Her zaman dualarımdasınızYok canım ya keşke olsaydı da belki bir önlem alınabilirdi ama hiçbir belirti ağrı olmadı. O yüzden çok yıkıldım zaten. Rabbim diğer bebeğimi bize bağışlasın inşallah dualarınızda bana da yer verin olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zaman dualarımdasınızYok canım ya keşke olsaydı da belki bir önlem alınabilirdi ama hiçbir belirti ağrı olmadı. O yüzden çok yıkıldım zaten. Rabbim diğer bebeğimi bize bağışlasın inşallah dualarınızda bana da yer verin olur mu?
Sağol canım çok teşekkür ederim.Her zaman dualarımdasınızAllahın izniyle her şey güzel olacak
Evet kese ve kalp atışı aynı anda görülebiliyor ben ikizlere hamileyim 4+3 te gitim kesem görüldü sonrada kalp atışı duyunca haftasından şüphe edip biraz daha büyük dedi şuan biri 7 haftalık büyügü 8 hafta4 günlük inşallah tüm annelerimiz saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsinAmin canım inşallah. Kese randevusu dedi ama doktorun instagram paylaşımlarından görüyorum bazen kese randevusunda kalp atışı da görülüyor bebeğin gelişimine bağlı sanırım. Ama bende hiçbi belirti yok acaba boş gebelik mi çok stres oldum 5+1 bugün
Prilam sabah 2 tane hiç denedinmi aç karınla gece dglde sabah 2 tane atarsan belki faydasını görürsün benim bulantılarımda dayanılmicayack gibiydi zofer denedim prilamıda ama sabah 2 tane atıyorum tüm ilaçlardan daha faydalı geldiKızlar bulanti için dramamine 50 mg kullanan var mı dr ilacımı değiştirdi yeni kullanmaya başlayacağım inşallah biraz da olsa iyi gelir prilam hiç fayda etmedi..
Prilam sabah 2 tane hiç denedinmi aç karınla gece dglde sabah 2 tane atarsan belki faydasını görürsün benim bulantılarımda dayanılmicayack gibiydi zofer denedim prilamıda ama sabah 2 tane atıyorum tüm ilaçlardan daha faydalı geldi
Ya hastaneye yatış fln vermedilermi benim ilk gebeligimde düşük olana kdr serumdan beslendim sizinde herhalde benim gibi olmuş ben ilk gebeligimde 15 kilo verdim midem yiyecek kabul etmiyordu artık çok şükür şuanki gebeligim çok güzel ilerliyor ama bence yatsanız iyi olurdu bebek açısındanda kusarken çünkü zorlama illaki olacaktır ama tabiki doktorunuz nederse onu yapınZofer banada yazdı dr zorlanmadikca kullanma dedi ama perişan oldum günde 7 8 bazen 10 defa kusuyorum dediğiniz gibi deneyim birde teşekkürler
Tabikide yatış verdiler tam 3 hafta yattım serumla beslendim taburcu olduktan sonra yazdıkları ilaç bunlar degistirdilerYa hastaneye yatış fln vermedilermi benim ilk gebeligimde düşük olana kdr serumdan beslendim sizinde herhalde benim gibi olmuş ben ilk gebeligimde 15 kilo verdim midem yiyecek kabul etmiyordu artık çok şükür şuanki gebeligim çok güzel ilerliyor ama bence yatsanız iyi olurdu bebek açısındanda kusarken çünkü zorlama illaki olacaktır ama tabiki doktorunuz nederse onu yapın
Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahKızlar merhaba. Bugün ikili test yaptırdım fetal dna önerildi ama şu an maddiyat sıkıntı olduğu için yaptırmadım ama inşallah hersey yolunda çıkar da gerek kalmaz. Bu arada bebeğim erkek olacak nasipse inşallah.
Amin inşallah canım sağol.Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah
Korkma canım hiç bir şey olmaz embriyolar herşeyden etkilenmiyorlar okadar kolay değilKızlar selam tüp bebek ile hamilesiniz sanırım, herkese hayırlı olsunBende dün test günümden bir gün önce T+8. günde 92 ile gebe olduğumu öğrendim. Yarın testi tekrarlayacağım dün haliyle kan verdikten sonra 3 saat sonucu çok heyecanlı ve stresli bir şekilde bekledim sonuç güzel oldu çok şükür akşam kendimi sıktığım için başım ağrıyordu
Size sorum şu benim belirti olarak düne kadar ara ara kaşık ağrım vardı sadece ama bugün birden kesildi hatta dün baya yoğundu korkuyorum Allah korusun bir şey olmamıştır değil mi ? Kendimi sıktığım için
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızKorkma canım hiç bir şey olmaz embriyolar herşeyden etkilenmiyorlar okadar kolay değil
Bende ikili test yaptırdım sonuç bekliyorum neden fetal dna istediler sizden. Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendinizKızlar merhaba. Bugün ikili test yaptırdım fetal dna önerildi ama şu an maddiyat sıkıntı olduğu için yaptırmadım ama inşallah hersey yolunda çıkar da gerek kalmaz. Bu arada bebeğim erkek olacak nasipse inşallah.
Şimdi en ileri düzeyde yüzde 99 sonuç veren bir testmiş bu ve benim de yaşım 38 ayrıca bu gebelikten önce iki tane gebelik kaybı oldu. Bunun için sanırım özellikle istedi doktorum ama ben yine de ikili test yaptırdım. Sonuç da düşük risk geldi. Şükürler olsun şimdilik gayet sağlıklı bebeğim. Cinsiyetini 13. Haftada öğrendim.Bende ikili test yaptırdım sonuç bekliyorum neden fetal dna istediler sizden. Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz
Ben de boyleyim mide bulantim vs de olmadigi icin hatta ultrason gormesem inanmicam hamile olduguma diyorum:))Mayıs anneleri bir sorum olacak. 14+0 dayım ve hiç gebe gibi hissetmiyorum. Kıpırtıda hissetmediğim için paniğe kapılıyorum. Sizin de böyle mi![]()
Üç aydır uyuyorum. Üstüne kasıklarda batma ağrı gibi semptomlar vardı. Birden kaybolunca şok oldum. Kontrolüme 1 hafta var ama bekleyemeyecek gibiyimBen de boyleyim mide bulantim vs de olmadigi icin hatta ultrason gormesem inanmicam hamile olduguma diyorum:))