Selam annecikler öncelikle kendimi tanıtayım :) Ben 6 yıllık evliyim. Yaklaşık 4 yıldır da klomen, femara, gonal-f lerle yumurta indüksiyonu, aşılamalar, 4 tüp bebek denemesi derken anne olmak için çabalayan biriydim :) hatta geçtiğimiz pazartesi Ankara’daydım ailemin yanında, tüp bebek tedavisine etlik şehir hastanesinde başlayacaktık. Son verdiğim kan tahlillerimde amh bakamamışlar kanım yetersiz gelmiş tekrar kan vermemi istemişlerdi. Eşim sperm örneği verecekti ben de kan verecektim. Yurtdışından tatilden dönmüştük adetim birkaç gün gecikmişti. Daha önce de yurtdışında tatildeyken 10 gün gecikmişti hatta eczaneden idrar testi alıp yapmıştım negatifti. Kesin öyledir yeme içme düzenim değişti gezerken çok aktiftik her gün kaç bin adım attık ondan olmuştur diye düşünüyorum ama bi yandan da zaten kan vericem doktora söyleyeyim de betahcg de baksın diye düşündüm. Doktorla konuşurken de durumu anlattım o da beta da istedi. Derken birkaç saate sonuç çıktı ben laboratuvardaki hanımefendiden öğrendim güzel haberi. 2809 beta hcg ile. Öğleden sonra doktora gittim hemen. Doktorum ultrasona aldı. 5 haftayla uyumlu kesemiz var rahime tutunmuş yeri çok güzel çok da sağlıklı görünüyor dedi. 7. Haftada kalp atışını duymak için tekrar doktora muayene olmamı söyledi.