• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sarı akıntı illa enfeksiyon belirtisi mi. Bulantıdan dolayyı çok su içemiyorum. Onla alakalı olabilir mi
Ben de bulantıdan dolayı çok su içemiyorum. Hatta geçenlerde yatak döşek yattım. 2 bardak su içtiğimi hatırlamıyorum. Ama iki hafta önce idrar yolu enfeksiyonu var, ilaç veremeyiz su içerek at demişlerdi. 😄 Bitecek İnşallah bulantılar.

Ben de bulantıdan dolayı çok su içemiyorum. Hatta geçenlerde yatak döşek yattım. 2 bardak su içtiğimi hatırlamıyorum. Ama iki hafta önce idrar yolu enfeksiyonu var, ilaç veremeyiz su içerek at demişlerdi. 😄 Bitecek İnşallah bulantılar.
Ne zaman bitecek sizce bezdim de.

Maşallahhhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Sizin gerçekten çok güzel ilerliyor Allah nazardan saklasın.Biz 5 haftadan sonra elendik 😩
Ben ayakta kalınca dahi kasıklarımda ağrı hissediyorum
Bulantı zaten ilaçsız durulacak gibi değil
Valla benide hamilelikte en çok korkutan bulantı birde midem çok hassas hemen etkilenir herşeyden nasıl başlamadı henüz bede şaşkınım. Sizin bide ikiz olduğu için daha yoğun hissedersiniz belirtileri

Yaa öylemi🙈 Bir arkadaşımda hamile 13 haftalık sanırım cinsiyeti yeni öğrendi erkek onunda ağzında metal tadı oluyordu🙈
Birde şöyle bir belirti duydum yüzümü çok sivilce bastı kız bebekte çok sivilce çıkıyormuş tabi normaldede arada sivilcem çıkar ama hiç bukadar görmemiştim sivilce🙈
Bende sivilce kolay kolay çıkmaz ergenlikte bile yoktu ama bu ara arttı acaba kız mı benimde 😍

İçmeye çalışıyorum ama olmuyor sanki tuvalet suyu içiyorum gibi bi tat😁

Ben malesef henüz ultrasona girmedim. 9+5 te gireceğim. Yurtdışında yaşıyorum, ben de acele etmek istemedim. Daha üç hafta var eğer dayanamazsam özele giderim🥹 hcg bile bilmiyorum hiç ölçmediler.

Ama umarım sen en kısa sürede kalp atışını duyarsın. 7 ve 8 en ideal haftalar sanki duymak için.
Nerde yaşıyorsunuz ve nasıl dayanıyorsunuz o kadar süre 😄😄😄 ben de yurt dışındayım bizde de çok sık olmuyor ama ben zor dayanıyorum şimdiye kadar iki kez gittim 8+4 teyim

Nerde yaşıyorsunuz ve nasıl dayanıyorsunuz o kadar süre 😄😄😄 ben de yurt dışındayım bizde de çok sık olmuyor ama ben zor dayanıyorum şimdiye kadar iki kez gittim 8+4 teyim
Yaa o da bişey mi, bir hafta önce tiroid nodülüme baktırdım, akşamına dr aradı. Biyopsi yapılması gerekiyor diye. (Şüpheli bişiler var demekki) Dr da biyopsiye sevk istiyor ama ne zmn yapılcak nerde yapılcak vs hiç bişi bilmiyorum. Hatta ultrason sonucumuda vermediler, dr a göndericez diye. Hala arayıp sonucu istemedim. Endişelenmek istemiyorum sadece hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorum. Her şey zaten olacağıma varıyor. Kuzeyde yaşıyorum. Her Tr ye geldiğimde detaylı dr a gidiyorum ama burdaki drlar beni çileden çıkartıyor🫣

İlkten ultrasona sağlık nedeni ile vs almıyorlar diye düşünüyordum ama bence süreç tamamen maliyet odaklı. Bakıyorum isveçli hamilelerin de bizden farkı yok. Anne olmak her yerde aynı. Onlar da dayanamayıp erken ultrasona giriyorlar sürekli evhamlanıyorlar.

Benim geçen ay kimyasalım oldu, bu ay çok mucizevi şekilde hamile kaldım. O yüzden bebişin güçlü olduğuna inandırdım kendimi. Ve açıkcası ben zaten evhamlıyım, ikide bir kalbini kesesini düşünüp paniklemek bebişide panikletmek istemedim. Şuan her şeyin iyi olduğunu varsayarak ilerlemek bana da mantıklı makul geldi, hepsi bu.

Merhabalar normalde uygulamada 6+7 gözüküyor ama bugün doktora gittim 6+3 gözüküyor dedi kalp atışı duyduk 4-5 günlük değişiklikler etkili değil sağlık dedi ama benim yinede kafama takıldı böyle olan var mı
O biraz cihazın hassasiyetiyle de alakalı ona takılma 3-5 günlük oynamalar oluyor çünkü doktor ölçü yapmak için çizgi çekiyor ya o çizgi biraz oynasa etse biraz farkediyor böyle olmasa da zaten bebek arayı ne zaman kapatıcak kendi karar veriyor Beniö ni gittiğimde haftamla tam uyumlu çıkıyor bi gittiğimde hesapladığımla aynı çıkmıyor eğer doktorun sağlıklı dediyse sıkıntı yoktur zaten aksi bir şey görse söyler mutlaka geç geliyor önden gidiyor vs diye

Merhabalar normalde uygulamada 6+7 gözüküyor ama bugün doktora gittim 6+3 gözüküyor dedi kalp atışı duyduk 4-5 günlük değişiklikler etkili değil sağlık dedi ama benim yinede kafama takıldı böyle olan var mı
Ultrasona göre değişiyor yaptığı ölçüme göre . Hatta son gittiğimde benim de 1-2 gün geri çıktı . Neden diye sordum . Doktor takılma bu ölçüme göre değişir dedi. Hatta bu söylemim üzerine hemen bir kere daha ölçüm yaptı farklı şekilde orda da 1 gün önde çıktı . Yani o çizgi çekip ölçüm yapıyor ya ona göre değişiyor

Ben bugün 9+6 haftalık oldum ve mide bulantısı denildiği gibi pik yaptı. İlaç kullanmama rağmen bugün çok kötü geçti. 1 hafta sonra biter diye ümit ediyorum. Parfüm kokusu bile mide bulandırıyor.

Back
X