• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde. Galeta yemek bile işkence. Aç kalınca midem bulanıyor diye atıştırmalık yiyorum zorlanarak. Ne zaman bitecek bu süreç acaba.
Gerçekten öyle hayattan bezdim hasta gibi yatıyorum. Ben de şu açık ekmek var ya tırnak ekmek de deniyor onu kemiriyorum. Midemi bastırıyor biraz. Yoğurdu o kadar çok severdim ki görünce ağzım ekşiyor tiksindim resmen

Ya ben memlekette tatildeyken öğrendim. O arada birkaç defa hastaneye gittim geldim tabi. Eşim de saklamayalım ayıp olur dedi. İkizlerin üzerine 1.5 sene sonra tekrar hamile kalınca pek sevinen olmadı 😄 Aldırmayı düşünüyor musun dediler hatta 😄
Oo maşallah 🧿🥰 Normalde ikinci ne zaman diye sorarlar sizin ikiz üzerine üçüncü gelince devreler yanmış gibi olmuş 😅

Gerçekten öyle hayattan bezdim hasta gibi yatıyorum. Ben de şu açık ekmek var ya tırnak ekmek de deniyor onu kemiriyorum. Midemi bastırıyor biraz. Yoğurdu o kadar çok severdim ki görünce ağzım ekşiyor tiksindim resmen
Doktorum demişti sevdiğin şeylerden tiksinebilirsin bu dönemde çok normal diye ama işte geriye yiyecek düzgün şey kalmıyor 🥲 Geçici bi süreç ama sanki hiç gecmeyecekmiş gibi. Birde beni 2 3 saatte bir yemek zorluyor. Hayatım lavabo-buzdolabı-kanape üçlüsüne döndü resmen. Salçalı ve soğanlı yemeklerden de soğudum ben geriye hiç birşey kalmadı resmen Türk mutfağı bitti benim için 😁😅

Doktorum demişti sevdiğin şeylerden tiksinebilirsin bu dönemde çok normal diye ama işte geriye yiyecek düzgün şey kalmıyor 🥲 Geçici bi süreç ama sanki hiç gecmeyecekmiş gibi. Birde beni 2 3 saatte bir yemek zorluyor. Hayatım lavabo-buzdolabı-kanape üçlüsüne döndü resmen. Salçalı ve soğanlı yemeklerden de soğudum ben geriye hiç birşey kalmadı resmen Türk mutfağı bitti benim için 😁😅
Evet apartmanda merdiven çıkarken soğan kokuyor midem ağzıma geliyor resmen. Yalnız değilsin. Kullanıcı isminiz gibi gün içerisinde bu ne kardeşim diye isyan ediyorum😂

Kızlar benim bulantı yok ama çok koku hassasiyeti var ve gögüslerim çok büyüdü iki katı oldu nerdeyse ağırlaştılar. Ama hep halsizim gücüm çok az 😂 yürümeyi unutucam diye korkuyorum hafif lekelemmeler yaşadığım içinde kendimi zorlamıyorum ama iyice hantallaştım ya ne zaman normale döneriz acabaa

Oo maşallah 🧿🥰 Normalde ikinci ne zaman diye sorarlar sizin ikiz üzerine üçüncü gelince devreler yanmış gibi olmuş 😅
Arada 3-4 yaş olsa mantıklı olurdu tabi. Bize de sürpriz oldu. Çok sevinemedik 😄 Erkek olursa diye biraz endişemiz var sadece. 3 erkek çocukla ne yaparız bilemiyorum 😄

Kızlar benim bulantı yok ama çok koku hassasiyeti var ve gögüslerim çok büyüdü iki katı oldu nerdeyse ağırlaştılar. Ama hep halsizim gücüm çok az 😂 yürümeyi unutucam diye korkuyorum hafif lekelemmeler yaşadığım içinde kendimi zorlamıyorum ama iyice hantallaştım ya ne zaman normale döneriz acabaa
Bulantı yoksa çok şanslısınız

5, 6 hafta daha böyleyiz gibi 🤧 alt karnınızda gergin gibi mi?

