• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Edindigim bilgiye göre fetal dna yaptırmak yeterli oluyor :) ben de 8 haftasındayım, doktorum 10 haftasında fetal dna veriliyor ama bir hafta daha beklersen anne kanına bebek dna si daha iyi karışıyor daha net çıktı alırsın dedi. Fetal dna yapanlar da cevaplarsa mükemmel olur :)
Aynen dediğiniz gibi bana da o şekilde bilgi verildi sonuç güzel dedikten sonra 3 saat sonra tekrar aradı şirket telaşlanacak durum yok çok şükür güzel sonuç dedi ancak bir iki testin çıkmamış erken verdiğin için haftaya perşembe günü tekrar kan vermeni istedi doktor, o iki testine de bakacağız ve bu ikinci olan ücretsiz oluyor dedi o yüzden önümüzdeki perşembe tekrar kan vereceğim o çıkmayan değerlere de bakılacak

Benim de aynen senin gibi. Bunda bi sorun yok doktor da öyle söyledi ve araştırdığım her kaynak bi sorun olmadığını her bünyenin hamileliğe farklı tepki gösterdiğini söyledi oyüzden hiç canını sıkma. Benim belirtim olmadığı halde psikolojik olarak sürekli dinleniyorum yatıyorum😅😅
Aaayyy çok şükür Allah razı olsun, yarın kontrolde içim bi rahatlayacak 🥹 Ben çalışıyorum sürekli yatma şansım yok 🥹

Birde kızlar bebişini sürekli merak edenler için fetal doppler diye cihaz var 12 13 haftadan sonra evde kalp atışlarını dinleyeceğiniz malum bede yurt dışındayım ve sayılı ultrason görüyoruz banada arkadaşım verdi henüz kullanmadım erken diye . Belki aranızda almak isteyen olur diye söyleyeyim dedim 🩷

Yaa hanımlar benim göbeğim çıktı. Bu gidişle doğumdan sonra çocuğu okula yazdıracağım sanırım. İlaçlar yapıyor acaba? 3cm bebekten göbek çıkmaz ki. Yemek desen mide bulantım oluyor yiyemiyorum. Sizin göbekler nasıl?

Yaa hanımlar benim göbeğim çıktı. Bu gidişle doğumdan sonra çocuğu okula yazdıracağım sanırım. İlaçlar yapıyor acaba? 3cm bebekten göbek çıkmaz ki. Yemek desen mide bulantım oluyor yiyemiyorum. Sizin göbekler nasıl?
Benimki olsun olsun 1 cm ama göbeğim 5 aylık 🤣aşşşşırı şişkinlik var bende de

Ay iyi yalnız değilmişim göbek konusunda 😅 dışarıda saklamaya çalışıyorum ama iki hafta sonra salacağım artık napim.

Crl ve kese boyutu kaç mm acaba haftaya değilde kalp atışı duymak için onu baz alıyor genelde doktorlar.benim ilk gebeligimde crl 4mm di doktor çoktan duymaliydik ama yinede bir hafta bekleyelim dedi bekledik atış duyamadik hiç.6+5de kaldı buyumedi.iki hafta daha kendi düşsün diye bekledik sonunda yoğun kanamayla birlikte kürtaj oldum.velhasil senin crl 4mm altındaysa bekle atabilir daha kimisi 7mm kadar bekliyor duymak için.benimki 4mm kaldı büyümesi durmuştu.takibini yaptır yani canım büyüme varsa kalbini de duyarsın endişe etme
Kalp atışını duyduk çarşamba günü doktor sağlıklı dedi umarım sağlıkla devam eder

Birde kızlar bebişini sürekli merak edenler için fetal doppler diye cihaz var 12 13 haftadan sonra evde kalp atışlarını dinleyeceğiniz malum bede yurt dışındayım ve sayılı ultrason görüyoruz banada arkadaşım verdi henüz kullanmadım erken diye . Belki aranızda almak isteyen olur diye söyleyeyim dedim 🩷
Bende de var canım ilk çocuktan kalma🤭 Ultrason jeli ile baktım bugün kalp atışları duyuluyor net olarak. 9+2 deyim. 🥰

Ya bende neredeyse hiç çıkmadı minicik bi göbek var sadece 🥹

Selam kızlar bulantılar için prilam içiyorum üç gündür, gece aç içtiğimde de gündüz tok içtiğimde de midemi mahvetti. Midem yanıyor saatlerce ve daha çok bulantım oluyor. İlacı kullanıp böyle bir şey yaşayan oldu mu? Hiç içmesem daha iyi

Back
X