• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de tsh 2.88 çıktı. Baktığım zaman 2.5 in üstünde. Doktora gittiğim zaman göstermiştim bişey demedi. Zaten devletteki doktor ilgilenmedi hiç. Salı günü özele gitcem. 6+4 olmuş oluyorum. Hem bebeği hem de kalp atışını görmek için. Tsh değerini de sorcam bakalım ne diyecek.

Normalde tsh 2,5 altında olmalı diyorlar ama referans aralığı yapılan ölçüm parametresi de farklı olabilir. Eğer doktor bir şey yok dediyse hemen telaşlanmayın ama emin olmak için Devlet veya özel hastanede kadın doğuma doktoruna giderek durumu belirtip tekrar test yapılmasını isteyebilirsiniz .
Teşekkür ederim salı günü yeni beta sonucunu alacağım hafta içi kadın doğuma gideceğim direkt

Ben de aynı sonuçlarla gideceğim, muhtemelen belirli süre sonra bizden tekrar tsh isteyecekler canım. Normalde referans kısmında üst sınır 4.59 gösteriyor, benim de 2.44 çıktı ama henüz doktora gitmedim. Bak aşağıda en sağda referansları görebilirsin, ben de sağlık ocağı sonucuna bakıyorum
Referans aralığına göre normal duruyor ya, bendekinde gebelik için yazmıyor referans normal insan için yazıyor o yüzden bilemedim

Benim de tsh 2.88 çıktı. Baktığım zaman 2.5 in üstünde. Doktora gittiğim zaman göstermiştim bişey demedi. Zaten devletteki doktor ilgilenmedi hiç. Salı günü özele gitcem. 6+4 olmuş oluyorum. Hem bebeği hem de kalp atışını görmek için. Tsh değerini de sorcam bakalım ne diyecek.
Devlette ben de ilgileneceklerini düşünmüyorum, hamile kalmadan önce gitmiştim çok kalabalık olduğu için onlar da yetişemiyor. Sizin değer iyi bence çok yüksek değil sınır 2.50 zaten

Referans aralığına göre normal duruyor ya, bendekinde gebelik için yazmıyor referans normal insan için yazıyor o yüzden bilemedim
Evet, bir de bu referans aralıkları yeni değişti. Eskiden gebelikte üst sınır 2.50ydi dünya sağlık örgütüne göre. Ben yıllar önce de tiroidle ilgili sorun yaşadığım için hatırlıyorum. Doktor söylemişti, gebe kalırsan hemen gelmen lazım diye. Bence kadın doğum doktoru da ihtiyaç duyarsa bizi endokrinologa yönlendirir zaten. Merak etme 🙏 bu referanslara göre sorun yok gibi

Beni de listeye ekler misiniz?
İsim: Frdszr
Son adet tarihi: 1 Ağustos
Beklenen Doğum: 8 Mayıs
İlk gebelik

Bize de yazabilirseniz çok sevinirim, ben daha 4+1 im haftaya doktora gideceğim

Evet, bir de bu referans aralıkları yeni değişti. Eskiden gebelikte üst sınır 2.50ydi dünya sağlık örgütüne göre. Ben yıllar önce de tiroidle ilgili sorun yaşadığım için hatırlıyorum. Doktor söylemişti, gebe kalırsan hemen gelmen lazım diye. Bence kadın doğum doktoru da ihtiyaç duyarsa bizi endokrinologa yönlendirir zaten. Merak etme 🙏 bu referanslara göre sorun yok gibi
Teşekkür ederim bu referans aralıklarının değiştiğini bilmiyordum araştırayım ben de🙏 baktığım kadarıyla serbest t4 ve t3 iyi yani hormon gidiyor aslında bebeğe ama ileride sıkıntı yaratma potansiyeli var

Teşekkür ederim bu referans aralıklarının değiştiğini bilmiyordum araştırayım ben de🙏 baktığım kadarıyla serbest t4 ve t3 iyi yani hormon gidiyor aslında bebeğe ama ileride sıkıntı yaratma potansiyeli var
Ne demek 🌸 takipte kalmakta fayda var katılıyorum

Kızlar gittim doktora karından baktı. Keseyi gördük daha çok küçük. 😍😍😍
Benim de bu tarihlerde kesen 5.8 mm di sanırım son adet tarihimiz yakın sizinle şuan ne durumdasınız duydunuz mu kalp atışı ben şehir dışında olduğum için yarına randevu aldım yine şehir dışında muayene olacağım

Benim de bu tarihlerde kesen 5.8 mm di sanırım son adet tarihimiz yakın sizinle şuan ne durumdasınız duydunuz mu kalp atışı ben şehir dışında olduğum için yarına randevu aldım yine şehir dışında muayene olacağım
Yok henüz gitmedim. Salı günü gitcem randevuyu aldım bakalım. Bekleyebildiğim kadar bekledim. 😁😁

Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman 🤗🤗
İnşallah canım, bu Mayıs anneleri en son baktığımda yoktu açıldığını görünce çok mutlu oldum. İnsanın kafasında bir sürü şey dolaşıyor boş gebelik mi kimyasal mı o mu bu mu derken artık rüyalarıma girmeye başladı hep de dua ediyorum Allah'ım içimdeki vesveseleri al diye İnşallah dediğin gibi yarın güzel haberler veririm

İSİM

SON ADET TARİHİ

denizzehra

14 Temmuz

bikonusalim

27 Temmuz

Life Lover

28 Temmuz

sultan 2121

28 Temmuz

aslanbaslan

29 Temmuz