• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar ben intergen firmasına yaptırdım 11500 ödedik. Muayane olduğum özel hastanede 2'li taramanın fiyatı 6000 TL güvenilirliği olmayan bir teste o parayı vermektense biraz daha fazla verelim içimiz rahat etsin kafasında olduk eşimle 20.000 TL ye kadar fiyatlar çıkabiliyor fetalde ama yaptıkları işlemler aynı biz katalog karşılaştırarak karar verdik en geniş kapsamlı paketten aldık ona rağmen uygun geldi bize :)
Fetal dna a neleri öğreniyorsunuz

Merhabalar ben intergen firmasına yaptırdım 11500 ödedik. Muayane olduğum özel hastanede 2'li taramanın fiyatı 6000 TL güvenilirliği olmayan bir teste o parayı vermektense biraz daha fazla verelim içimiz rahat etsin kafasında olduk eşimle 20.000 TL ye kadar fiyatlar çıkabiliyor fetalde ama yaptıkları işlemler aynı biz katalog karşılaştırarak karar verdik en geniş kapsamlı paketten aldık ona rağmen uygun geldi bize :)
Teşekkürler bilgi için inşallah sonuçlar temiz çıkar cinsiyeti de istediğiniz gibi olur. Hayırlısıyla o haftalara gelsem ben de istiyorum bu testi yaptırmayı.

Keşke fitil olarak almanı tavsiye etselermiş aktif kanama alanı olduğunda fitil şeklinde yapmak daha etkili bunu birebir kendi doktorum söyledi benim de kanama alanım vardı 2 yerde sabah akşam düzenli fitil yaptım Allah'a şükür küçüldüler sonra doktor tek gece yapmamı söyledi bu arada kanama alanı varsa ilişki kesinlikle yasak bilgin olsun bunu da doktorum söyledi :)
Yoğun kanamam olduğu için fitil şeklinde koyarsam o da kanamayla beraber gider ve etki etmez dediler. Kanama geçene kadar ağızdan alıcam. Zaten şuan hastanede yatıyor bir de günde bir kere kalçadan iğne şeklinde yapıyorlar ekstra günde üç kere ağızdan alıyorum

Kızlar bugün tam kumpircinin yanından geçiyorduk akrabalarla gezmeye çıkmıştık çok canım çekti dolaşıyorduk acıkmıştım. Eşime söyledim alalım canım çekti dedim dönüşte alırız diye beni geçiştirdi zoruma gitti zaten kırk yılın başı bişey istemişim o an almak çokmu zor. Dönüşte gerçekten de aldı ama artık çok geçti bi lokma bile ağzıma almadım. Sizce abartmışmıyım 😔😔😔

Kızlar bugün tam kumpircinin yanından geçiyorduk akrabalarla gezmeye çıkmıştık çok canım çekti dolaşıyorduk acıkmıştım. Eşime söyledim alalım canım çekti dedim dönüşte alırız diye beni geçiştirdi zoruma gitti zaten kırk yılın başı bişey istemişim o an almak çokmu zor. Dönüşte gerçekten de aldı ama artık çok geçti bi lokma bile ağzıma almadım. Sizce abartmışmıyım 😔😔😔
Bence biraz abarti olmus bazen erkeklerden cok sey bekliyoruz bende yapiyorum sonra kendi kendime niye bunu yaptim diyorum hormonlar bu donem bizle cok ugrasiyor

Bence biraz abarti olmus bazen erkeklerden cok sey bekliyoruz bende yapiyorum sonra kendi kendime niye bunu yaptim diyorum hormonlar bu donem bizle cok ugrasiyor
Asiri agresif ayni zamanda herseyede agliyan bi anda da gulen acayip birsey oldum bazenin hormonun etkisi azalinca kafam yerine geliyor🤣

2 çocuğum.var eşim şehir dışında çalışıyor ,çok halsizim benimde kendimi dinlersem bulantım,ve göz kararmam oluyor ama,çocuklarım sabah 6da uyanıyor beslenme hazırlamak lazım akşam 17ye kadar onlar okulda ben isteyim,annem bırakın gelip yemek yapmayı,arayıp sormaz bile çok fazla, boşta kalırsa ancak arar,ama mecburum 2 küçük çocuğumun yemeği kahvaltısı beslenmesi okul işleri eksikleri toplantıları hepsi bende ,canımın çektiği bir şey belki düşünürsem benimde olur ama tek düşündüğüm günü sağ salim bitirip uzanıp dinlenmek,kayınvalide desen o da kendi havasında asla aramaz sormaz evliligimize onay vermemişti,madem evlendiniz herşeye siz katlanin bizden bir destek beklemeyin kafasında .

