• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Biliyorum, aynı dönem ikimizinde kanamaları olmuştu. Burada doktorlar pek hastaneye yatırma falan yapmıyorlar. Hatta acile gittiğimde senin durumun acil değil dediler. Eşim acil nasıl oluyor dediğinde komple üstümü kirletecek kadar kan olmalıymış.
Bebişlerimiz biraz daha büyüsünler inşallah geçecek. Ben de artık daha fazla dinleneceğim.
Nasıl ya bizim de sonuçta ilk kez başımıza geliyor kan görünce panik olup acile gitmemiz çok normal. Siz nerede yaşıyordunuz? Dediğiniz gibi bebek ve kese büyüdükçe kanama alanı küçülecek demişti doktor çok şükür de öyle oldu siz de çok dikkat edin çok fazla ayakta kalmamaya çalışın 🫶🏻

Turuncu mu sari olan mi kullandiginiz? A vitamini sebebiyle anladigim kadariyla
Allah korumuş ne diyim arada kullanmaya başlamıştım tekrar. Evet turuncu olan bitirmişim bile şişeyi

Eklentiler

• IMG_1292.webp
    IMG_1292.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar kaburga ağrısı başlayan var mı? Ben 13+5 oldum. 3 gündür kaburga ağrım var. Göğsümün hemen altı. Göbek deliğimin üstü. Bugün baya rahatsız etti. Otururken falan çok rahatsızdım. Forumlara baktım çoğu kişide 19. Haftada başlamış.

Benim karnım göğüs altından itibaren şiş. Yani 6 aylık hamile gibiyim. Bi sıkıntı yoktur inş. Mide bulantılarım ve göğüs ucu ağrılarım da hâlâ devam ediyor.
Canım benim de direk göğsümün altından şiş midem midemin yanı falan alt karnımla da birleşince direk 6 aylık gibi kocaman gözüküyor. Genellikle beni yediğim bazı besinler şişirirdi bu hamile kalmadan önce de böyleydi. Mesela hamur işleri ekstra şişiriyordu. Daha önce de yazmıştım sana göğsümün hemen altı kaburgamın arası ağrıyordu bir gün dışarıdan yediğimiz bir hamsi hastanelik etmişti onun yağı beni aşırı derece de zorlamıştı ve tarif ettiğim yerde kramplara sebep olmuştu. Büyük ihtimalle biraz daha hafif şeyler yememiz gerekiyor olabildiğince az yağlı :) Bu arada göğüs ucu ağrıların çok normal progesteron hormonuna bağlı olarak süt bezleri şişiyor renk değişikliği ve ağrı normal ben bazen sütyensiz yatınca acıyor ben de rahatsız etmeyen sütyen takıyorum yatarken ☺️

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr. Ben 14. Haftayı bitireceğim nerdeyse ama ilk haftalarda olmayan kasık ve bel ağrılarım başladı. Doktora da gittim, bebek büyüdüğü için dedi. Ama yine de içim rahat etmiyor. Yaşayan var mı?

Günaydın kızlarr. Ben 14. Haftayı bitireceğim nerdeyse ama ilk haftalarda olmayan kasık ve bel ağrılarım başladı. Doktora da gittim, bebek büyüdüğü için dedi. Ama yine de içim rahat etmiyor. Yaşayan var mı?
Ben uzaniyoruz ya,ayağa basinca belim inanılmaz ötesi ağrıyor diğer gebeliklerim de de boyleydi,hatta hatırladım aniden dedim hoşgeldin gebelik

Yaaaaa😍duygulandım bak şimdi 🥹
evet öyle aslında doğal, ama çok çok rahatsız ediyorsa bence muayeneye gidin çünkü benim 170 çıktı nabzım bu kadarını beklemiyordum. 100-120 normalmiş ama 170 değil. gebeliğin ileriki döneminde sorun yaşamamak adına muayene olmakta fayda var 💘

Bende 13+1 de karın ağrısı çok hissettim, normal dedi: ama korkudan randevumu öne aldım gittim baktık. Bebekler ayaklarını diretiyor devamlı belki o yüzden agrımız olabilir mi düşünmedim değil.

benimde canım adet agrısına benzer bir karın ağrım var kasıklarımda ve karnımın etrafında adet günümüz geçerken vucut adet olamadıgı içinde yapıyormus sanırım

Ya sıkıntı olmasın da, ağrıyı çekeriz artık napalım :)
İlk 12 hafta geçsin rahatlayacağım diyordum ama öyle olmuyormuş hiç.😄

Canım hanımlar, 14.haftadayım ama midem bi türlü düzelmedi. Reflüm vardı bu süreçte iyice arttı. Yemek yemek su içmek hala çok kötü yapıyor beni. Sanki hayatımın sonuna kadar midem böyle olacakmış gibi hissediyorum artık.

Cinsiyetini öğrenenlerden tahmin alabilir miyim acaba az çok ultrasyın görüntüsü benzer olan varsa 🤭🤭

Eklentiler

• IMG_9748.webp
    IMG_9748.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 70
Canım hanımlar, 14.haftadayım ama midem bi türlü düzelmedi. Reflüm vardı bu süreçte iyice arttı. Yemek yemek su içmek hala çok kötü yapıyor beni. Sanki hayatımın sonuna kadar midem böyle olacakmış gibi hissediyorum artık.
bende 8 haftalığım midem reflü gastrit ne varsa şuan başladı. Ama farkettimli beyaz un gluten cok kötü etkiliyor sizde bi kesmeyi deneyin isterseniz

Doktorun yorumuna bence güvenin :) doktor sıkıntı yok dediği halde kafaya takmak biraz hormonal değişikliğimizle ilgili içinizi ferah tutun bu güzel zamanların tadını çıkarın :)

bende 8 haftalığım midem reflü gastrit ne varsa şuan başladı. Ama farkettimli beyaz un gluten cok kötü etkiliyor sizde bi kesmeyi deneyin isterseniz
Bende de çok fena mide yanması oluyor. Ne zaman unlu birşeyler yesem, gece boyu midem yanıyor ve ağzıma kötü tat geliyor.
Ben bebek büyüdükçe midenize baskı yapıyor diye düşündüm. Soguk süt içince gerçekten iyi oluyorum size de tavsiye ederim 😊

Kızlar selam 11 haftads artık alttan değil üstten muayene yapılır değil mi. Rahatsız oluyorum çok

Back
X