- 15 Haziran 2023
- 490
- 232
- 33
- 36
- Konu Sahibi washingtonxy
-
6+5de vajinadan mi kalbi dinlettiBen varım 6 hafta 5 günlük iken kalp atışlarını duyduk şu an 7 haftalık tahmini 4 haziran demisti lakin sezeryan olursam mayıs olabilir
Su an tam kac arti kac sinHayır üstten makine farkı var mı bilmiyorum ama ben hiç alttan muayene olmadım 4hafta 4 günlükken keseler göründü 6 hafta 5 günlük iken kalpleri attı su an keseleri ayrı sürpriz çıkar mı belli degil
Kesede ikiz denildi iki ayri kese vardi zaten 2 embriyo transfer edilmisti ilk beta degerim transfer dahil 9.gün 326 civariydiİlk beta değeriniz kaçtı acaba yüksek bir değer miydi yoksa sadece keseler göründüğü için mi ikiz denildi
Canim bana doktorum boyutunu soylemedi bende boyunun sorulcagini bilmiyordum kesedeki göruntude gozumle bakinca sanki ayni gibiMerhaba bende dün yapılan ulrason muayenemde iki tane kese gördüm ancak biri diğerinden çok küçük ikisi de aynı gün transfer edilen 5.gün embriyosuydu sizin keseleriniz aynı boyutlarda mıydı ?Neredeyse 3 de 1 i kadar küçük olan
Bende boyutunu sormadım o heyecanla ama gözle görülür bir fark vardı 2 hafta sonla netleşir dedi başta tutunup gelişememiş de olabilir ya da diğerine göre daha geç tutunmuş olabilirmiş,benimde 11.gün betam 500 düCanim bana doktorum boyutunu soylemedi bende boyunun sorulcagini bilmiyordum kesedeki göruntude gozumle bakinca sanki ayni gibi
Transferin 10.günü hcg 56ydı. Baya düşüktü. Yükselişlerde iki katı şeklindeydi hiç fazla değildi. 7 haftalıkken tek kesede iki bebek görüldü o da vajinadan anca farkedildi.İlk beta değeriniz kaçtı acaba yüksek bir değer miydi yoksa sadece keseler göründüğü için mi ikiz denildi
Bwnimde tüp bebek 8.gun 164 10.gun 397 12 gün.1200 çıktı ikiz olma şansı varmı daha kese görmeye pazartesi gideceğimKesede ikiz denildi iki ayri kese vardi zaten 2 embriyo transfer edilmisti ilk beta degerim transfer dahil 9.gün 326 civariydi
Çift transfer miydi? Her türlü olasılık mümkünBwnimde tüp bebek 8.gun 164 10.gun 397 12 gün.1200 çıktı ikiz olma şansı varmı daha kese görmeye pazartesi gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?