• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biliyorsunuz daha öncesinde 1 kimyasal geçirdim şimdi tam oldu derken doktor kesenin yavaş büyüdüğünü söyledi. Psikolojik mi ne bilmiyorum bütün gün kasık ağrısı yaşadım sanki regl olacakmışım gibi, sürekli kanamam var mı kontrol ettim ama yok, kese sonradan toparlar mı acaba?

Ben erkek hissediyorum kızlar 😊 bir aydır Herkül gibi her yere koşuyorum hem zihin olarak hem beden olarak inanılmaz yorgunum. Tüp bebekti , bu şartlarda tutması mucize oldu . Bu sebepten kız olamaz bu minnoş 🥱 çok güçlü bir erkek çocuğu olacağını çok çok hissediyorum . Bir kızım var inanılmaz duygusal , nazlım . Tam bir kız çocuğu ☺️ Ve şu an çok hasta teyzeleri . Bağırsak enfeksiyonu geçiriyor. Salı gününden beri çok yıprandık . İshal , kusma , 39,5 ateş , baş ağrısı. Bugun de sabahtan beri karnım ağrıyor diye ağlaya ağlaya içi çıktı . Okula gitmedim izin istedim , mazeret izni verebilecekken rapor al dediler bir de ona canım sıkıldı. Eşim in desen ayağı kırık . Sizden dua bekliyorum kızım için 🙏
Aslında tam tersi
Kız sakız gibi yapışır,oğlanın canı burnunda olur denir.
Kız çocuk anneye daha kolay, iyi tutunurmuş 😊 Allah gönülünüze göre versin,tabi bunlar hep hurafe 😀

sizi korkutmak istemem fakat kanama alanınızın olmadığından emin olmadan ilişkiye girmenizi tavsiye etmem. çünkü biz o hataya düştük maalesef. normalde ben infertiliteden takipteydim ve doğal yollardan hamile kalacağımı tahmin etmiyordum, adet olmayı bekliyordum tüp bebek tedavisi için dosya oluşturulacaktı. fakat hamileymişim meğerse. nerdeyse 2 hafta boyunca lekelenmem oldu ve şimdi düşünüyorum ilişkinin ertesinde başlamış oluyor. o gün de bebek 3-4 hafta arası bir şeydi. o yuzden ben önermiyorum, en azından kalp atışını duyun kanama alanı olmadığı garantilensin sonra kafanız da daha rahat olur
Evet bende infertilitede takipliyim tüp bebeğim bana 3 ay beklemeniz daha iyi olur hiç bişey olmasada enfeksiyon için dendi

@anonimkul canımm, kese ve kalp atışını görmüşsün tebrik ederiimm 🫶🫶🫠 Mesajı bulup yanıtlayamadım. Belirtisiz olup bu haberi alınca çok mutlu oldum valla, pazartesi ben de inşallah 🫂🧿🤍
canım selam,
pazartesi bebek kaç haftalık oluyor uygulamaya göre :) erken gitmek istemiyorum ama hemşire arkadaşımdan önden kan tahlili alalım bakalım bbeği göremesekte dedi ve çarşamba 01.10 da 5.4 haftalık oluyor randevu aldım

Kızlar merhaba. Dün doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Normalde 7+5 ‘di ancak ultrasona göre 6+4 çıktı ☺️ Bende bir de amniyotik bant gördü doktor. Kesenin yanında bir küçük kese daha gözüküyor ama ultrasonu biraz oynatınca bu kesenin bebeğin bulunduğu keseyle bağlantılı olduğu gözüküyor. Normalde bu bant bebeğin neresine dolanırsa o üzgünüm koparabiliyormuş ilk kez duydum ve doktor anlatırken çok korktum 😔 Ama senin bebeğin banttan çok uzakta böyle bişey olacağını düşünmüyorum dedi. Dualarınızı beklerim 😢 Benim tabloda haftamı günceller misiniz? Kalp atışını 6+4 te duymuş oldum.Bu hesaba göre kese de 4+6 da görülmüş oldu biraz karıştı ama 🙈 denizzehra denizzehra

Merhaba arkadaşlarlar. Bugün itibari ile 6+1 im. Geçen hafta cuma keseyi gördük cumartesi pazar hafif lekelenme oldu doktora gittim kan uyuşmazlığı olduğundan test yaptı negatif çıktı ama her ihtimale karşı iğnesini vuruldum. Birde progestan diye bir fitil verdi onuda günde 1 kere kullanıyorum. Ama bugün tekrar peçetede gördüğüm bir lekelenme oldu. Biraz korkuyorum ya normalmi sizce?😔

Benim de kanama alanım var ultrasonda gözüken çok küçük doktorum yerleşme esnasında olmuştur dedi progestana devam ediyorum 10 gün boyunca ilişki olmasın dedi 10 gün sonra gittiğimde kanama alanı kaybolmuşsa serbest kılarım her şeyi dedi. Ben kendimi yorduğumdan karnımı kastığımdan bahsettim bazı hareketlerde bunlara bağlı bebeğime zarar verir miyim yürümek temizlik yapmak vs dedim bebek çok korunaklı bir yerde etrafı da zarla kaplı dedi kendini yorarak hareketler yaparak bebeğine zarar veremezsin dedi eğer bebekte sorun varsa da bunun önüne geçemezsin çünkü sağlıksızdır dedi beni her anlamda rahatlattı o yüzden sizde rahat olun onu yapmiyim bunu yapmiyim kafasına çok girmeyin çok da serbest olmayın dengeyi korumak önemli :))
Benim kanama alanı falan da yoktu doktorda abartmadan normal yaşa dedi ağır vs kaldırma dedi. Benim genelde çok halim olmuyor aslında enerjim çok azaldı bu süreçte dün çok iyi hissedince biraz eve giriştim sonrada böyle lekelenme olunca çok evhamlandımm dediğiniz doğru sağlıksızsa yapacak hiçbir şey yok tabi ki. Yine de insan hep kendini suçluyor işte. İnşallah bugün doktor içimi rahatlatır benim de

Back
X