• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım selam,
pazartesi bebek kaç haftalık oluyor uygulamaya göre :) erken gitmek istemiyorum ama hemşire arkadaşımdan önden kan tahlili alalım bakalım bbeği göremesekte dedi ve çarşamba 01.10 da 5.4 haftalık oluyor randevu aldım
Merhabaa, 7+0 oluyor inşallah. 4+5te öğrendim, doktordoktorum 2 hafta sonraya randevu verdi. İnşallah kese ve kalp atışını birlikte göreceğim Rabbim izin verirse 🥹

Merhabaa, 7+0 oluyor inşallah. 4+5te öğrendim, doktordoktorum 2 hafta sonraya randevu verdi. İnşallah kese ve kalp atışını birlikte göreceğim Rabbim izin verirse 🥹
amin amin hepimiz için çok heyecanlıyım buraya güzel haberleri yazalım :)
arar ara sancı ve batma hissi oluyor mu peki hafif hafif

Merhaba arkadaşlarlar. Bugün itibari ile 6+1 im. Geçen hafta cuma keseyi gördük cumartesi pazar hafif lekelenme oldu doktora gittim kan uyuşmazlığı olduğundan test yaptı negatif çıktı ama her ihtimale karşı iğnesini vuruldum. Birde progestan diye bir fitil verdi onuda günde 1 kere kullanıyorum. Ama bugün tekrar peçetede gördüğüm bir lekelenme oldu. Biraz korkuyorum ya normalmi sizce?😔
Canım benim tavsiye vermek yanlış olur tabi ama fitil sabah akşam kullanıldığında daha etkili diye biliyorum benim kullandığım sabah akşam 200 mg kapsül olan onu alttan fitil olarak yapıyorum ama yapınca iyice emilmesi için 1 saat uzanıyorum. Sen dozunu arttırmasan bile en azından fitili yapınca uzan biraz.

amin amin hepimiz için çok heyecanlıyım buraya güzel haberleri yazalım :)
arar ara sancı ve batma hissi oluyor mu peki hafif hafif
İnşaallah sağlıkla kese ve kalp atışını bir görsem yüreğime biraz daha su serpilecek. İlk öğrendiğimde vardı regl olacak gibi ağrı, 10 gündür pek bi şeyim yok açıkçası. Uyku ve yorgunluk var ama o da iş çıkışı normal geliyor.

İnşaallah sağlıkla kese ve kalp atışını bir görsem yüreğime biraz daha su serpilecek. İlk öğrendiğimde vardı regl olacak gibi ağrı, 10 gündür pek bi şeyim yok açıkçası. Uyku ve yorgunluk var ama o da iş çıkışı normal geliyor.
benimde öyle inanılmaz bir yorgunluk var :) ama bebişler iyi olsunda geçer

Kalp atışı duydunuz mu ben 6+1 de duyamadım attığını gördüm haftaya tekrar çağırdı doktorum
Bugün duyduk evet. Ama bende riskli bir durum olduğunu söylediler yatış verdiler takip etmeleri gerekiyormuş. Tedirgin olmayın salı günü gittiğimde bebek çok küçük kalp atışı gözüküyor ama dinleyemeyiz bir hafta sonra rahatlıkla dinleriz demişti doktorum.

Bugün duyduk evet. Ama bende riskli bir durum olduğunu söylediler yatış verdiler takip etmeleri gerekiyormuş. Tedirgin olmayın salı günü gittiğimde bebek çok küçük kalp atışı gözüküyor ama dinleyemeyiz bir hafta sonra rahatlıkla dinleriz demişti doktorum.
Umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize Allahtan şifa diliyorum 🙏🏻 Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız 🌸

Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kimseyi de aratmasın 🙏🏻 çok uğraştık hala iğneler devam 12. Haftaya kadar dedi doktorum bu kadar emek varken korkuyor insan kalp atışı duyanlar var benimle aynı günde olupta o yüzden tedirginim
Amin 🤲🏻🫶🏻 Kalbin attığını görmüşsün ama bana da gösterdi bak atıyor diye aslında dinletmese olurdu çünkü çok küçükken dinlenmesi iyi değil gibi şeyler okumuştum. Ama birden dinletmeye başladı ben de onun tedirginliğiyle aslında sevinemedim bile 🫣 kaygı işte dinlesen de dinlemesen de kaygılanacak bir şey buluyorsun 😅

