• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız-Erkek

• Üçüz/Çoğul

• Ankete Katılan
    17
Benim yakınımdaki iki tane anne 3 er çocuk büyüttü onlara danışarak aldım ama tabi stok yapmamakta gerekebilir prima dan şaşma dediler molfixe sızdırma yapıyor dediler birde primanın 5 yıldızlı olanında göbek için çukur özellik varmış ateş ölçer de çok önemli çocuk okul hayatında dahi kullanacağımız cihaz o yüzden iyi bir şey almak gerekiyor hem kulaktan hem alından ölçen cihaz var onun ne marka alacağımı bilmiyorum henüz araştırmadım ama koltuk altı ateş ölçerde almak gerekebilir ateşli hastalık çok tehlikeli

Ateş ölçerlerde Braun öneriyorlar

Merhaba 11.haftamdayım akşam hafif kasık ağrım vardı sancı gibi, sabah tuvalete gider gitmez bir anda 2-3 yemek kaşığı kadar su gibi sarımsı kokusuz bir sıvı geldi. Bildiğiniz su gibiydi. Amniyon sıvısı olabilir mi yoksa enfeksiyonum mu var acaba? Şuanda bir ağrım şikayetim yok. İlk hamileliğim çok korktum yardımcı olursanız sevinirim acile de gitmek istemiyorum

Merhaba 11.haftamdayım akşam hafif kasık ağrım vardı sancı gibi, sabah tuvalete gider gitmez bir anda 2-3 yemek kaşığı kadar su gibi sarımsı kokusuz bir sıvı geldi. Bildiğiniz su gibiydi. Amniyon sıvısı olabilir mi yoksa enfeksiyonum mu var acaba? Şuanda bir ağrım şikayetim yok. İlk hamileliğim çok korktum yardımcı olursanız sevinirim acile de gitmek istemiyorum
Kasık ağrısı bende de vardı dün doktora sordum rahim büyümesi kaynaklı bu haftalarda beklediğimiz bir şey dedi. Ama akıntıyı bilmiyorum. Benim gebeliğin nerdeyse başından beri kokusuz akıntım var, miktarı normalden fazla ama bu da normalmiş sanırım öyle okudum. İki kere tahlil yapıldı Enfeksiyon çıkmadı

Kasık ağrısı bende de vardı dün doktora sordum rahim büyümesi kaynaklı bu haftalarda beklediğimiz bir şey dedi. Ama akıntıyı bilmiyorum. Benim gebeliğin nerdeyse başından beri kokusuz akıntım var, miktarı normalden fazla ama bu da normalmiş sanırım öyle okudum. İki kere tahlil yapıldı Enfeksiyon çıkmadı
Kasık ağrısı tek taraflı mı oluyor sizinde? Hamileliğimin başında sağ tarafım ağrırken şimdi sol kasığım ağrıyor sadece. Benimde akıntım hep var ama bu değişikti tam tuvalete oturacakken bir anda geldi bildiğiniz su gibiydi ve hafif sarımsıydı

Benim yakınımdaki iki tane anne 3 er çocuk büyüttü onlara danışarak aldım ama tabi stok yapmamakta gerekebilir prima dan şaşma dediler molfixe sızdırma yapıyor dediler birde primanın 5 yıldızlı olanında göbek için çukur özellik varmış ateş ölçer de çok önemli çocuk okul hayatında dahi kullanacağımız cihaz o yüzden iyi bir şey almak gerekiyor hem kulaktan hem alından ölçen cihaz var onun ne marka alacağımı bilmiyorum henüz araştırmadım ama koltuk altı ateş ölçerde almak gerekebilir ateşli hastalık çok tehlikeli
Sizin ilk bebek mi ben niyeyse 2 yada 3 gibi düşğndüm :)

Cinsiyet neydi sizin.
Molfix aslında güzel bir bez ben sıkıntı pek yaşamadım kızımda. Ama oğlumda hangi bezi kullanırsan kullanayım sızdırma oldu ilk zamanlar. Erkek bebeklerde durum biraz farklı oluyor sanırım bağlamayı öğrenene kadar ☺

Brn böyle durumlarda doktora gidilmesi gerektiğini düşünüyorum

Sizin ilk bebek mi ben niyeyse 2 yada 3 gibi düşğndüm :)

Cinsiyet neydi sizin.
Molfix aslında güzel bir bez ben sıkıntı pek yaşamadım kızımda. Ama oğlumda hangi bezi kullanırsan kullanayım sızdırma oldu ilk zamanlar. Erkek bebeklerde durum biraz farklı oluyor sanırım bağlamayı öğrenene kadar ☺
Benim ilk bebek erkek

