Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    80
Senelerce bilgisayar başında hareketsiz çalışmanın sonucu İlk doğumda yakaladı beni Egzersiz her yaşta şartmış.
O kadar haklısınız ki,kolestrol cimti bende kaç senedir profosor dedi ki mutlaka egzersiz ve spor geçmişin yoksa basit fitnes ,bu başka düşmez doğumdan sonra Allah kısmet ederse baslayacahim artik

Hmm şeker gebelikte sıkıntı oluyormuş. Umarım hamileliğiniz sağlıkla geçer

Son düzenleme:
Bir an önce karnım çıksın istiyorum nerdeyse 5. Aya geldik hala o bilinen hamile göbüşü yok Kaçıncı haftada tam anlamıyla o göbüşe sahip olucaz acaba
Benim hafiften alttan çıkmaya başladı normalde de göbeğim vardı ama o göbek sertleşti farkı anlayabiliyorum :) ama dediğiniz gibi midem şişince ekstra şiş duruyor :)

Yaaaa bende kız isimlerini çok çabuk bulmuştum. Erkeklerde takılı kaldım. Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kız ismi olarak ne bulmuştunuz bize de fikir olur belki :) Ben karar veremiyorum ya içime sinen bi isim bulamadım henüz

Benimde şeffaf ve beyaz akıntı geliyor yaklaşık bir çay kaşığı kadar sizin ne kadar miktarda oluyordu

Ne yazdıysanız aynısı
Önceki halim tam tersi oldu.tavuk tamda söylediğiniz gibi görmek bile yetiyor salçalı yemekler çok ekşi gelmeye başladı tadı çok kötü geliyor.15.haftaya girdiğim gün neyin kokusu olursa olsun anında kustum
Önceden de herşeye midem bulanırdı meğer hiç bulantı değilmiş onlar
Koku ya dümdüz poaça kokusu içimi dışıma çıkarmıştı fast food çok yemezdim şimdi severek burger yiyorum
Sağlıksız diye dönüp bakmazdım

Normalde 20.haftalarda 20 cm olurmuş
Anne baba boyu çokmu uzun
Maşallah

Vücudumuzun hormonlara verdiği tepkiyle alakalı bence. Benim pikim 12-13. Haftalarda oldu. Kaç hafta sonra anca nefes alabildim.
Bana yeni gelen güncelleme ne biliyomusunuz
Karnıma tek el ile dokunduğum zaman diğer bebeğe dokunmuyorum o hissediyor mu acaba düşüncesi
Anında iki elimi birden tutuyorum
Bir sağ biri solda oldugu için.Şimdiden saçmalaya kendime sıkıntı çıkarmaya başladım doğunca ikisine aynı ilgiyi verememe hissi sanırım ızdıraptır

Allah Allah acaba hangisi gerçek fetalinde yanılma ihtimali varmıdır ki ,bir.doktor nasıl kesin olmadan kesin diyor
Perinatolog 12 . Haftada demişti 13. Haftada Fetal dna yaptırdık kız dedi. Şimdi kendi takipli kadın doğum doktorum da kız diyor. Valla ben hep kız şeyleri almaya başladım bile

Tavuk yemeyin zaten bu ara çok fazla zehirlenme vakası duyuyoruz biz evde bile tavuk yemiyoruz bu sebeple

Arkadaşlar belimin iki yanı çok ağrıyor ve de ayağa kalkınca inanılmaz belim agriyor ,bir kaç gündür bu şekilde umarım gecer
Merhaba aynı problem bende de var 2-3 haftadır. Doktor normal olduğunu söyledi ve yapabilecek hiç birşey yokmuş. Magnezyum verdi. Umarım işe yarar çünkü bende oturduktan sonra kalkamıyorum

Benimde şeffaf ve beyaz akıntı geliyor yaklaşık bir çay kaşığı kadar sizin ne kadar miktarda oluyordu
Benimde öyle bir akıntım var 15 haftadayım başından beri var açıkçası korkuyorum doktoruma danıştım kaşıntı ve koku olursa gel dedi . Siz bu süreçte ne yaptınız

O his hiçbir zaman bitmiyor ya. Aynı miktarda anne sütü içsinler diye milim milim ölçüyordum. Şimdi biri az biri çok yiyince üzülüyorum bazen ama unutmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…