• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende kan sukandırıcıyı ne zaman bıraktınız onu merak ediyorum.Kan pıhtılaşması olmayıp tüp bebekte tedbir amaçlı kan sulandırıcı kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Ben son muayneye gittiğimde( 8+4) hafif lekenlenmelerim var deyince o zaman artık kan sulandırıcıyı keselim dedi doktorumuz.Sadece progestan fitile devam ediyorum.Ama bi yandan da korkmaya başladım kan sulandırıcı kullanmayı bıraktım bi sorun yaşarmıyım?benimle aynı durumda olanlar yazarsa çok sevinirim 🌸🌸🌸

Geçen günde ben aynısını yazdım buraya 😁 doktora gitmek için sabah 4 te uyandım öyle korkuyla yattım.karın ağrım gitti diye dünya yıkıldı sanki
Muayne de bi sıkıntı görünmedi,Allah a şükürler olsun.Korkmayın inşallah sizinde güzel haberlerinizi okuyacağız burdan.Progestan kullanıyormusunuz o ağrıların sebebi imiş.Ben onu kullanmadığım gün rahatım
Evet icmeyince daha rahatım bende

Kızlar bende kan sukandırıcıyı ne zaman bıraktınız onu merak ediyorum.Kan pıhtılaşması olmayıp tüp bebekte tedbir amaçlı kan sulandırıcı kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Ben son muayneye gittiğimde( 8+4) hafif lekenlenmelerim var deyince o zaman artık kan sulandırıcıyı keselim dedi doktorumuz.Sadece progestan fitile devam ediyorum.Ama bi yandan da korkmaya başladım kan sulandırıcı kullanmayı bıraktım bi sorun yaşarmıyım?benimle aynı durumda olanlar yazarsa çok sevinirim 🌸🌸🌸
Canım bende de pıhtılaşma sorunu yok hatta kendi tüp bebek doktorum vermemişti ama kadın doğumcum kullanman gerekiyor dedi ne zamana kadar dedim tüm süreçte dedi bana

Back
X