- Konu Sahibi denizzehra
- #1.541
Aynen bide etraftaki insanlar yapacak bişey yokGoogle sadece vesvese veriyor ya.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bide etraftaki insanlar yapacak bişey yokGoogle sadece vesvese veriyor ya.
Kesinlikle endişelensekte önüne geçemeyecek durumdayız. Olanı kabul etmekten başka çaremiz yok şuanAynen bide etraftaki insanlar yapacak bişey yokherşey olacağına varır
![]()
Ben de 1 eylül de transfer oldum yarın kese için gideceğiz o kadar belirti yok ki kafayı yiyeceğimHerkese merhaba, 1 Eylülde çift embriyo transferi oldum. Çok şükür pozitifi ve sağlıklı artışı gördüm29 Eylülde kese ve kalp atışı için gideceğiz inşalşah 2 bebeğimin de sağlıkla kese ve kalp atışını görürüz
Ancak hiçbir belirtim yok diyebilirim. Uyku ve yorgunluk hali oluyor arada ama çalıştığım için çok normal geliyor. Hassasiyet, karın kasık ağrısı vs hiçbir şey ypk. Normal mi?
Sanırım sizinle benzer şeyler yaşıyoruzHerkese merhaba, 1 Eylülde çift embriyo transferi oldum. Çok şükür pozitifi ve sağlıklı artışı gördüm29 Eylülde kese ve kalp atışı için gideceğiz inşalşah 2 bebeğimin de sağlıkla kese ve kalp atışını görürüz
Ancak hiçbir belirtim yok diyebilirim. Uyku ve yorgunluk hali oluyor arada ama çalıştığım için çok normal geliyor. Hassasiyet, karın kasık ağrısı vs hiçbir şey ypk. Normal mi?
Kesinlikle aç kalınca mide bulantısı oluyor ama ben yemeklerden tiksindim hiç bir şey yiyemiyorum sudan bile midem bulanıyorKızlar geceleri mide bulantısı ile kalkıyordum sabahta çok kötü bir şekilde günüm zehir oluyordu. Biraz araştırınca aç kalmakta hamilelerde mide bulantısı yapıyormuş. Ben normal hayatımda iki öğün beslenirim bunu sürdürüyordum. Açlık umrumda olmazdı akşam ve geceleri ama her iki üç saatte bir atıştırmalık yaptığımda mide bulantımın olmadığını gördüm. Yatmadan önce, gece tuvalete kalktığımda hep küçük atıştırmalık yaptım. Çok daha iyiyim. Sizde kendinizi aç bırakmayın benim gibi kızlar![]()
Kızlar bende aynıyım merak etmeyin bulantısız güzel bir hamilelik geçecek demekki transferim sizinle aynı benimde perşembe günü ilk kontrolümBen de 1 eylül de transfer oldum yarın kese için gideceğiz o kadar belirti yok ki kafayı yiyeceğim
Evet hatırlıyorum siziBen de 1 eylül de transfer oldum yarın kese için gideceğiz o kadar belirti yok ki kafayı yiyeceğim
Benim transferde de hiçbir belirtim olmadı bu arada, işe de devam ettim günlerim gayet normal geçti. Pozitifi alınca çok şaşırdım, şimdi de aynı şekildeyim. Uyku da dediğiniz gibi işte yoruluyorum ondan diyorum. Kontrolüme de birkaç gün var dahaSanırım sizinle benzer şeyler yaşıyoruz
Transferin ilk haftası bariz belirtirdim netti,daha sonra hiç birşeyim kalmadı.Hcg sonucum yüksek gediği için ikinci kanı da istemedi doktorum.Yani hamile olduğumu dahi unutuyorum o derece belirti yok.Ara sıra uykum oluyor oda neden bilmiyorum.Psikolojik olarak rahatladığım için mi yoksa gebelikten mi bilinmez.
Evet sizi de hatırlıyorumKızlar bende aynıyım merak etmeyin bulantısız güzel bir hamilelik geçecek demekki transferim sizinle aynı benimde perşembe günü ilk kontrolüm
Canım benimde negatif çıktı doktor eşime de baktırdı onun pozitif çıkınca tamam o zaman dedi bebek doğduktan sonra sağlık ocağında bebekle beraber yaptırırsın dedi ama sen diğer doktlrada bi sor tabi bana da yazar mısın benimde kafama takılmıştı bu durumSelam kızlar
Bugün kan ve idrar tahlili yaptırdım
Ferritin 39
Glukoz, açlık 90
İnsülin 4.30
TSH 0.88
D vitamini 24
B12 vitamini 459 çıktı
Daha bir çok değere bakıldı
Her şey çok şükür iyi
D vitamini sınırı 25, benim de sınırda çıktı
Doktor 80 olmasını istiyoruz dedi o yüzden D vitamini takviyesi başlayacağız
Her şey iyi, acil bir durum yok dedi
Taşıyıcılığım yok çok şükür ama Hepatit B bağışıklığı negatif çıktı
Doktor ya aşı olmamışsınız ya da olduysanız da tutmamış dedi
Muhtemelen çocukken aşı olmuşumdur
Şu an olmak zorunda değilsiniz ama öneriyoruz, Sağlık Bakanlığı da öneriyor, soruyor dedi
3 doz yapılıyormuş
Ben 2 doktora gidiyorum
Yarın diğer doktorumda randevum var
Ona da soracağım aşı yaptırmalı mıyım diye
Sizin Hepatit B bağışıklığınız var mı
Yoksa aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz
Sürekli simit yiyorumKesinlikle aç kalınca mide bulantısı oluyor ama ben yemeklerden tiksindim hiç bir şey yiyemiyorum sudan bile midem bulanıyor
Kontrolünüz saat kaçta ? Sıfır belirti yaşıyorum,bende iki gündür çok korkuyorum.Ben de 1 eylül de transfer oldum yarın kese için gideceğiz o kadar belirti yok ki kafayı yiyeceğim
Bende meyve yiyorum simit bile kokuyorSürekli simit yiyorum![]()
Ayyy merhaba, sat aynı ben de 22 sinde kan verdim b-hcg 276 çıktı. Bugün de kan verdim öğleden sonra öğrenicem sonucumerhaba Kızlar,
benimde sat 23.08 di ve 22.09 da kan tahlilimde beta hgc 62 çıktı, doktora haftaya gideceğim öncesinde tekrar kan vereceğim ama yükselme var mı diyebenimle aynı olan var mı? çok mu erken
tahmini doğum tarihi: 29.05.2026
![]()
Ayyy merhaba, sat aynı ben de 22 sinde kan verdim b-hcg 276 çıktı. Bugün de kan verdim öğleden sonra öğrenicem sonucuhayırlı olsun benim beta hgc çok düşük sanki ama artış miktarı önemli diyorlar bakalım bende yarın kan vermeyi düşünüyordum :)
3 ekimde benim muayne günüm.Ama bu durum canımı sıkmaya başladıBenim transferde de hiçbir belirtim olmadı bu arada, işe de devam ettim günlerim gayet normal geçti. Pozitifi alınca çok şaşırdım, şimdi de aynı şekildeyim. Uyku da dediğiniz gibi işte yoruluyorum ondan diyorum. Kontrolüme de birkaç gün var daha![]()
Kötü düşünmeyin lütfen, herkes illa belirti yaşayacak diye bi durum yok. Belli ki bizim bebişler annelerini yormayacak ne güzel3 ekimde benim muayne günüm.Ama bu durum canımı sıkmaya başladıkorkuyorum