• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 8 40,0%
  • erkek

OY: 10 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 1 5,0%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 5,0%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    20
Aynen kesinlikle genetik.. Boşuna cildinize katkılı kremleri sürmeyin hanımlar.. Çatlayacak olan çatlıyor, ben ergenlikte çatlamıştm.. Ondan beri takmıyorum😅 ama doğum sonrası korseyi mutlaka takın, marka olarak da yamuna alın😁
Benim kız kardeşim de bekar ve zayıf 47 kilo ama geçenlerde farkettik basenleri çatlamış beyaz temli ve çok gergin derisi mesela onun.genetikle alakalı

Kızlar merhaba, gebe kalalı sürekli burnum tıkanıyor daha önce böyle bir durum olmazdı. Geniz akıntısı da oluyor. Sizde de yaşayan var mı hormonlar kaynaklı mı acaba

Benim kız kardeşim de bekar ve zayıf 47 kilo ama geçenlerde farkettik basenleri çatlamış beyaz temli ve çok gergin derisi mesela onun.genetikle alakalı

Kesinlikle.. Boşuna krem de sürsen başka bişey de yapsan kader bu yani😅 cilde en iyi gelen şey su bence.. Gerisi para tuzağı ne yazıkki 😁

kızlar merhaba , Fetal dna sonucum çıkmış ancak sonuçta cinsiyet yazmıyor , Doktorum da henüz bana dönüş yapmadı acaba sadece doktorumla mı paylaştılar diye düşünüyorum ,sizlerin sonucunda yazıyor muydu

Kızlar ikili tarama testinde kan sonuçlarının normal olup olmadığını nasıl bileceğiz. PAPP A DEĞERİ BİDE SERBEST BETA HCG değeri var ama referans aralığı yazmıyor

kızlar merhaba , Fetal dna sonucum çıkmış ancak sonuçta cinsiyet yazmıyor , Doktorum da henüz bana dönüş yapmadı acaba sadece doktorumla mı paylaştılar diye düşünüyorum ,sizlerin sonucunda yazıyor muydu
Canım normalde bu şirketlerin raporda cinsiyeti söylemesi yasal değilmiş. Doktorla ayrı paylaşıyorlar annelere doktor söylüyor

Kızlar ikili tarama testinde kan sonuçlarının normal olup olmadığını nasıl bileceğiz. PAPP A DEĞERİ BİDE SERBEST BETA HCG değeri var ama referans aralığı yazmıyor
Bende anlamadım yapay zekaya sordum normal dedi tabi doğruluk payı nedir bilemiyorum. hastane raporu henüz çıkmamış bekliyorum

ben hala cimsiyeti öğrenemedim kızlar cuma günü 14+5 olacağım randevum var inşallah öğrenirim kesin

Cinsiyeti de öğrenmek istediğinizi dosyaya ekletmeniz lazım en başta diye biliyorum.talep edilirse bakılıyor ona fatal de

Saglıkla kucağına alırsın inşallah canım🙏 darısı başıma🤪 iki erkekten sonra beklenti kız olması yönünde🤪 artık bahtımıza ne olursa kabulüz🙂
hahaha inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsunlar benim de bir oğlum var , ne istediğimi bilmiyordum açıkçası bu da kız olacak inşallah güzel olur her şey :anne:

Back
X