• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Aşırı siddetlenmiyorsa tabiki cok normal biraz fazla hareket edeyim sagdan ya da soldan giriyor sancı bana da , oğlumda hic hatırlamıyorum böyle şeyler miğde bulantisi da hatırlamıyorum , acikiyorum yemek yerken nasil güzel geliyor anlatamam yemegi yiyip karnim doyunca migdem bulaniyor 😅 ruyalar 4HD zaten , multivitamin basladi mi doktorlar

Aşırı siddetlenmiyorsa tabiki cok normal biraz fazla hareket edeyim sagdan ya da soldan giriyor sancı bana da , oğlumda hic hatırlamıyorum böyle şeyler miğde bulantisi da hatırlamıyorum , acikiyorum yemek yerken nasil güzel geliyor anlatamam yemegi yiyip karnim doyunca migdem bulaniyor 😅 ruyalar 4HD zaten , multivitamin basladi mi doktorlar
Ahahaha ah o ruyalar :) benim uykum cok hafiftir cok sik uyanirim bi uyuyorum oh derin derin :)

D vit kullaniyorum folik asit ve tsh icin troid ilaci basladi 3.44 geldi ilac verdi. Oylr

Bana d vitamini vermedi ama düşük çıktı yüzyüze geldigimizde soracağım bende demir aşırı düşük sabah aksam demir hapi ve multivitamin içiyorum , folik asiti ayri aliyordum kesti onu multivitamin icinde var az da şekere dikkat et dedi

Bana d vitamini vermedi ama düşük çıktı yüzyüze geldigimizde soracağım bende demir aşırı düşük sabah aksam demir hapi ve multivitamin içiyorum , folik asiti ayri aliyordum kesti onu multivitamin icinde var az da şekere dikkat et dedi
Gebelik sekeri tansiyon onemli oluyor. Bende bu hafta diyetisyenden randevu alip sureci diyetisyenle.goturmeyi planliyorum.

Mutlivitamin bende sorucam birde kan olaci. Benim kanim da fazla degil demir ferittin demir baglama dusuk geldi dr ilac vermedi ama sorucam.

5 gündür kahverengi lekelenmem var. Doktora hemen gittim, progestan verdi. Fakat devam ediyor tabi.
Rengi değişirse, parçalı olursa hemen gel demişti, olmadı şükür.
6+1 olduk gece 00:00 itibariyle
Kontrol günüm yani , bakalım neler olacak? Keseyi vajinal ultrason ile görmüştü geçen hafta ama kese biraz aşağıda demişti.

Kahverengi lekelenme, ya da kesenin aşağıda olması ile ilgili tecrübeleriniz var mı?

5 gündür kahverengi lekelenmem var. Doktora hemen gittim, progestan verdi. Fakat devam ediyor tabi.
Rengi değişirse, parçalı olursa hemen gel demişti, olmadı şükür.
6+1 olduk gece 00:00 itibariyle
Kontrol günüm yani , bakalım neler olacak? Keseyi vajinal ultrason ile görmüştü geçen hafta ama kese biraz aşağıda demişti.

Kahverengi lekelenme, ya da kesenin aşağıda olması ile ilgili tecrübeleriniz var mı?
Benimde 5 haftalık lekelenmem var ilaç verdi ara ara kırmızı oluyor lekelenme ama doktor şuan için bi sorun yok dedi kese göründü cumartesi tekrar gidecem bende

Benimde bugün oldu kırmızı fazla değil sonra kahveye döndü durdu ama korkuyorum yine inşallah hepimizin geçer

İnternette araştırdığım kadarıyla çoğu kişi yaşıyormuş bu durumu. Oğlumda başıma gelmiş miydi hiç hatırlayamıyorum...

Back
X