Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akşama doğru yutkunurken boğazımda ağrı hissettim. Şimdi yutkunamıyorum o derede boğazım ağrımaya başladı. Yarın doktoru arayacağım ama size sormak istedim bebeğe bir zararı varmı acaba kulağıma vuruyor ağrısı bebeğe zararı yoksa içim çok rahatlar Ama ilaç içemediğim için nasıl atlacağım bilmiyorum
Geçmiş olsun canım bende aynıydım 1 haftayı geçti öksürük grip aynı anda öksürmekten kasıklarım ağrıyor ıhlamur ve bal biraz iyi geliyor doktorum kuşburnu da içebilirsin dedi mentollü şeker yedim hâlâ tam atlatamadım çok zor geçiyor ama bebeğe bir zararı yok korkma
Kızlar sol alt karnımda, kasığıma doğru olan bölgede böyle gaz sancısı gibi biz huzursuzluk var, sanki üşütmüşüm de ağrıyormuş gibi değişik bir his. Ağrı değil, sancı değil. Bu da mı rahim genişlemesi ile alakalı acaba, kabızlık sorunum da oluyor, onla mı alakalı bir türlü çözemedim. Akşam başladı, hala var. Kanamam vs yok o yüzden acil bir şey değildir diye varsaydım ama.
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz doktor bebeyimin cinsiyyetine erkek dedi sizde bi bakın ben niyeyse inanamıyorum...
Kızmı acaba diye düşünüyorum
Benimde öyle abim 1.95 diğer iki erkek kardeşimde aynı
Dayılarım amcalarım hep öyle
Ama eşim tarafı orta boylarda hepsi
Maşallah sizin bebek sizin tarafa çekecek
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz doktor bebeyimin cinsiyyetine erkek dedi sizde bi bakın ben niyeyse inanamıyorum...
Kızmı acaba diye düşünüyorum Eki Görüntüle 3681720
Kızlar sol alt karnımda, kasığıma doğru olan bölgede böyle gaz sancısı gibi biz huzursuzluk var, sanki üşütmüşüm de ağrıyormuş gibi değişik bir his. Ağrı değil, sancı değil. Bu da mı rahim genişlemesi ile alakalı acaba, kabızlık sorunum da oluyor, onla mı alakalı bir türlü çözemedim. Akşam başladı, hala var. Kanamam vs yok o yüzden acil bir şey değildir diye varsaydım ama.
evet o bende de oluyor özellikle yemek yiyip şiştikten sonra. ben doktoruma sormustum sağda ya da solda olan agrıları bagırsak gaz agrısı olarak degerlendirebiliriz demişti
Benimde öyle bir akıntım var 15 haftadayım başından beri var açıkçası korkuyorum doktoruma danıştım kaşıntı ve koku olursa gel dedi . Siz bu süreçte ne yaptınız
Bir şey yapmadım az olduğu için normal olduğunu düşündüm ama arkadaşın yazdıklarından sonra biraz daha tedirgin oldum açıkçası kontrole gidince soracam doktora sizde herhangi bir bilgi alırsanız haber verin lütfen