- Konu Sahibi denizzehra
- #1.941
kızlar selam, birkaç gündür aşırı mide bulantısı ve halsizlikten yerimden kalkamıyordum. eşim sağolsun yardımcı oldu yemek temizlik vs. ama 2 gün önce akşam su getirmişti ama çok büyük bardakta getirmiş o kadar içemem ki dedim birden tersledi her şeye vır vır vır yeter ya falan diye söylenmeye başladı. o günden beri konuşmuyorum. ve mide bulantım 2 gündür olmamasına rağmen hiçbir şey yemiyorum. canım bir sürü şey çekiyor ama eşime söylemiyorum kendim de gidip almıyorum. aileme vs daha söylemedim zaten. canım çok sıkkın bebeğe de yazık bir şey yemediğim için folik asiti de aksattım. eşimi çok ihmalkar buluyor güya bu hafta tatile çıkacaktık artık eylül bitti yani hiçbir şeyi düşündüğü yok. bebeksiz son tatil olacaktı ben hiçbir şey demememe rağmen kendisi 50 kere gitmek istediğini söyleyip benim aklıma soktu ve şuan tık yok. 2 gündür hiçbir şey yemememe rağmen de umrunda değil bence. ne bebeği daha anladı. ne hamileliği. doktrol kontrolleri yapılması gerekenler hep ben takip ediyorum. sinirlerim bozuk bebeğe üzülüyorum