• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    79
Senelerce bilgisayar başında hareketsiz çalışmanın sonucu 😔 İlk doğumda yakaladı beni 😄 Egzersiz her yaşta şartmış.
O kadar haklısınız ki,kolestrol cimti bende kaç senedir profosor dedi ki mutlaka egzersiz ve spor geçmişin yoksa basit fitnes ,bu başka düşmez doğumdan sonra Allah kısmet ederse baslayacahim artik

Ben 6 kilo verdim diyetisyenle ama ben aynı zamanda tip 2 şeker hastasıyım ve gebe kaldığımda 3 aylık şeker ortalamam çok yüksekti açıkçası şeker hastası olmasam ben de diyetisyene gitmezdim.Kilo için değil tedirgin olma sebebim şekerdi sadece.
Hmm şeker gebelikte sıkıntı oluyormuş. Umarım hamileliğiniz sağlıkla geçer💕

Son düzenleme:
Bir an önce karnım çıksın istiyorum nerdeyse 5. Aya geldik hala o bilinen hamile göbüşü yok 🤭 Kaçıncı haftada tam anlamıyla o göbüşe sahip olucaz acaba 🧸
Benim hafiften alttan çıkmaya başladı normalde de göbeğim vardı ama o göbek sertleşti farkı anlayabiliyorum :) ama dediğiniz gibi midem şişince ekstra şiş duruyor :)

Yaaaa 😂😂 bende kız isimlerini çok çabuk bulmuştum. Erkeklerde takılı kaldım. Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Kız ismi olarak ne bulmuştunuz bize de fikir olur belki :) Ben karar veremiyorum ya içime sinen bi isim bulamadım henüz

Kızlar acilden geldim şimdi.son bikac gündür akıntım oluyor yazmıştım sizede sulu gibi beyaz akıntı.kendi doktoruma sordum,ayakta kaldığında dahami yoğun oluyor diye sordu evet dedim.acile bir git rahim ağzı uzunkluguna baksınlar hemen dedi(ben hataydayim doktorum Adana'da bu arada) acilde idrar tahlili yaptılar ultrasonla rahim ağzı uzunluguna,bebeğin suyuna bakıldı herşey normal.spektrum ile vajinayı açıp rahim ağzına baktılar yoğun akıntı birikmiş göllenmiş oraya dedi.donaxly ovül verdi.kendi doktorumda kullan dedi.bu fitili kullanan oldumu aranızda.birde akıntı diyip geçmeyin kontrolünüzü yaptırın sizde kızlar
Benimde şeffaf ve beyaz akıntı geliyor yaklaşık bir çay kaşığı kadar sizin ne kadar miktarda oluyordu

Ben 13. Haftada düzelmeye başladım. 15. Haftaya girdiğim ilk gün çok şiddetli oldu o gün full aç susuzdum kusmaktan hiçbir şey yiyemedim. Eyvah dedim yandık. Sonra tekrar geçti. Şu an 15+4üm, bulantım çok çok azaldı, ama bazı şeylerden tiksinmiştim onlar geçmedi. Balık, parça et, tavuk göresim yok, domates ve soğana tahammülüm yok 🤣 türk kahvesini de çok severdim tamamen tiksindim. İki haftaya kadar tatlı hiçbir şey yiyemiyordum; iki haftadır canım gofret vs çekiyor ki normalde hiç yemem. Komple başka bi insan oldum özetle 🤣
Ne yazdıysanız aynısı
Önceki halim tam tersi oldu.tavuk tamda söylediğiniz gibi görmek bile yetiyor salçalı yemekler çok ekşi gelmeye başladı tadı çok kötü geliyor.15.haftaya girdiğim gün neyin kokusu olursa olsun anında kustum
Önceden de herşeye midem bulanırdı meğer hiç bulantı değilmiş onlar
Koku ya dümdüz poaça kokusu içimi dışıma çıkarmıştı 🥲 fast food çok yemezdim şimdi severek burger yiyorum
Sağlıksız diye dönüp bakmazdım 😵‍💫

