• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün benim aniden kanamam oldu
Ama öyle böyle değil bi anda bardaktan boşalmış gibi.Hayatımın şokunu yaşadım
Muayne ettiler kanama alanı var dediler
İğne yapıldı serum takıldı,kanama kesildi
12.haftaya kadar maalesef riskli
Her an her hamile de düşük olabilir dediler.
Bi gece kaldık hastanede şimdi evdeyiz.bebeklerin kalp atışında sıkıntı yoktu.Ama çok korkuyorum 😭 dün hasteneye nasıl girdim hatırlamıyorum
Ağlamaktan bayılacaktım.Kan o kadar fazla akıyordu ki.Sabah hastaneden çıkarken yine kan geldi,doktor muayne etti kanama alanı görünmüyor,dünki kanamadan kalanlar onları atıyor.Vajinanın içi çok geniş olduğu için kan birikintisi olur dedi.
Bol bol duaya ihtiyacımız var rabbim esirgesin
Sağ salim herkesin bebeğini anne babasına bağışlasın.😭
Çok geçmiş olsun 💐 bununla bitsin bir daha başımıza gelmesin inşallah 🙏 süreç zor ve stresli. Allah korusun seni be bebeklerini. Uzan dinlen bol bol ani hareket yapma sadece wcye kalk gerekirse. Allah korusun tekrardan duam seninle , ve biz gibi olan herkese. Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah kanamasız dertsiz sıkıntısız 🤲

Bi gece kaldık hastanede şimdi evdeyiz.bebeklerin kalp atışında sıkıntı yoktu.Ama çok korkuyorum 😭 dün hasteneye nasıl girdim hatırlamıyorum
Ağlamaktan bayılacaktım.Kan o kadar fazla akıyordu ki.Sabah hastaneden çıkarken yine kan geldi,doktor muayne etti kanama alanı görünmüyor,dünki kanamadan kalanlar onları atıyor.Vajinanın içi çok geniş olduğu için kan birikintisi olur dedi.
Canım çok üzüldüm ama korkma hayırlısı ile atlatacaksın. Hepimizin kanaması oldu senin geç bile oldu bize göre. Sen gerekmedikçe hiç ayağa kalkma, progesteronu düzenli kullan.
Ben de geçen hafta çok korkarak gittim ama bu hafta geride kaldı. 12. Haftaya kadar bebeklerimiz Allah'a emanet sen de o zamana kadar gerekmedikçe ayağa kalkma hep dinlen.

Çok geçmiş olsun 💐 bununla bitsin bir daha başımıza gelmesin inşallah 🙏 süreç zor ve stresli. Allah korusun seni be bebeklerini. Uzan dinlen bol bol ani hareket yapma sadece wcye kalk gerekirse. Allah korusun tekrardan duam seninle , ve biz gibi olan herkese. Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah kanamasız dertsiz sıkıntısız 🤲
Çok teşekkür ederim amin inşallah 🤲🏻🤲🏻 İnanın ben bir aydır banyoyu dahi sık sık almaz oldum
Sürekli yatıyorum,eşim izin aldı evde sürekli.
Aman birsey olmasın diye gözüne bakıyoruz.Doktor da aynısını söyledi yatak istirahati,böyle böyle büyüteceğiz inşallah dedi.Allah büyük 😞

Çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun. Bol bol dinlen ve dua et. Her zaman dualarımızdasın 🩷

Canım çok üzüldüm ama korkma hayırlısı ile atlatacaksın. Hepimizin kanaması oldu senin geç bile oldu bize göre. Sen gerekmedikçe hiç ayağa kalkma, progesteronu düzenli kullan.
Ben de geçen hafta çok korkarak gittim ama bu hafta geride kaldı. 12. Haftaya kadar bebeklerimiz Allah'a emanet sen de o zamana kadar gerekmedikçe ayağa kalkma hep dinlen.
Evet kanamasız gidiyordum,sadece kahve lekelerim oluyordu.İnşallah bende sizin gibi o haftalara ulaşırım 😞 çok teşekkür ederim sağolun 🌸

Evet kanamasız gidiyordum,sadece kahve lekelerim oluyordu.İnşallah bende sizin gibi o haftalara ulaşırım 😞 çok teşekkür ederim sağolun 🌸
Ulaşırsın, içini ferah tut, hep ayaklarını uzatıp yat. Aynı haftalarda herkeste oldu neredeyse. Bebeklerin için dua edeceğim, sağlıkla 12. haftaya varın inşallah.
Bol su icmeti ihmal etme şuan besinleri kan, suya ihtiyaçlari var.

