Bazen doktorlar insanı aşırı panik ve korkuya itiyor.Cuma günü muayne de sizde kan uyuşmazlığı var kanama olursa 72 saat içinde gelin iğne yapılacak dedi.Bize nikahta yada daha sonrasında hiç söylenmedi dedik aaa diye şaşırdılar.neyse bize korkuyu yüklediler tabi,acaba şumu oldu bumu olacak derken dün gece benim inanılmaz ağrım oldu hem rahimde hem belde.sabah uyandım çok az kahverengi leke.doktora yazdım, korkmayın hastaneye gidin baksınlar dedi,koştur koştur gittik kanama alanı yok.kan uyuşmazlığı için iğne yapacağız dedi hemşire,nöbetçi hekim kan grubumuzu sordu uyuşmazlık yok dedi.baştan kan alıp kan grubuma baktılar uyuşmazlık çıkmadı.resmen körü körüne iğne yapacaklardı.Allahtan acil hekimi uyardı.kendi doktorum yönlendirmiş zaten. Ağrım var diye ağrı kesici serum taktılar 4 bin TL,bide kas gevşetici yaptılar.kan aldıkları için ayrı ücrette çıktı.ama kahve leke neden oldu devamı nasıl olacak net birsey bile duyamadık.Pembe kanama olmadıkça korkmayın deniliyor.Diyeceğim o ki sakın başkalarına önerilmemiş bana niye önerdiler diye korkmayın.Her doktor aynı degil işte değişik değişik işler açıyorlar