Benim 18 hafta olacak yarın. Bulantılar bitmedi maalesef. Prilam birgün içmedim denedim. Akşamına kustum. Bizim bulantılar uzun sürecek sanırım.
Bugün de boğazım ağrıdığı için gittim sağlık ocağına boğaz enfeksiyonu olmuşum. Agumentin antibiyotik yazdı. Kullanmasam geçer mi dedim geçmez. Ateşin de çıkmasın daha kötü olur dedi. Gitmişken tetanoz ve boğmaca aşısını da vurdurdum. Kolum da ayrı ağrıyor Bir yandan.
Bebek iyiydi ama 17. Haftada 250 gram 20 cm olmuşuz. 27 Aralık detaylı ultrason günü bakalım. :)
Normalde 20.haftalarda 20 cm olurmuş
Anne baba boyu çokmu uzun
Maşallah 🧿

Vücudumuzun hormonlara verdiği tepkiyle alakalı bence. Benim pikim 12-13. Haftalarda oldu. Kaç hafta sonra anca nefes alabildim. 😄
Bana yeni gelen güncelleme ne biliyomusunuz
Karnıma tek el ile dokunduğum zaman diğer bebeğe dokunmuyorum o hissediyor mu acaba düşüncesi
Anında iki elimi birden tutuyorum
Bir sağ biri solda oldugu için.Şimdiden saçmalaya kendime sıkıntı çıkarmaya başladım 😔 doğunca ikisine aynı ilgiyi verememe hissi sanırım ızdıraptır 😣

Allah Allah acaba hangisi gerçek fetalinde yanılma ihtimali varmıdır ki ,bir.doktor nasıl kesin olmadan kesin diyor
Perinatolog 12 . Haftada demişti 13. Haftada Fetal dna yaptırdık kız dedi. Şimdi kendi takipli kadın doğum doktorum da kız diyor. Valla ben hep kız şeyleri almaya başladım bile 🥰

Ben de 15+4üm ve hala bulanıyor. Kader böyleymiş diyip kabulleniyorum artık. Uzun süre aç ya da susuz kalmamaya çalışıyorum ama yine de bulanıyor. Tavuk yiyemiyorum hiç yumurta ve eti de rahat bi şekilde tüketemiyorum. Ve bu durumda beni baya üzüyor. Siz yiyebiliyor musunuz
Tavuk yemeyin zaten bu ara çok fazla zehirlenme vakası duyuyoruz biz evde bile tavuk yemiyoruz bu sebeple

Arkadaşlar belimin iki yanı çok ağrıyor ve de ayağa kalkınca inanılmaz belim agriyor ,bir kaç gündür bu şekilde umarım gecer
Merhaba aynı problem bende de var 2-3 haftadır. Doktor normal olduğunu söyledi ve yapabilecek hiç birşey yokmuş. Magnezyum verdi. Umarım işe yarar çünkü bende oturduktan sonra kalkamıyorum 🙈

Kızlaar daha önce de yazmıştım ama ismi netleştiren arkadaşlar için tekrar yazayım :) isimli nakışlı hastane çıkış seti yaptırmak isteyenler için ablamın sayfasını önereceğim incelemek isterseniz sayfa ismi pure.design.tasarim fiyat olarak da kalite olarak da memnun kalırsınız :) :KK36:

Benimde şeffaf ve beyaz akıntı geliyor yaklaşık bir çay kaşığı kadar sizin ne kadar miktarda oluyordu
Benimde öyle bir akıntım var 15 haftadayım başından beri var açıkçası korkuyorum doktoruma danıştım kaşıntı ve koku olursa gel dedi . Siz bu süreçte ne yaptınız

Bana yeni gelen güncelleme ne biliyomusunuz
Karnıma tek el ile dokunduğum zaman diğer bebeğe dokunmuyorum o hissediyor mu acaba düşüncesi
Anında iki elimi birden tutuyorum
Bir sağ biri solda oldugu için.Şimdiden saçmalaya kendime sıkıntı çıkarmaya başladım 😔 doğunca ikisine aynı ilgiyi verememe hissi sanırım ızdıraptır 😣
O his hiçbir zaman bitmiyor ya. Aynı miktarda anne sütü içsinler diye milim milim ölçüyordum. Şimdi biri az biri çok yiyince üzülüyorum bazen ama unutmaya çalışıyorum 😄

Back
X