Meraba 8+5 teyim en son 6+2 de gitmiştim çok merak ediyorum 11 gün sonrasına randevum var. Ben grip oldum hastayım onun dışında belirtim yok hatta göğüs ağrım da gitti. İştah da açıldı şuan. Hiç stres yapma bende bu sürece alışmaya çalışıyorum stres yapmıyorum genelde rahat olmaya çalışıyorum 😊😊😊
Ya ben de 7+3 teyim ilk 5 6 haftalarda halsizlik uyku göğüs ağrısı falan oluyordu bu hafta o da gitti enerjim yüksek bulantı vs hiç bi şey yok sadece ayakta çalıştığım için ara ara kasık ağrısı.. haliyle tedirgin oluyorum bi şey mi oldu acaba diye hep gidip kontrol ettiresim geliyor :( bebişlerimizi hissettiğimiz zamanlara gelsek de içimiz rahatlasa

canım biz seninle aynıydık diye hatırlıyorum sat 16 agustos dimi . benimde aynı bu arada ben geçen hafta cumartesi 7+0 da doktora gittm bana bebek 6+1 dedi şok oldum bakalım yarın kontrol randevum var acaba ölçümümü yanlış yaptı şaşırdım kaldım
Evet canım biz seninle aynıyız. Ölçümler hatalı olabiliyormuş merak etme hiç. Yarın güzel haberlerini bekliyorum 🌸 benim randevum 2 hafta sonra 🙏 şu an fetal dna testi için fiyat ve bilgi araştırması yapıyorum ben de, sen yaptıracak mısın

Kızlar kasık ağrılarınız ne alemde 10+2 deyim ben daha önce böyle bir şey yaşayan bar mı benim hala oluyor

Kızlar sizleri okudukça tedirgin oluyorum. Çünkü ben de mide bulantısı, halsizlik, hassasiyet, ağrı vs. Hiçbir belirti yok. Bi bazen garip şişkinlik hissediyorum o kadar. Çalıştığım için se bu kadar kebdimi dinleyip uzanma dinlenme fırsatım da olmuyor açıkçası, normal mi bu kadar belirtisiz olması?
Ay evet ben bu ben aşırı yoğun çalışıyorum sürekli ayakta koşturmalı 7+4 üm ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı ne halsizlik hiç bi şey yok öyle olunca de hamileliğimin devam ettiğini anlayacağım ufacık bir sinyal bile yok kontrolden kontrole ancak biliyorum :)) ama büyüklerden bilenlere sordum öyle geçiren de varmış normal nazar değdirme dediler :))

Arkadaşlar cinsiyyet tahmini edermisiniz
1000578994.webp

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI
ÇOCUK
SATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ
TARİHİ
BEBEĞİN ADI
denizzehra39114 temmuz6+16+1🩷🩵21 nisan
nilnc3219 ağustos4+55+6
Kediseversarisin34131 temmuz5+17+37 mayıs
Çilekkokusu90355-17 ağustos5+16+014 mart
Malones26112 ağustos5+06+319 mayıs
Life Lover30128 temmuz5+05+5
elephant1130110 ağustos5+56+417 mayıs
Gizemli12345352-124 temmuz5+65+6🩵1 mayıs
Sehla07162713 ağustos7+110 mayıs
mmrr83211 ağustos4+66+4
ddd7332-118 ağustos
kumandapili29117 temmuz6+1
dahaçokerken2616 ağustos5+012 mayıs
m0lak2712 ağustos9 mayıs
aslanbaslan30129 temmuz5+26+37 mayıs
mutluruh3219 ağustos5+216 mayıs
buklbukl36116 ağustos4+67+0🩷22 mayıs
Bayankusch3039 ağustos4+316 mayıs
frdszr2811 ağustos4+66+38 mayıs
maco4426231 temmuz6+4
dckubra29120 ağustos27 mayıs
lilamint32329 temmuz6+35 mayıs
pamuksuzseker29113 ağustos5+06+320 mayıs
sorusormayageldim190529119 ağustos24 mayıs
sultan 212133428 temmuz
Bunekardesim33120 ağustos5+36+627 mayıs
ebru029302-127 temmuz7+4
leylosthecat27127 temmuz5+26+23 mayıs
Seaslug35213 ağustos6+16+121 mayıs
prmhnm31228 temmuz5+27+2🩷4 mayıs
Melkit26116 ağustos5+06+1🩵22 mayıs
jesmileyy2911 ağustos5+26+310 mayıs
knickerbockerbande3624 ağustos5+46+2🩵11 mayıs
beray133119 ağustos
cicekyufka25221 ağustos5+328 mayıs
glyfrcn31119 ağustos
kupcan31214 temmuz6+46+420 nisan
EsraKayahan2619 ağustos4+46+215 mayıs
morganlafaye3441 ağustos5+16+1🩵
blugreenrose39ikiz 😊25 mayıs
Umudum-37210 ağustos6+06+0🩵17 mayıs
kivircikbimuhendis30119 ağustos4+46+026 mayıs
fatma-321-122 ağustos5+029 mayıs
masal baran miran261+ikiz 😊7 ağustos5+06+3🩷🩵
Macengcans30111 ağustos6+56+518 mayıs
damlamasal0073326 ağustos5+06+0
babykoko2917 ağustos5+1
gunes20181+ikiz,😊22 ağustos4+66+422 mayıs
DdmSckn35212 ağustos5+17+120 mayıs
hopefull129116 ağustos23 mayıs
Eki Görüntüle 3644059
Benim 5+6 da kese 6+4 te kalp atışı duyuldu güncelleyebilir miyiz 😇

Evet canım biz seninle aynıyız. Ölçümler hatalı olabiliyormuş merak etme hiç. Yarın güzel haberlerini bekliyorum 🌸 benim randevum 2 hafta sonra 🙏 şu an fetal dna testi için fiyat ve bilgi araştırması yapıyorum ben de, sen yaptıracak mısın
Canım fetal dna hangi haftada yapılıyor bilgileri bizlede paylaşırmısın ben daha hiç konusmadım doktorla 9. Haftada kontrolum var o zaman sorcam

Back
X