bi hassasiyet bazen batma şeklinde filan oluyor bende deB bimini canım geçmiş olsun öncelikle P perfectbaby kızlar toplanma hissi dediğiniz nedir? Bende her gün hemen hemen ağrı oluyor geçici kasık veya rahim agrıları geçiyor hemen sizde de oluyor mu bu tip agrılar. Bir de benim jinekologum bana iğneyi hala bıraktırmadı fitili de. Benim plesenta biraz aşagıdaymış çok değil ama yukarı çıkana kesmeyeceğim bir zararı yok faydası ver sonuçta devam dedi. Bir de bazen gazi ağrılarını be şişliklerini de ağrı gibi hissettiğimizi düşünüyorum.
Toplanma hissi başka bişeye benzemiyor bence, kasık ağrısı vs gibi değil, sancı gibi de değil, sıkılaşıyor daha çok bir tür kasılma gibi ama uzun süreli. Aslında hamileliğin sonlarına doğru daha çok hissediliyor sanıyordum ben, daha önceden hatırladığım. Ama biraz araştırınca rahimin büyümesini herkesin farklı şekillerde hissettiği sonucuna vardım, yani umarım benim de hissettiğim bundandırB bimini canım geçmiş olsun öncelikle P perfectbaby kızlar toplanma hissi dediğiniz nedir? Bende her gün hemen hemen ağrı oluyor geçici kasık veya rahim agrıları geçiyor hemen sizde de oluyor mu bu tip agrılar. Bir de benim jinekologum bana iğneyi hala bıraktırmadı fitili de. Benim plesenta biraz aşagıdaymış çok değil ama yukarı çıkana kesmeyeceğim bir zararı yok faydası ver sonuçta devam dedi. Bir de bazen gazi ağrılarını be şişliklerini de ağrı gibi hissettiğimizi düşünüyorum.
Bende de 9da biten leke 12.haftada kahve siyah arası çok az iki üç gün geldi sonra bitti şükürBiraz hafifledi o his çok şükür kanama ağrı olursa haberleşelim dedi zaten doktorum, iğneler geri döndü, bitti diye sevinmiştimBir sorun olmasın da iğneye ilaca razıyım gerçi
![]()
Merhaba ben o hafta kese gördüm 5+1de kalp atışını da 6+1deKızlar merhaba bende 5+2 yim kese ne zaman görebilirim siz kaçta gördünüz ?
Teşekkürler Salı gününe randevu alacağım görebilirim o halde alttan muane zararlı olduğunu duydum ilk aylar doğrumu sizce ?Merhaba ben o hafta kese gördüm 5+1de kalp atışını da 6+1de
Teşekkür ederim canımYaa
yaaaabu kadar erkeğe bir prenses yakışırdı ne güzel oldu sağlıkla gelsin
tebrik ederim
Hayır hiçbir zararı yok alttan kontrolde görebilirsiniz benim doktorum sadece alttan muayene ediyordu öyle de oldu o haftalardaTeşekkürler Salı gününe randevu alacağım görebilirim o halde alttan muane zararlı olduğunu duydum ilk aylar doğrumu sizce ?
Geçmiş olsun canım, kanama olmaz inşallah geçici birşeydirBiraz hafifledi o his çok şükür kanama ağrı olursa haberleşelim dedi zaten doktorum, iğneler geri döndü, bitti diye sevinmiştimBir sorun olmasın da iğneye ilaca razıyım gerçi
![]()
Ben 5+2 de kese gördüm 6+1 de kalp atışı. Askl ilk aylarda bir zararı yok ileriki aylarda bebek büyüdülçe zararlı hatta alttan muayenenin yasaklandığı gebelikler olabiliyor çok ileri haftalarda ama onun dışında özellikle ilk aylarda bir zararı yok.Teşekkürler Salı gününe randevu alacağım görebilirim o halde alttan muane zararlı olduğunu duydum ilk aylar doğrumu sizce ?
TeşekkürlerBen 5+2 de kese gördüm 6+1 de kalp atışı. Askl ilk aylarda bir zararı yok ileriki aylarda bebek büyüdülçe zararlı hatta alttan muayenenin yasaklandığı gebelikler olabiliyor çok ileri haftalarda ama onun dışında özellikle ilk aylarda bir zararı yok.