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI
ÇOCUK
SATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ
TARİHİ
BEBEĞİN ADI
denizzehra39114 temmuz6+16+1🩷21 nisan
nilnc3219 ağustos4+55+6
Kediseversarisin34131 temmuz5+17+37 mayıs
Çilekkokusu90355-17 ağustos5+16+014 mart
Malones26112 ağustos5+06+319 mayıs
Life Lover30128 temmuz5+05+5
elephant1130110 ağustos5+56+417 mayıs
Gizemli12345352-124 temmuz5+65+6🩵1 mayıs
Sehla07162713 ağustos7+110 mayıs
mmrr83211 ağustos4+66+4
ddd7332-118 ağustos
kumandapili29117 temmuz6+1
dahaçokerken2616 ağustos5+012 mayıs
m0lak2712 ağustos9 mayıs
aslanbaslan30129 temmuz5+26+37 mayıs
mutluruh3219 ağustos5+216 mayıs
buklbukl36116 ağustos4+67+0🩷22 mayıs
Bayankusch3039 ağustos4+316 mayıs
frdszr2811 ağustos4+66+38 mayıs
maco4426231 temmuz6+4
dckubra29120 ağustos27 mayıs
lilamint32329 temmuz6+35 mayıs
pamuksuzseker29113 ağustos5+06+320 mayıs
sorusormayageldim190529119 ağustos24 mayıs
sultan 212133428 temmuz
Bunekardesim33120 ağustos5+36+627 mayıs
ebru029302-127 temmuz7+4
leylosthecat27127 temmuz5+26+23 mayıs
Seaslug35213 ağustos6+16+121 mayıs
prmhnm31228 temmuz5+27+2🩷4 mayıs
Melkit26116 ağustos5+06+1🩵22 mayıs
jesmileyy2911 ağustos5+26+310 mayıs
knickerbockerbande3624 ağustos5+46+2🩵11 mayıs
beray133119 ağustos
cicekyufka25221 ağustos5+328 mayıs
glyfrcn31119 ağustos
kupcan31214 temmuz6+46+420 nisan
EsraKayahan2619 ağustos4+46+215 mayıs
morganlafaye3441 ağustos5+16+1🩵
blugreenrose39ikiz 😊25 mayıs
Umudum-37210 ağustos6+06+0🩵17 mayıs
kivircikbimuhendis30119 ağustos4+46+026 mayıs
fatma-321-122 ağustos5+029 mayıs
masal baran miran261+ikiz 😊7 ağustos5+06+3🩷🩵
Macengcans30111 ağustos6+56+518 mayıs
damlamasal0073326 ağustos5+06+0
babykoko2917 ağustos5+1
gunes20181+ikiz,😊22 ağustos4+66+422 mayıs
DdmSckn35212 ağustos5+17+120 mayıs
Eki Görüntüle 3644059
Merhaba dün 6+1 de kalp atışı duyduk.fakat asıl sorum çok huzursuzum benim gibi olan var mı? Sanırım üç dört gündür çok sik acikiyorum bıktım sofradan kalkıyorum mesela midem kaziniyor resmen sıklıkla.yemek yemekten de nefret ettim hazirlamaktan da düşünmekten de.hic normal gelmiyor.bildiginiz üç saat falan aç kalsam elim ayağım titriyor.ki ben 45 kilo yemekle arası olmayan bir kadındım.bu durum hayat kalitemi bozdu.cunku bir de 4bucuk yaş oğlum var.bilmiyorum hiç iyi değilim

Merhaba dün 6+1 de kalp atışı duyduk.fakat asıl sorum çok huzursuzum benim gibi olan var mı? Sanırım üç dört gündür çok sik acikiyorum bıktım sofradan kalkıyorum mesela midem kaziniyor resmen sıklıkla.yemek yemekten de nefret ettim hazirlamaktan da düşünmekten de.hic normal gelmiyor.bildiginiz üç saat falan aç kalsam elim ayağım titriyor.ki ben 45 kilo yemekle arası olmayan bir kadındım.bu durum hayat kalitemi bozdu.cunku bir de 4bucuk yaş oğlum var.bilmiyorum hiç iyi değilim
Normal çünkü ilk zamanlarda bende eski beslenme düzenimi devam ettirmeye çalıştım. 2 öğün beslenirim öyle devam ettim. O kadar kötü oldum ki elim ayağım titriyordu resmen. Ne zaman sürekli az da olsa atıştırdım mide bulantısı göz dönmesi yaşamadım. Birde benim yemekle aram iyidir ama sürekli yemek yemekle aram iyi değilmiş onu fark ettim. Sürekli az da olsa yemek yeme olayı çok zorluyor buda bir süreç. İlk hamileliğiniz nasıldı?

Hiç yaaa hep içime kuşku düşüyor valla nolcak iyi mi falan diye muayne gününe gün sayıyorum 😔 hep dua okuyorum anca öyle sakinleşiyorum çok zormuş anne olan arkadaşlarım bu hiç bitmeyecek hep böyle olacak diyo
Annelik yükleniyor bize böyle böyle 😁 Annelik delilik diyorlar galiba doğru 🥲

Normal çünkü ilk zamanlarda bende eski beslenme düzenimi devam ettirmeye çalıştım. 2 öğün beslenirim öyle devam ettim. O kadar kötü oldum ki elim ayağım titriyordu resmen. Ne zaman sürekli az da olsa atıştırdım mide bulantısı göz dönmesi yaşamadım. Birde benim yemekle aram iyidir ama sürekli yemek yemekle aram iyi değilmiş onu fark ettim. Sürekli az da olsa yemek yeme olayı çok zorluyor buda bir süreç. İlk hamileliğiniz nasıldı?
Sanırım onda da yaşadım.unutuyoruz ya böyle şeyleri.ama benimki acıkma gibi değil de ölüyormusum gibi.acaba hamilelik şekeri falan mı bu bilmiyorum belki uyduruyorum ama normal açlık değil,çok saçma anlatamıyorum bile.esime birşey hazırla diyip duruyorum akşam

Sanırım onda da yaşadım.unutuyoruz ya böyle şeyleri.ama benimki acıkma gibi değil de ölüyormusum gibi.acaba hamilelik şekeri falan mı bu bilmiyorum belki uyduruyorum ama normal açlık değil,çok saçma anlatamıyorum bile.esime birşey hazırla diyip duruyorum akşam
Açlığı çok yoğun yaşıyormuşuz. Aç kalmamalıyız tabi yiyebilirsek.

Back
X