2 çocuğum.var eşim şehir dışında çalışıyor ,çok halsizim benimde kendimi dinlersem bulantım,ve göz kararmam oluyor ama,çocuklarım sabah 6da uyanıyor beslenme hazırlamak lazım akşam 17ye kadar onlar okulda ben isteyim,annem bırakın gelip yemek yapmayı,arayıp sormaz bile çok fazla, boşta kalırsa ancak arar,ama mecburum 2 küçük çocuğumun yemeği kahvaltısı beslenmesi okul işleri eksikleri toplantıları hepsi bende ,canımın çektiği bir şey belki düşünürsem benimde olur ama tek düşündüğüm günü sağ salim bitirip uzanıp dinlenmek,kayınvalide desen o da kendi havasında asla aramaz sormaz evliligimize onay vermemişti,madem evlendiniz herşeye siz katlanin bizden bir destek beklemeyin kafasında .
Allah yardimciniz olsun cenbet bosuna annelerin ayaklari altinda degil

Kızlar dışardan neler yiyorsunuz ve ne kadar yiyorsunuz? 🫣 Ben yemek yapamıyorum eşim evde olduğunda yapıyor zaten sadece çorba ya da sade patates gibi şeylerle besleniyorum sabahları da simit yiyorum. Bugün eşim mesaide yemek yapamiycam tavuk söyledim bi an gaza gelip. Yiyebilecek miyim onu da bilmiyorum ama... Zaten folik asiti de içmiyorum kaç gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum daha şimdiden iyi bi anne değilmişim gibi 🥹 ama napim çok aç kalıyorum
Ben de çalışıyorum ama evdeyken de yapamıyorum şu an hem koku hem yemekten tiksiniyorum 🥲 güvendiğim bir restoran var ordan çorba söylüyorum. Margarita ya da sadece peynirli pizza, hamburger gibi kuru şeyler söylüyorum, çünkü şu an hiçbir sulu yemek yiyemiyorum 🥲 şu an aç kalmamak için ne yiyebilsem kar gibi bakıyorum. Bugun sarma soyledim mesela, yogurtla yedim. Zaten yediğim 3 lokma. Süzme yoğurt, peynir ekmek zeytin, simit, tarhana çorbası, yeşil elma, ceviz, muz da evde nadiren yiyebildiğim şeyler 🥹

Ben hiç birşey yiyemiyorum. Canım karpuz istedi yedim istifra ettim. Ne yesem çıkıyor su bile. Boğazım tahriş oldu fazlasıyla. Yarın doktor randevum var. Daha kese kalp atışı hiç duymadık görmedik biz. Yarın 8.hafta inşallah güzel şeyler duyarız
Yarın çok güzel şeyler duyacaksınız ♥️🌸 güzel haberleri bekliyoruz 🙏😘

Her şerde bir hayır var derler, kumpir besin zehirlenmesinde en tehlikeli ürünlerden içerikleri sebebiyle. Belki de içinden onu düşünerek başta almamıştır. Her türlü yememenizde hayır varmış öyle düşünün 🥰

Galiba abartı oldu☹️ ama napiyim ya o an alıversin yanından geçiyoruz. Ben zaten inatçı bi tipim beni tanıyor. Şuan daha da nazlanmak istiyorum hormonlardan

Her şerde bir hayır var derler, kumpir besin zehirlenmesinde en tehlikeli ürünlerden içerikleri sebebiyle. Belki de içinden onu düşünerek başta almamıştır. Her türlü yememenizde hayır varmış öyle düşünün 🥰
Evet olabilir normalde hep düşünür beni. Ben de fazla abarttığımı biliyorum ama inadımdan dönemedim 😅

Haklısınız bu aralar çok duygusal ve hassasız gerçekten ama sanırım abartıyoruz biraz elimizde değil bende böyleyim çok duygusalım sürekli ağlayasım geliyor🥹 Geçer inşallah bukadar duygusal olmak hiç hoşuma gitmedi😊

Arkadaşlar benim çevremde iki arkadaşım var ikiside hamile ikili tarama yaptılar Fetal DNA yapmadılar. Çok şaşırdım araştırmalarıma göre kesin yapılmalı gibi geldi🙈 Bir şey soracağım Fetal DNA yaptıranlar ikili tarama testi de yaptırıyorlarmı? Kafam çok karıştı?

Birde inanılmaz derecede iltihaplı sivilce bastı yüzümü. Birşeyde süremiyorum ne yapacağımı şaşırdım🤦🏻‍♀️
Her gün işe gidiyorum makyaj yapamıyorum. Mineralli güneş kremi sürüyorum bakım ürünlerimide değiştirdim. Ama temiz içerikli makyaj ürünü bulamadım. Beyaz tenliyim ölü gibi bembeyaz suratım. Midemde bulanıyor insanlar sürekli hastamısın birşeymi oldu siye soruyor of çok bunaldım🙈

Bu aralar ben de alıngan olduğumun farkına vardım. Normalde canımın çektiğini gider alırım ama hamile olunca eşim alsın istiyorum. Bu davranışıma da inanamıyorum. Benzin istasyonundan soda almadı diye trip attım. Yolculuk boyunca konuşmadım. Eve gelince soda almadın dedim. Meğer unutmuş adam. Hayatımda ilk defa böyle saçma sapan bir şeye takıldım. Ayy şu çocukları doğursak hayırlısıyla.

Back
X