Evet gerçekten çok yıpratıcı bir süreç oluyor :( bende 2 liyi yaptırdığıma çok pişmanım fetal hiç düşünmüyordum. İnsan kendi başına gelmez diye düşünüyor çoğu zaman. Benim ilk hamileliğüm çok güzel geçince bu da öyle olucak diye düşündüm hep ama daha yeni yeni mide bulantılarım geçti mesela. Ama herşeyden evvel teslimiyet çok önemli ve her an bir sınav. Bol bol dua edin iyi düşünün. Tercih bizim neden kötü düşünelim. Belki sabrımız sınanıyordur.. Kenzularş duasının türkçe mealini açıp dinleyin çok güzel geliyor. Bende sizin için edeceğim inşallah güzel çıkıcak herşey Allah yar ve yardımcınız olsun🤍🤍🤍
Çok çok teşekkür ederim ,zaman gecmiyor cidden dua yi da hem okur hem dinlerim🙏🧡

Canım benim de dün değil bir önceki gün akşam oldu aynısı biranda sulu sarı akıntı geldi seninkinden daha azdır ama, bende 11+1 im şuan. Akıntıdan sonra kasık ve bel ağrım oldu bir süre sonra geçti ama dün kasık ağrım hep vardı bugünde yarım saat önce başladı kasık ağrım bende tedirgin olmaya başladım çalıştığım için en kötü akşam acile gideceğim eşimle görüşeyimde.Gidersen ne dediklerini bnada yazar mısın. Bu arada geçen hafta test yaptırmıştım enfeksiyon yoktu o zaman sadece eritrosit 4 çıktı ona da önemli değil dedi 2 doktor da

Canım benim de dün değil bir önceki gün akşam oldu aynısı biranda sulu sarı akıntı geldi seninkinden daha azdır ama, bende 11+1 im şuan. Akıntıdan sonra kasık ve bel ağrım oldu bir süre sonra geçti ama dün kasık ağrım hep vardı bugünde yarım saat önce başladı kasık ağrım bende tedirgin olmaya başladım çalıştığım için en kötü akşam acile gideceğim eşimle görüşeyimde.Gidersen ne dediklerini bnada yazar mısın. Bu arada geçen hafta test yaptırmıştım enfeksiyon yoktu o zaman sadece eritrosit 4 çıktı ona da önemli değil dedi 2 doktor da
Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz günümüz haftamız da aynı. İnşallah güzel şeyler duyarız. Az sonra gitmeyi düşünüyorum. Benim de enfeksiyonum yoktu ama idrarda hafif bakteri ve eritrosit vardı. Gidince yazarım mutlaka🤍

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz günümüz haftamız da aynı. İnşallah güzel şeyler duyarız. Az sonra gitmeyi düşünüyorum. Benim de enfeksiyonum yoktu ama idrarda hafif bakteri ve eritrosit vardı. Gidince yazarım mutlaka🤍
aa sende de mi çıktı o belki ondan kaynaklıdır bende eşimle görüştüm az önce akşamı beklemeyelim randevu al dedi bende 2 de gideceğim bakalım. Hadi güzel haberlerle dönelim inşallah 🥹🤲🏻

Hanımlar muayenelerinize kaç haftada bir gidiyorsunuz bana iki muayene arası çok zor geçiyor
Normalde 4 haftadır 1 gidiyorum. Ama bazen oksaparın bitişine denk gelmezse yazdırmak için tekrar gidiyorum. Yani aslında bir 4 hafta bir 2 hafta myle oluyor

Hanımlar muayenelerinize kaç haftada bir gidiyorsunuz bana iki muayene arası çok zor geçiyor
En son 3 haftaydı ama sanırım 4 haftada 1 e çıkacak o yüzden bende hem özele hem devlete gidiyorum. Bu hafta özele gittiysem 2 hafta sonrasına devlete randevu alıyorum kafam daha rahat olacak

Ben iki doktora gidiyorum
Bir hafta birine bir hafta diğerine gidiyorum
Her hafta gitmiş oluyorum yani
Ben üç hafta önce gittim en son devletteki randevuma daha bir hafta var özeldeki doktoruma biraz nazlandım yarına randevu aldım daha 11+4deyiz bu böyle nasıl geçicek merak ediyorum insan özlüyor merak da ediyor

Back
X