Canım benim tavsiye vermek yanlış olur tabi ama fitil sabah akşam kullanıldığında daha etkili diye biliyorum benim kullandığım sabah akşam 200 mg kapsül olan onu alttan fitil olarak yapıyorum ama yapınca iyice emilmesi için 1 saat uzanıyorum. Sen dozunu arttırmasan bile en azından fitili yapınca uzan biraz.
Doktor bana da ağızdan 3 öğün alacaksın dedi

karnın üst bölgesinde olmuyor ama sadece arada kasık bölgesinde sızı girip çıkıyor bu bir belirtimi sizce
Size tek ama tek naçizane tavsiyem rahat olun akışına bırakın kadere inanın,sağlıklı ise zaten tutunur kalır benimde kanamam var hatta evvelki gün sabah inanın parça pıhtı düştü kıpkırmızı ve kahveeeengi pazartesiden beri kananamam var , doktora gittim umurlarinda bile değil bikmislar gebeden bebekten gebelerin paniğini.stresini anlayan zaten yok gibi saglikda,siz kendinizi yesenizde bitirsenizde bu kaygıdan asla bir şey değişmeyecek ,sadece kendi canınızı sağlığınızı düşünün önce ki bende inanın öyle yapıyorum,kendi canımi sağlığımı gerek fiziksel gerek psikolojik düşünmem gerek bir sosyal yaşantım var ki günümüz de kimse kimseyi zaten takmıyor malum ,olmadı mı bu ay temizlenir diğer ay tekrar denersiniz,tüp Bebek mi bir daha denersiniz başka yapacak hiiiic bir şey yok

Size tek ama tek naçizane tavsiyem rahat olun akışına bırakın kadere inanın,sağlıklı ise zaten tutunur kalır benimde kanamam var hatta evvelki gün sabah inanın parça pıhtı düştü kıpkırmızı ve kahveeeengi pazartesiden beri kananamam var , doktora gittim umurlarinda bile değil bikmislar gebeden bebekten gebelerin paniğini.stresini anlayan zaten yok gibi saglikda,siz kendinizi yesenizde bitirsenizde bu kaygıdan asla bir şey değişmeyecek ,sadece kendi canınızı sağlığınızı düşünün önce ki bende inanın öyle yapıyorum,kendi canımi sağlığımı gerek fiziksel gerek psikolojik düşünmem gerek bir sosyal yaşantım var ki günümüz de kimse kimseyi zaten takmıyor malum ,olmadı mı bu ay temizlenir diğer ay tekrar denersiniz,tüp Bebek mi bir daha denersiniz başka yapacak hiiiic bir şey yok
Kesinlikle katılıyorum kaderin önüne geçilmez panik, endişeli olarak. İçimiz ferah bir şekilde geleni kabul etmeliyiz. Burada hep kendini suçlayan anneler görüyorum aşırı stres hormonundan bırak bebeğin tutunmasını vücutta sağlıkta stresle aşırı bağlantılı. Ne kadar iyi stres yönetimi yapabilirsek o kadar önce kendimize sonra çevremize evlatlarımıza faydamız olur diye düşünüyorum. Kendimize iyi bakmamız lazım. Suçlamadan nazik bir şekilde kendimizi kucaklamamız lazım.

Kesinlikle katılıyorum kaderin önüne geçilmez panik, endişeli olarak. İçimiz ferah bir şekilde geleni kabul etmeliyiz. Burada hep kendini suçlayan anneler görüyorum aşırı stres hormonundan bırak bebeğin tutunmasını vücutta sağlıkta stresle aşırı bağlantılı. Ne kadar iyi stres yönetimi yapabilirsek o kadar önce kendimize sonra çevremize evlatlarımıza faydamız olur diye düşünüyorum. Kendimize iyi bakmamız lazım. Suçlamadan nazik bir şekilde kendimizi kucaklamamız lazım🙏🧿♥️

Back
X