• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir kaç gündür arada böyle arada regl olacakmışım gibi bir his geliyor, kanamam oldu sanıyorum ama sadece normal akıntı. Henüz herhangi bir kanamam olmadı ama sürekli olmuş gibi hissedip tuvalete koşuyorum. Benim gibi olan var mı? Normal mi bu? 5+4’üm. Doktor kalp atışı için haftaya çağırdı, henüz doktora da soramadım o yüzden
evet regl ağrıları gibi, bıçak saplanması gibi ağrılar normal demişti doktorum çok şiddetli ve kanamalı olmadığı takdirde. ben kendimi çok yorduğumda oluyordu bu tarz ağrılarım. bırakın ev dağınık kalsın dinlenmenize bakın..

Yaaa desteğinize ihtiyacım var kizlar.gece uyandım bir baktım kahverengi leke gelmiş.bugun normalde regl günüm ondanmi yoksa dün eşimle birliktelik oldu ondanmi bilmiyorum ama korkuyorum.doktoruma yazdım kahverengi beklemiş kan endişe etme dedi ama yinede huzursuzum
kahverengi hatta kırmızıya dönük lekelenme yaşadım ben ama çok şükür sorun olmadı progestan kullanıp cinsel birliktelikten uzak durduk baya bir süre. birliktelik bazen tahriş edebiliyormuş. progestan kullanıyor muydunuz?

evet regl ağrıları gibi, bıçak saplanması gibi ağrılar normal demişti doktorum çok şiddetli ve kanamalı olmadığı takdirde. ben kendimi çok yorduğumda oluyordu bu tarz ağrılarım. bırakın ev dağınık kalsın dinlenmenize bakın..
İşte ve yolda çok yoruluyorum sanırım ondan da oluyor haklısınız 🥹

kahverengi hatta kırmızıya dönük lekelenme yaşadım ben ama çok şükür sorun olmadı progestan kullanıp cinsel birliktelikten uzak durduk baya bir süre. birliktelik bazen tahriş edebiliyormuş. progestan kullanıyor muydunuz?
Evet canım sabah akşam progestan da alıyorum ilk günden beri ama böyle görünce korktum

TSH hormonu 2.97 gibi çıkanlar ne yaptılar kaç gün sonra doktora gittiler, doktor ilaç mı başlıyor acaba bebeğin beyin ve sinir gelişimi için 2.5 altında olması gerekiyormuş bir tık endişelendim yorumlarınızı bekliyorum ♥️ 7+5'im bu arada
merhabalar, benim 2.64 cıktı doktorum kontrol altında tutmak için 25 mg ilaç başladı, 4. haftadan beri içiyorum, ögrenir ögrenmez gitmiştim ben

Geldim şimdi kontrolden kese de kalp atımı da görüldü her şey iyi görünüyor dedi doktor. Ben de inanamadım hiç hamile gibi değilim inşallah böyle rahat devam eder ☺️ sen de rahatlamaya çalış bak belirtisiz de her şey yolunda gidebiliyormuş 🤗
canım selam benim de uygulamada 4 hafta 5 gün görünüyor kalp atışını duymak için haftaya mı gitmeliyim sence daha hiç kontrole gitmedim

kızlar merhaba,
aranızda yeniyim nasip olursa sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah,🐣🐣🐣 uygulamaya göre 4 hafta5günlük hamileyim,
doktora hemen mi gitmeliyim sizce kese ve kalp atışı için yoksa 1-2 hafta beklemeli miyim?
aslında haftaya 29.09 da gitmeyi planlıyorum

Kızlar 5+5te keseyi gördüm. Sağ tarafta kese var. Sol tarafta ise yumurta kadar kist var. Doktor 4 cm kadar yaklaşık dedi. Sorun olmaz değil mi, korkuyorum.
Benim de 3 cm lik bir kistim var doktor sorun yok sadece takibini yapacagiz gebelikte çok karşilaşilan bir durum demişti.
Bu arada profilden dolayı sizin her mesajınızı kendim sanıyorum 😅

canım selam benim de uygulamada 4 hafta 5 gün görünüyor kalp atışını duymak için haftaya mı gitmeliyim sence daha hiç kontrole gitmedim
Selam canım düzenli hcg artışın olduysa 6. Haftayı bekle derim bekleyemem dersen de haftaya 5+5 olduğunda falan gidebilirsin bence ama sadece kese görülebilir

İlk defa bu kadar uygun duydum, buralarda hep 30 35 bin o da dolar kuru ile alıyorlar dolar bazlı fiyat değişiyor
Neredesin sen bu dönemde yol sorunun olmazsa yakın illere sor her şey kapitalizm ne koparabilirsek peşindeler pazar bu şekilde malesef bizim doktor iki şirket önerdi katolog verdi biri 14 diğeri 15 deyince farketmez ikiside iyidir dedi doktor sonrada hangisine karar verdiğimizi sordu kimsenin günahını almak istemem ama tahminen bu ücretten doktorum da pay alacak sağlık olsun ne yapalım 😊

Back
X