• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    77
Normalde özele gidiyordum,ikiliyi liv de yaptırdım,fatal i italyaya gönderdiler dışarıdan yaptırdım,amniyosentezi devlette şehir hastanesinde yaptırdım perinatolog da ultrasonla baktı hepsi aynı sonucu söyledi canım.yani hata olma ihtimali yok artık.o da kalp ile alakalıymış zaten ve kalpte de çok ciddi anomali var dediler.yani doğuma kadar yaşasa da doğumdan sonra birden fazla açık kalp ameliyatı ve bağırsak ameliyatı gerekecekmiş.küçücük bedenine bu dünyada cehennemi yaşatmış olacağım :(
Allah yardımcınız olsun, sürecinizi kolaylaştırsın inşallah

Sanmıyorum çünkü 10 gün boyunca çok ağır bir grip geçirdim ilaç kullanmadım tek avantajım hiç ateşim olmadı çok şükür bebiş de iyiydi korkmayın doktor da zaten ilk ateşi sordu, siz yine de danışın tabiii🌸
Çok teşekkür ederim yorumunuz için içim rahatladı doktoru aramadım ateşim olmadığı için yavaştan toparlıyorum🙏🏻🌸

Ben şöyle yazılara denk geldim doğrumu bilmiyorum
14-15-16 haftalarında bulantı kusma pik yaparmış.Daha sonra bitermiş
Doğru olabilir mi? Benimde 15.haftaya girince hiç olmadığı kadar oldu bir günde
Vücudumuzun hormonlara verdiği tepkiyle alakalı bence. Benim pikim 12-13. Haftalarda oldu. Kaç hafta sonra anca nefes alabildim. 😄

Ben şöyle yazılara denk geldim doğrumu bilmiyorum
14-15-16 haftalarında bulantı kusma pik yaparmış.Daha sonra bitermiş
Doğru olabilir mi? Benimde 15.haftaya girince hiç olmadığı kadar oldu bir günde
Ben 13. Haftada düzelmeye başladım. 15. Haftaya girdiğim ilk gün çok şiddetli oldu o gün full aç susuzdum kusmaktan hiçbir şey yiyemedim. Eyvah dedim yandık. Sonra tekrar geçti. Şu an 15+4üm, bulantım çok çok azaldı, ama bazı şeylerden tiksinmiştim onlar geçmedi. Balık, parça et, tavuk göresim yok, domates ve soğana tahammülüm yok 🤣 türk kahvesini de çok severdim tamamen tiksindim. İki haftaya kadar tatlı hiçbir şey yiyemiyordum; iki haftadır canım gofret vs çekiyor ki normalde hiç yemem. Komple başka bi insan oldum özetle 🤣

merhabalar bende öyleyim maalesef üstelik 17.haftaya girdim azalmadı dahi.. hamile kaldıgımdan 1 tane yumurta bile yiyemedim, tavugu yemeyi geç görmeye tahammül edemiyorum. üstelik ben cok kustugum için 2 gün hastanede bile yattım tüm değerlerim düşmüştü, vücutta aclık susuzluk baslamıstı.. doktorum 14.15. haftada geçer demişti ama geçmedi hala daha günde 4 tane prilam içiyorun, içmezsem ızdırap oluyor. nasıl olacak bilemiyorum
Onu bunu bilmem de su ve şekere dikkat edin

merhabalar bende öyleyim maalesef üstelik 17.haftaya girdim azalmadı dahi.. hamile kaldıgımdan 1 tane yumurta bile yiyemedim, tavugu yemeyi geç görmeye tahammül edemiyorum. üstelik ben cok kustugum için 2 gün hastanede bile yattım tüm değerlerim düşmüştü, vücutta aclık susuzluk baslamıstı.. doktorum 14.15. haftada geçer demişti ama geçmedi hala daha günde 4 tane prilam içiyorun, içmezsem ızdırap oluyor. nasıl olacak bilemiyorum
Ben ilaç kullanmıyorum ve o kadar kusmamda olmadı. Ama özellikle yemeklerden sonra sürekli bir bulantı hissiyle baş ediyorum ve sabahları kusuyorum. Diğer yediklerimizden bebişlerimiz gerekli besinleri alır inşaallah

