- 25 Ekim 2023
- 1.069
- 765
- 53
- Konu Sahibi washingtonxy
-
Çift embriyo 5aa kaliteÇift transfer miydi? Her türlü olasılık mümkünAma hcg yanıltıcı olabilir. Bazen tek gebelikte de yüksek değerler çıkabiliyor. Önemli olan kese ve kesenin içinde kalp atışının olması.
Pazartesi gideceğim bakalım 6.+0 oluyorum tam pazartesiÇift transfer miydi? Her türlü olasılık mümkünAma hcg yanıltıcı olabilir. Bazen tek gebelikte de yüksek değerler çıkabiliyor. Önemli olan kese ve kesenin içinde kalp atışının olması.
İnşallah görünür. 6+2 de çok küçük bir kese görünmüştü bende de. Eğer çift transferse ve kalitesi iyiyse ikiz olma olasılığı yüksek. Benim de çift transferdi ama biri tuttu o da ikiye bölünmüş tek yumurta ikizleri oldu. Bende tek yumurta ikiziyim. Gende etkili olmuş bende.Pazartesi gideceğim bakalım 6.+0 oluyorum tam pazartesi
Siz keseyi gordunuzmu aramızda 3 gün var cunkiİnşallah görünür. 6+2 de çok küçük bir kese görünmüştü bende de. Eğer çift transferse ve kalitesi iyiyse ikiz olma olasılığı yüksek. Benim de çift transferdi ama biri tuttu o da ikiye bölünmüş tek yumurta ikizleri oldu. Bende tek yumurta ikiziyim. Gende etkili olmuş bende.
Ben 10 haftalık hamileym. Keseyi ve kalp atışını duydum bebeklerin.Siz keseyi gordunuzmu aramızda 3 gün var cunki
A evet pardon Mayıs ayiymis sizinki ben şuan hiçbir belirti hissetmiyorum midem falanda bulanmiyor su keseyi görseydim içim rahatlayacakBen 10 haftalık hamileym. Keseyi ve kalp atışını duydum bebeklerin.
Bugun 10+1 misin canimEvet benim tam uyumlu gidiyor haftalarına hatta günlerine göre
Normalde seker varmiydiBenimde tek yumurta gördü ama çift kese var açlık şekerim 197 çıktı direkt insüline başladım acaba bebeklerime zarar vermiş midir? 5+5 teyim
Bugün 10+2 yim canımBugun 10+1 misin canim
Hcg niz kaçıncı gününüze ait acaba, benim de tüp bebek 5+0 ım, dün transfer+15 de 6.145 idi, çok merak ediyorum ben de, ama randevum 30 EkimeMerhaba canlarım bende de iki kese gözüktü 5 haftalıkta,şuan 5+1 olarak gidiyorum
Aşılama ile oldu
Son hcg-4556
Rabbim sağlıkla kucağınıza/mıza aldırsınHcg niz kaçıncı gününüze ait acaba, benim de tüp bebek 5+0 ım, dün transfer+15 de 6.145 idi, çok merak ediyorum ben de, ama randevum 30 Ekime
Hos geldinMerhaba canlarım bende de iki kese gözüktü 5 haftalıkta,şuan 5+1 olarak gidiyorum
Aşılama ile oldu
Son hcg-4556
Ne yaptın kese gördün mü? Benim doktorum 28 ine çağırdı. Çok zaman var. Ben dayanamadım bugün yine kan verdim. 14.gün 1586 idi. Bugün 17.gün 9723 olmuş. Acaba ikiz mi yoksa başka bir şey mi? Dış gebelikte falan çok artıyormuş ya. Ama hiç de ağrım yok.Bwnimde tüp bebek 8.gun 164 10.gun 397 12 gün.1200 çıktı ikiz olma şansı varmı daha kese görmeye pazartesi gideceğim
Gittim canım tek kese görüldü ama kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi bu doktorlarda ne kadar geç veriyor günleri ya bazılarına bakıyorum 4 haftalıkken kese kalp atışı duyoryorlar ben 6+0 da keseyi gördüm daha kese boyutuda 12.5 mm diNe yaptın kese gördün mü? Benim doktorum 28 ine çağırdı. Çok zaman var. Ben dayanamadım bugün yine kan verdim. 14.gün 1586 idi. Bugün 17.gün 9723 olmuş. Acaba ikiz mi yoksa başka bir şey mi? Dış gebelikte falan çok artıyormuş ya. Ama hiç de ağrım yok.
Kanı nerde veriyorsun necdiyorsun verirken cunki 3 kere bakıyorlar ondan sonra ne diyip veriyorsun birde nerdeNe yaptın kese gördün mü? Benim doktorum 28 ine çağırdı. Çok zaman var. Ben dayanamadım bugün yine kan verdim. 14.gün 1586 idi. Bugün 17.gün 9723 olmuş. Acaba ikiz mi yoksa başka bir şey mi? Dış gebelikte falan çok artıyormuş ya. Ama hiç de ağrım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?