Aaa geçmiş olsun Rabbim hayırlı bir zamandan tekrar nasip ederHayırlı olsun çok sevindim adınıza benim malesef kimyasal gebelik oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa geçmiş olsun Rabbim hayırlı bir zamandan tekrar nasip ederHayırlı olsun çok sevindim adınıza benim malesef kimyasal gebelik oldu![]()
hayırlı olsun darısı bana5+1 de gördük
Teşekkür ederim rabbim hayırlısını nasip etsinhayırlı olsun darısı bana![]()
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de ikizlerim olacak nasipse ve dün ikisinin de kalp atışlarını duyduk şükürler olsun.Bende tahmini doğum 30 mayıs :)
Şu an 39. gündeyim yani 5 hafta 4 günlük :) Benim 153 beta ile öğrendim 4 haftalıkken, 2 gün sonraki betamda 268'di.
5. haftamda keseyi görmek için gittik ve gördük çok şükür :) İkiz değil, dış gebelik de yok dedi. Şu anda kesem 3.17 mm :)
Gebyfoll, kan sulandırıcı ve progestan vermişti. Keseyi gördükten sonra progestanı bırakalım dedi. Diğer iki ilaca devam.
13 Ekimde kalbini duymak için gidicem inşallah.
Kaçıncı haftada duydunuz?Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de ikizlerim olacak nasipse ve dün ikisinin de kalp atışlarını duyduk şükürler olsun.
8.haftaya girmiştik öyle duyduk. Birinin tam net geliyordu sesi diğerinin biraz daha derinden ve narince geliyordu. Hatta doktorum da biz sorduğumuzda niye derinden geliyor sorun mu var diye gayet güzel ikisinin de kalp atışları dedi sadece iki haftaya tekrar kendi oturduğunuz yerde bir doktor seçince orda da baktırabilirsiniz daha da net duyacaksınız dedi.Kaçıncı haftada duydunuz?
Bir tane muzu dilimleyin ve üzerine biraz tahin dökün bu şekilde tüketerek midenizi rahatlatır, tuzlu leblebi, tuzlu kraker Tüketin. Ben de akşam saatlerinde mide yanması ve bulantısı yaşıyorum bu şekilde çözüm buluyorum. Bir süre sonra geçiyor zaten. Ama mümkün olduğunca ilaç kullanmayın. Mesela ayran da olabilir rahatlatmak için içebilirsiniz.Arkadaşlar 7+2 deyim bulantilar giderek artıyor. İlaç kullanmam rağmen geçmiyor. Her yolu denedim en azından biraz rahatlacak bir öneriniz var mı
Teşekkürler deneyeceğim. Dr kontrolünde prilam kullanıyorum ancak yinede bulanti kusma yaşıyorum. Birsey yiyip içemedigim için çok halsiz düşüyorum serumla biraz toparlıyorum 2. Gün yine aynı malesef umarım en kısa zamanda geçerrr...Bir tane muzu dilimleyin ve üzerine biraz tahin dökün bu şekilde tüketerek midenizi rahatlatır, tuzlu leblebi, tuzlu kraker Tüketin. Ben de akşam saatlerinde mide yanması ve bulantısı yaşıyorum bu şekilde çözüm buluyorum. Bir süre sonra geçiyor zaten. Ama mümkün olduğunca ilaç kullanmayın. Mesela ayran da olabilir rahatlatmak için içebilirsiniz.
Allah yardımcın olsun canım. Çok zor olur anlayabiliyorum bende sadece mide yanması ile bulantı olduğu halde hiçbir şey yiyip içmek istemiyorum ki bir de kusma varsa çok zor. Ayran çok iyi oluyor demişti bir arkadaşım o da senin gibi hem bulantı hemde kusma vardı ve ayran içer biraz rahatlardım derdi. Bebeklerimize kavuşmak için sabrediyoruz bu olanlara artık Rabbim büyüktür. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi.Teşekkürler deneyeceğim. Dr kontrolünde prilam kullanıyorum ancak yinede bulanti kusma yaşıyorum. Birsey yiyip içemedigim için çok halsiz düşüyorum serumla biraz toparlıyorum 2. Gün yine aynı malesef umarım en kısa zamanda geçerrr...
yaaa deme çok üzüldümKızlar merhaba. Bugün doktor randevum vardı ve üzüntüyle döndüm ordan. İkizlerimden birinin kalbi durmuş maalesef, çok üzgünüm moralim çok bozuk. Diğer bebeğim gayet sağlıklı şu anda şükürler olsun. İnşallah sağlıkla büyüyüp sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Dua edin bana canlar.
Evet canım maalesef çok üzüldüm yıkıldım ama dediğin gibi diğer bebeğimi sağlıklı şekilde büyümesini ve sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum şimdi Rabbimden. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi canım. Dua edin bebeğim için sağlıkla büyüyüp gelişsin inşallah.yaaa deme çok üzüldümaynı dönemde öğrenmiştik gebeliğimizi. Metanetli olmaya çalış lütfen biliyorum zor ama diğer bebeğin için duygularını kontrol etmen gerekiyor. Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah sorunsuz sıkıntısız kucağımıza alırız yavrularımızı
![]()
Allah’ın izniyle bu mübarek gecede dileklerimiz kabul olacakEvet canım maalesef çok üzüldüm yıkıldım ama dediğin gibi diğer bebeğimi sağlıklı şekilde büyümesini ve sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum şimdi Rabbimden. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi canım. Dua edin bebeğim için sağlıkla büyüyüp gelişsin inşallah.
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim. Bana burda sizin varlığınız o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ilk haber vereceğim sizlersiniz tabiki. 12.haftayı atlatmak önemli olan dedi doktorum Rabbim büyüktür.Allah’ın izniyle bu mübarek gecede dileklerimiz kabul olacakama sende doğduğunda müjdeli haberi bize buradan vereceksin. Hep olumlu düşüneceğiz. Her şey yolunda ilerleyecek
![]()
İnşallah kolaylıkla geçericeğiz bugünleriAmin inşallah canım benim çok teşekkür ederim. Bana burda sizin varlığınız o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ilk haber vereceğim sizlersiniz tabiki. 12.haftayı atlatmak önemli olan dedi doktorum Rabbim büyüktür.
Yok canım ya keşke olsaydı da belki bir önlem alınabilirdi ama hiçbir belirti ağrı olmadı. O yüzden çok yıkıldım zaten. Rabbim diğer bebeğimi bize bağışlasın inşallah dualarınızda bana da yer verin olur mu?İnşallah kolaylıkla geçericeğiz bugünleri
Bir belirtin olmuş muydu? Kanama ağrı gibi bi şikayetin var mıydı peki?