Ben 13. Haftada düzelmeye başladım. 15. Haftaya girdiğim ilk gün çok şiddetli oldu o gün full aç susuzdum kusmaktan hiçbir şey yiyemedim. Eyvah dedim yandık. Sonra tekrar geçti. Şu an 15+4üm, bulantım çok çok azaldı, ama bazı şeylerden tiksinmiştim onlar geçmedi. Balık, parça et, tavuk göresim yok, domates ve soğana tahammülüm yok 🤣 türk kahvesini de çok severdim tamamen tiksindim. İki haftaya kadar tatlı hiçbir şey yiyemiyordum; iki haftadır canım gofret vs çekiyor ki normalde hiç yemem. Komple başka bi insan oldum özetle 🤣
bende aynıı domates,türk kahvesinden asırı tiksiniyorum. evdeki kahveleri bile attım :D yemeklerin içinde domats görünce cok kötü oluyorum

şekere ne gibi bi etkisi olabilir ki? evet suyu cok az içiyordum ve susuzlukta cok yüksek cıktı ondan beri kussam da zorla içiyorum
Siz de ketondan yattınız değil mi ben de ondan yattım vücut glikoz yerine yağ yakmaya başlamıştı ve bu çok tehlikeli bir şeymiş gebelikte. Şeker dediğim, çay sekerinden bahsetmiyorum karbonhidrattan bahsediyorum. Fenci olduğum için kendim anlayacağım şekilde açıklama yaptım kusura bakmayın 😬😁 tabi şekerli şeyler tuketseniz o da iyi olur. Hastanede sürekli şekerli serumlar bağladılar bana.

ben de hiç birini yiyemiyorum.Ama ben gebe diyetisyeniyle çalışıyorum kilolu gebe kaldık çünkü onun yönlendirmesiyle işte faydalı bir şeyler yemeye çalışıyorum ama o da zor oluyor.Ayrıca bu susuzluk bağırsakları da yavaşlatıyor.Her şeye baktırdım gebelikle alakalı farklı bir sebebi yok bazı insanlarda böyle dediler
Ben de kilolu hamile kaldım ama diyetisyene gitmedim hiç. Başta 1.5 kilo verdim şimdi 1 kilı geri aldım. Biraz daha dikkatli yemek yemeye çalışıyorum

Siz de ketondan yattınız değil mi ben de ondan yattım vücut glikoz yerine yağ yakmaya başlamıştı ve bu çok tehlikeli bir şeymiş gebelikte. Şeker dediğim, çay sekerinden bahsetmiyorum karbonhidrattan bahsediyorum. Fenci olduğum için kendim anlatacağım şekilde açıklama yaptım kusura bakmayın 😬😁 tabi şekerli şeyler tuketseniz o da iyi olur. Hastanede sürekli şekerli serumlar bağladılar bana.
evet benimde keton pozitif 3 cıktı maalesef direk yatırdılar artık safra kusmaya baslamıştım. valla o serumlardan sonra bi hafta iyiydim sanki şimdi yine aynıyımmm. ne zaman geçecek bilemiyorum

evet benimde keton pozitif 3 cıktı maalesef direk yatırdılar artık safra kusmaya baslamıştım. valla o serumlardan sonra bi hafta iyiydim sanki şimdi yine aynıyımmm. ne zaman geçecek bilemiyorum
Hastane korkulu rüyam olduğu için kussam da su içiyorum benim canım genellikle tatlı şeyler çekiyor zaten. Bu sefer de mantar oldum şeker yapıyormuş. Valla Allah yardımcımız olsun bir yeri düzeltmeye çalışıyorsun diğer yer patlıyor

Back
X